georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Dec 6, 2012 10:50:41 GMT 2
Γιωργο καλησπερα! τι εξαιρετη μοντελιστικη ιδεα ητο αυτη αδερφακι μου! σκρατσια δε χολ θινκ! αυτο νομιζω ειναι το γνησιο πνευμα του μοντελισμου...... θα παρακολουθησω σιγουρα τις εργασιες σου.... ευχομε τα καλυτερα! Χαιρόμαι που σου άρεσε!!!!! Ευχαριστώ...
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Dec 6, 2012 11:07:01 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 6, 2012 11:15:25 GMT 2
Πού προσεγμένη δουλειά Γιώργο. Πραγματικά, δεν περίμενα τόσο γρήγορη πρόοδο στις εργασίες. Εξαιρετικός !! Θα σε συμβούλευα να σετάρεις το σετ αναρτήσεων τροχών από τα πρώτα στάδια, γιατί αν το αφήσεις για το τέλος μπορει να βρεθείς σε αδιέξοδο. Καλή συνέχεια... : :
|
|
|
Post by rous74 on Dec 6, 2012 15:09:22 GMT 2
Και γρήγορα και φίνα...Πολύ μελετημένες και μεθοδικές δείχνουν οι εργασίες σου Γιώργο, μπράβο !!
Ανυπομονώ για τη συνέχεια...
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Dec 6, 2012 17:56:50 GMT 2
Γιώργο και Ανδρέα, χαίρομαι ιδιαίτερα που ακούω κολακευτικά σχόλια απο άτομα που ότι πιάσουν στα χέρια τους γίνεται κόσμημα...Ευχαριστώ και τους δύο σας!!!
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Dec 6, 2012 21:23:47 GMT 2
Γιωργο μια χαρα ολα! Το μονο που με ξενιζει ειναι η αποσταση του "καθρεφτη" του κινητηρα με την "πλατη" των καθισματων....σα να ειναι λγο μεγαλη ρε συ και επειδη εχω δει κανα 2-3 απο κοντα, δεν τα θυμαμαι τοσο ευρυχωρα (τσεκαρισε τα σχεδια που σου ποσταρα στην προηγουμενη σελιδα) Καλη συνεχεια
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Dec 7, 2012 11:09:43 GMT 2
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Dec 7, 2012 12:20:11 GMT 2
Πω πω φιλε, ηρωας! Οπως και να βγει, το σιγουρο ειναι οτι αυτη η κατασκευη θα σε μαθει οσα 20 κιτ κατευθειαν απο το κουτι. Καλη δυναμη στο εγχειρημα : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Dec 7, 2012 12:52:58 GMT 2
Δημήτρη Ευχαριστώ!!! Το μόνο σίγουρο είναι οτι θα το ευχαριστηθω ακόμα πιο πολύ απο ένα έτοιμο!!!!!!!
|
|
|
Post by procrossaro on Dec 8, 2012 20:32:58 GMT 2
Γιώργο, ενώ στις φωτό που είναι μόνο του φαίνεται πολύ καλό (αλλά και αρκετά "άνετο" για Locost), στις φωτό δίπλα στο ΜΧ5 μοιάζει πολύ μεγάλο. Είχα ΜΧ5, και όπως σου είπα έχω κάποια σχέση και με 7αρια και με Locost. Ίσως είναι απλά ιδέα μου, αλλά νομίζω ότι έπρεπε να είναι γενικά μικρότερο. Ειδικά στη φωτό στο πλάι.
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Dec 10, 2012 13:05:13 GMT 2
Πρόδρομε, προσπαθώ να βγεί όσο το δυνατον πιο κοντά σε Caterham και όχι σε Locost... Άλλο ένα μικρό αλλά ουσιαστικό update... Σκεφτόμουν πώς να φτιάξω τα φτερά το οποία θα ήταν από φύλλο πλαστικού 2mm....Είπα θα τα ζεστάνω και θα τους δώσω την καμπύλη που θέλω. Έψαξα να βρώ κάτι το οποίο να λειτουργήσει σαν πατρον έτσι ώστε να βγεί σωστή η καμπύλη και έτσι όπως την ήθελα. Η λύση ήρθε με ένα βαζάκι χρώματος απο την Humbrol!! Τοποθετήθηκε το χρώμα στην μινι μέγκενη και με το θερμοπίστολο δωθηκε η καμπύλη... Τοποθετήθηκαν στο αμάξωμα, τρίφτηκαν και πήραν το τελικό σχέδιο.... Μετά τα φτερά το αμάξωμα σχεδόν τελείωσε, μπήκε το κεντρικό τούνελ ανάμεσα στα καθίσματα, μάκρυνε λίγο (2mm) το πίσω μέρος απο τα καθίσματα, ανοιχτηκαν οι γραμμες του καπο, στοκαρίστηκε, ασταρώθηκε, τρίφτηκε (πάρα πολλές φορές) για να φύγουν οι ατέλεις και έιναι έτοιμο για χρώμα. Βέβαια εδώ θέλω την γνώμη σας... Για πείτε καμιά ιδέα για το πώς θα κάνω τους αεραγωγούς στο καπό.... Ιδού και το αποτέλεσμα...
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Dec 10, 2012 15:25:07 GMT 2
Γιώργο για πρώτη ιδιοκατασκευή τα πας περίφημα φίλε! Προσωπικά δεν τολμώ ούτε να ξεκινήσω κάτι τέτοιο! Σε κάποια σημεία ίσως ήθελε περισσότερο ζύγισμα το αμάξι, αλλά μπορεί να φταίει και η γωνία των φωτό... Όπως και να έχει η προσπάθεια είναι αξιαίπενη και αξίζουν πολλά μπράβο για την τόλμη! : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Dec 10, 2012 16:43:26 GMT 2
Όντως σε καποια σημεία φαίνεται σαν να χάνει λίγο το αμάξωμα αλλά είναι ολα στην ''ευθεία''. Η γωνία των φωτο φταίει. Δεν μπορούσα να τραβήξω καλύτερες....
|
|
|
Post by nasosampa on Dec 10, 2012 17:00:04 GMT 2
Γιώργο σου αξίζουν πολλά μπράβω. : : : : : : Ανυπομονώ να δώ την συνέχεια της ιδιοκατασκευής σου.
|
|
|
Post by rous74 on Dec 10, 2012 17:07:49 GMT 2
Και μόνο για την υπομονή σου πολλά μπράβο Γιώργο !!
Πιστεύω ότι θα βγεί αρκετά καλό...
Καλή συνέχεια φίλε !
|
|
|
Post by procrossaro on Dec 10, 2012 21:13:05 GMT 2
Γιώργο είναι αξιέπαινο από μόνο του, που έχεις κάνει τόση δουλειά, από το μηδέν, φτιάχνωντας τα πάντα μόνο σου. Για τους αεραγωγούς στο καπό μην αγχώνεσαι. Εκτός αν θες να κάνεις κάτι συγκεκριμένο. Να ξέρεις ότι δεν είχαν όλα τα 7αρια αεραγωγούς στο καπό. Για παράδειγμα το 7αρι ενός φίλου, που είναι περίπου 50 χρονών (το 7αρι έτσι) και μπορείς να το δεις εδώ: www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=16&t=32767&start=240Οπότε είτε τις κάνεις, είτε όχι, πάλι σωστός είσαι.
|
|