dmoshid
Kart Driver
Δημητρης
|
Post by dmoshid on Jan 2, 2013 18:57:35 GMT 2
Καλησπέρα χρονιά πολλή και καλή χρονιά σε όλους, μετά τις ολιγοήμερες διακοπές, επιστροφή στα πάτρια ;D ;D ;D εδάφη!!!! Και προετοιμασμένος αυτήν την φορά, όχι όσο ήθελα, γιατί λόγω βάρους αναγκαστικά να αφήσω πολλά πίσω!!! Την επόμενη φορά θα έχω παραπάνω αποσκευές!!!! Έτσι λοιπόν θα ξεκινήσει η χρονιά με το Kawasaki ZX-14!! Δεν έχω αποφασίσει ακόμα για το χρώμα, γιατί μου αρέσει και μαύρο-κόκκινο!! Θα βαφτεί όπως όλα δείχνουν με σπρέι, το κομπρεσέρ μου έμεινε πίσω λόγω βάρους!! Θα προστεθεί και ένα σετακι, για να ανεβώ ένα σκαλάκι πιο ψηλά, ωχχ Παναγιά μου!!! Άλλα πρώτα πρέπει να τακτοποιηθώ, και να δω τι θα γίνει με το ποδήλατο μου, γιατί έμεινε στο Μόναχο για διακοπές!!! Θα επιστρέψω Δημήτριος : :
|
|
|
Post by rous74 on Jan 2, 2013 19:10:51 GMT 2
Δημήτρη καλησπέρα και Χρόνια Πολλά φίλε !
Πολύ όμορφη επιλογή η συγκεκριμένη kawasaki, την έχω φτιάξει και εγώ παλιότερα σε μπλέ χρωματισμό (mica blue).
To βελτιωτικό είναι σίγουρο ότι θ' απογειώσει το αποτέλεσμα !!
Καλή και απροβλημάτιστη κατασκευή εύχομαι να έχεις !!
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 2, 2013 19:46:53 GMT 2
Καλή αρχή Δημήρη. Το βελτιωτικό δείχνει πολύ καλό : :
|
|
|
Post by nasosampa on Jan 2, 2013 20:04:41 GMT 2
Δημήτρη καλή Χρονιά, αν δεν κάνω λάθος το W.I.P. σου είναι το πρώτο της χρονιάς για το forum, οπότε με την ευκαιρία να μας ευχυθώ καλή "παραγωγή" και να τα εκατοστήσουμε (το λιγότερο τα κιτακια για φέτος) !!! ;D ;D ;D Όσον αφορά για την επιστροφή σου στα "πάτρια εδάφη", αν νομίζεις πως με κάποιο τρόπο μπορούμε να βοηθήσουμε στην αποστολή υλικών από Ελλάδα, πες μας. Καλή αρχή με το ZZR και κάλη οργάνωση στον εκέί πάγκο σου. : : : :
|
|
|
Post by alex78 on Jan 3, 2013 2:08:17 GMT 2
Καλή Χρονιά Δημήτρη! Έκανες σεφτέ βλέπω με θεματάρα, εύχομαι να έχεις μια καλή και ευχάριστη κατασκευή!! .....αν νομίζεις πως με κάποιο τρόπο μπορούμε να βοηθήσουμε στην αποστολή υλικών από Ελλάδα, πες μας. +1 ......στη διάθεση σου για ότι χρειαστείς φίλε...... Αλέξης : :
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Jan 3, 2013 16:40:18 GMT 2
Καλή αρχή.
Σπύρος
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Jan 3, 2013 18:13:16 GMT 2
Καλησπέρα, και καλή χρονιά φίλε! Καλή αρχή με το τέρας. ;D Απόστολος : :
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on Jan 6, 2013 18:18:28 GMT 2
Καλή αρχή φίλε μου!!! Το μοντέλο της Tamiya ειναι πολύ σύγχρονο και θα βγεί ΤΖΑΜΙ!!! Ηλίας. : :
|
|
dmoshid
Kart Driver
Δημητρης
|
Post by dmoshid on Jan 6, 2013 19:53:06 GMT 2
Φίλοι μου καλησπέρα και σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και την προθυμία για την οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστώ!!! Το βελτιωτικό δεν το κρύβω ότι το φοβάμαι, και ειδικά την αλυσίδα, νομίζω ότι θα δοκιμάσω τα νευρά μου εκεί!!! Η αλήθεια είναι το συγκεκριμένο θα έχει διάρκεια μεγάλη, μιας και τέλος του μηνός θα βρεθώ στην Μαλαισία, για 3 εβδομάδες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων!! Ελπίζω να βρω κάνα μαγαζί εκεί και να φέρω καμιά βαλίτσα μαζί μου με κιτ έξτρα!! Στα του κιτ τώρα, ερώτηση ηλίθιου τα δισκόφρενα θα τα αλλάξω με τα φωτοχαραγμενα η θα τα κολλήσω πάνω σε αυτά του κιτ;;;; Το ποδήλατο ήρθε, σε άθλια κατάσταση, αν επιχειρήσετε μεταφορά ποδηλάτου με αεροπλάνο, εφοδιαστείτε βαλίτσα ειδική!!! Όχι χαρτοκιβώτιο!!! Στο μέλλον αυτό θα κάνω!! Παρολη την ψιχάλα έκανα και την βόλτα μου!! Αυτήν την εβδομάδα λέω να ξεκινήσω με το μοτέρ της σιγά σίγα!! Θα επιστρέψω Δημήτριος!!! : :
|
|
|
Post by rous74 on Jan 6, 2013 20:08:06 GMT 2
Δημήτρη καλησπέρα !
Για τα δισκόφρενα που ρωτάς απ' ότι είδα η acustion δίνει τα δισκόφρενα χωρίς τα κέντρα τους. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να κόψεις αυτά της tamiya να κρατήσεις τα κέντρα και να τα μοντάρεις επάνω στα PE. Προσοχή μόνο στο κόψιμο μην "φας" περισσότερο απ' όσο πρέπει τα κέντρα γιατί μετά δεν θα σου ταιριάζουν. Σιγά σιγά και με δοκιμές μέχρι να ταιριάζουν γάντι στα PE.
Καλή επιτυχία !!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Jan 7, 2013 12:58:50 GMT 2
Δημητρη καλη αρχη!!
|
|
dmoshid
Kart Driver
Δημητρης
|
Post by dmoshid on Apr 28, 2013 22:05:18 GMT 2
Καλησπέρα, Παναγιώτη έστω και αργά σε ευχαριστώ άλλα όπως βλέπεις στον πάγο έμεινε!!! Με όρεξη υπό του μηδενός λέω να κάνω μια μικρή ερευνά μιας και τον τελευταίο καιρό αναλώνω τον χρόνο μου χαζεύοντας στο ίντερνετ, μήπως υπάρχει κάνα λινκ που να φαίνεται ο κινητήρας και άλλες τέτοιες λεπτομέρειες; Ευχαριστώ πολύ!! : :
|
|
dmoshid
Kart Driver
Δημητρης
|
Post by dmoshid on Apr 30, 2013 0:03:43 GMT 2
|
|
|
Post by rous74 on Apr 30, 2013 16:57:35 GMT 2
Δημήτρη καλησπέρα,
Σωστά μάντεψες....τα κολλάς μεταξύ τους (ανά δύο ).
Το ίδιο και για τα γρανάζια...φαντάζομαι ότι περιγράφει τη διαδικασία και το φυλλάδιο των οδηγιών για το πως χτίζεις τα κομμάτια αυτά...
|
|
dmoshid
Kart Driver
Δημητρης
|
Post by dmoshid on May 1, 2013 21:05:46 GMT 2
Δημήτρη καλησπέρα, Σωστά μάντεψες....τα κολλάς μεταξύ τους (ανά δύο ). Το ίδιο και για τα γρανάζια...φαντάζομαι ότι περιγράφει τη διαδικασία και το φυλλάδιο των οδηγιών για το πως χτίζεις τα κομμάτια αυτά... Ανδρέα οι οδηγίες που έχει, είναι αυτές...... www.flickr.com/photos/95388917@N07/8698820911/in/photostream/αν πας λίγο παρακάτω θα δεις και τις υπόλοιπες, εκτός από την ονομασία των κομματιών, δεν δείχνει τίποτα άλλο!! ευχαριστώ πολύ, θα τα κολλήσω και ελπίζω να μην τα καταστρέψω!! ;D ;D
|
|