|
Post by AlexAmarandos on Mar 18, 2013 20:00:10 GMT 2
Ηλία άψογη και πεντακάθαρη η κατασκευή σου ρε φίλε! Πραγματικά αψεγάδιαστη! : : : :
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on Mar 19, 2013 9:42:44 GMT 2
Ανδρέα φίλε σε ευχαριστώ πολύ!! Βασίλη οτι μπορώ κάνω!!!Ο χρόνος μου ειναι πολύ περιορισμένος!!!Ευτυχώς ακόμα έχω δουλεια.... Αλέξη ευχαριστώ πολύ και η πρόσκληση ισχύει φυσικά!!!! Γιώργο με τιμά ιδιαίτερα το οτι σου αρέσει η δουλειά μου!!! ευχαριστώ πολύ!!! Ευχαριστώ πολύ Αλέξη!!!
|
|
ixodeservice
Kart Driver
|
Post by ixodeservice on Apr 7, 2013 19:33:24 GMT 2
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Apr 7, 2013 22:11:52 GMT 2
Καλησπέρα Ηλία, Έχεις κάνει υπέροχη δουλειά φίλε σ' ένα κιτ με παραξενιές... Μου άρεσε πολύ το αποτέλεσμα στα βαψίματα, και φυσικά οι επεμβάσεις σου στη δαγκάνα του πίσω φρένου και στο αμορτισέρ. Καλή συνέχεια! Απόστολος : :
|
|
ixodeservice
Kart Driver
|
Post by ixodeservice on Apr 8, 2013 18:07:55 GMT 2
Αποστολε φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σου. Να σου πω οτι το κιτ δεν εχει απλα παραξενιές....Να φανταστείς οτι για να ταιριάξει το φιλτροκούτι στα καρμπ/τερ κόλλησα φύλο πλαστικού στις εισαγωγές και εκοψα τις βάσεις του απο τον σκελετό.Τώρα προσπαθώ να δω τι θα κανω με τα φαιριγκ,γιατι δεν ταιριάζουν με τίποτα.... : : : : Ειναι παλιό το κίτ ρε φίλε θέλει δουλειά για να σταθεί!!!!! Ηλίας... : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Apr 8, 2013 21:01:11 GMT 2
Αποστολε φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σου. Να σου πω οτι το κιτ δεν εχει απλα παραξενιές....Να φανταστείς οτι για να ταιριάξει το φιλτροκούτι στα καρμπ/τερ κόλλησα φύλο πλαστικού στις εισαγωγές και εκοψα τις βάσεις του απο τον σκελετό.Τώρα προσπαθώ να δω τι θα κανω με τα φαιριγκ,γιατι δεν ταιριάζουν με τίποτα.... Ειναι παλιό το κίτ ρε φίλε θέλει δουλειά για να σταθεί!!!!! Ηλίας... Καλησπέρα Ηλία, Ήθελα να πω με τρόπο ότι το κιτ έχει τα θέματά του... Απλά δεν ήθελα να τρομάξουν όσοι θελήσουν να κάνουν την ίδια κατασκευή... ;D Ξέρω πολύ καλά τι περνάς, αφού η δική μου είναι στο κουτί της (έχουν γίνει βαψίματα χαλκομανίες, κλπ), και περιμένει να τελειώσει κάποια στιγμή. Προσοχή!!! Στο δικό μου κιτ η σέλα δεν κάθεται με τίποτε (έχει πολλά πέτσικα, έχει ανάγκη ικανής ποσότητας στόκου), και θέλει ουσιαστικά ανακατασκευή για να συνέλθει... Καλή συνέχεια φίλε! Απόστολος
|
|
dmoshid
Kart Driver
Δημητρης
|
Post by dmoshid on Apr 8, 2013 23:38:01 GMT 2
Παρόλο που δεν ξέρω το κιτ, το έχεις φέρει στα μετρά του!!!καλή συνέχεια : : !!!
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 9, 2013 9:33:41 GMT 2
Τρομερά καθαρή δουλειά (κάτι όχι αυτονόητο σε τόσο παλιό και ζόρικο κιτ). Πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί... Στις εξατμίσεις ίσως θα ψέκαζα ένα -δύο μεταλλικές αποχρώσεις για να δείχνει λίγο πιο ενδιαφέρον οπτικά. Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by rous74 on Apr 9, 2013 11:24:27 GMT 2
Καλησπέρα Ηλία !
Πεντακάθαρη η δουλειά σου φίλε σ' ένα πολύ απαιτητικό κίτ !
Τα βαψίματα σου είναι σεμιναριακά !
Καλή συνέχεια φίλε !
|
|
ixodeservice
Kart Driver
|
Post by ixodeservice on Apr 9, 2013 12:55:10 GMT 2
Γιώργο σε ευχαριστω πολυ για τα καλά σου λόγια φίλε!!! Τις εξατμίσεις δεν θα τις πειράξω άλλο για τι αν ήξερες τι έχω τραβήξει για να καθήσουν ίσια..... : : : : : : (μιλάμε για ζεστάματα σε λεκάνη με νερο κλπ κλπ...) Με έχει κουράσει το κιτ απίστευτα!!!Θα έπρεπε να έχει τελιώσει πολύ καιρό τώρα αλλα..... Ανδρέα μου σε ευχαριστώ πολύ φιλε!!! Ηλίας... : : : :
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Apr 9, 2013 14:07:13 GMT 2
Πολυ ομορφα βαψιματα και γενικα προσεγμενη δουλεια, παρα της δυσκολιες. : : : : καλα τελειωματα. : :
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Apr 9, 2013 14:55:30 GMT 2
Συγχαρητήρια για το όμορφο αποτέλεσμα που έχεις κάνει μέχρι στιγμής.
Σου εύχομαι καλά απροβλημάτιστα τελειώματα.
Σπύρος
|
|
ixodeservice
Kart Driver
|
Post by ixodeservice on Apr 9, 2013 18:08:23 GMT 2
Φίλε Κομνηνέ σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και για την στήριξη!!!!
Σπίρο φίλε σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!!! Να σαι καλά!!!
|
|
|
Post by alex78 on Apr 10, 2013 4:54:30 GMT 2
Να σε ρωτήσω κάτι βρε Ηλία.....Μήπως μικρός αντί για μηχανικός ήθελες ν'ασχοληθείς με τη φανοποιία..... Έχεις συνειδητοποιήσει ότι αθόρυβα δημιουργείς ''ιλλίγγους'' σε πολλούς απο εμάς τους αδαείς όταν βλέπουμε βαψίματα σου..... Ανυπομονούμε για την συνέχεια φιλαράκι..... Αλέξης
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Apr 10, 2013 11:41:04 GMT 2
Ηλία πεντακάθαρος και ατσαλάκωτος φίλε στην δουλειά σου, όπως πάντα!
Ζόρικο το κίτ, αλλά είσαι και εσύ ζόρικο κοπίδι!
Καλά τελειώματα :respect:
|
|
ixodeservice
Kart Driver
|
Post by ixodeservice on Apr 10, 2013 20:30:16 GMT 2
Αλέξηδες.... ;D Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!!!!
Αλέξη η φανοποιία δε μου αρέσει καθόλου. Τα βαψίματα στο μαγαζί μου τα κάνει ο αδερφός μου.
Αλέξη σε ευχαριστώ πολύ για την στίριξη φίλε!!! Ηλίας...
|
|