|
Post by AlexAmarandos on Nov 29, 2012 11:26:21 GMT 2
Αγάπιε εφερευτικότατο το κόλπο με το "φωτιστικό σασμάν" φίλε!!! : : : : : : Είναι πολύ μερακλιδικη η δουλειά σου και στο τέλος το βεσπάκι θα είναι στολίδι!
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Nov 30, 2012 12:43:50 GMT 2
Αγαπιε τελεια η ιδεα για το εμπρος φως! Μια περιεργια βεβαια για το τι θα βαλεις μεσα (βλεπε λαμπα) την εχω...Μηπως να δοκιμαζες κατι καρφιτσες (που βλεπω εδω μπροστα μου στο γραφειο) με στρογγυλο πλαστικο κεφαλι; Αν τροχιστουν λιγακι και βαφτουν νομιζω οτι θα μπορουσες να χρησημοποιησεις μια για λαμπα... Καλη συνεχεια! : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Nov 30, 2012 14:59:15 GMT 2
Μεθοδική δουλειά Αγάπιε, μπράβο φίλε...
Έχει τις δυσκολίες του απ' ότι καταλαβαίνω αλλά με τη δική σου φροντίδα θα βγεί κουκλί !
Καλή συνέχεια... ευχαριστω Ανδρεα για το χρονο σου. Αγάπιε πολύ καλή δουλειά σε τιμόνι και φως... Συνέχισε έτσι! Μια πρόταση... Δες μήπως είναι καλύτερο να κόψεις τις μανέτες από το σώμα. Για αληθοφάνεια αρχικώς (θα δείχνουν πιο σωστές αν δεν είναι σώμα με το φέρινγκ, όπως άλλωστε είναι τοποθετημένες και στη πραγματική) και για ευκολία στο βάψιμο. Καλησπέρα Γιώργο, οι μανετες εχουν διαχωριστική γραμμη οπότε θα τονιστεί με scriber και θα γινει wash στο τελος. Καλησπέρα Αλέξη, ευχαριστώ για το χρόνο σου..Άντε να δούμε τι θα βγεί... Αγαπιε τελεια η ιδεα για το εμπρος φως! Μια περιεργια βεβαια για το τι θα βαλεις μεσα (βλεπε λαμπα) την εχω...Μηπως να δοκιμαζες κατι καρφιτσες (που βλεπω εδω μπροστα μου στο γραφειο) με στρογγυλο πλαστικο κεφαλι; Αν τροχιστουν λιγακι και βαφτουν νομιζω οτι θα μπορουσες να χρησημοποιησεις μια για λαμπα...
Καλη συνεχεια! Καλησπέρα Γιάννη, ευχαριστώ για το χρόνο σου... Οι καρφίτσες έχουν αδιαφανές πλαστικό στα κεφάλια τους και δεν θα κάτσουν καλά για λυχνία... Μάλλον θα σκαλίσω σε διάφανο πλαστικό κατι που θα φωλιάσει καλύτερα μέσα... να είστε και πάλι όλοι καλά.... Αγάπιος : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Apr 1, 2013 16:27:21 GMT 2
Καλησπέρα παιδιά, μετά από πολύ καιρό και βρίσκοντας λίγη διάθεση για μοντέλο, ξέκλεψα εχθές λίγο χρόνο από τις δουλειές και ασχολήθηκα λίγο με την κυρία που περιμένει νωχελικά στο κουτί της... Λίγα πράγματα και με σκοπό να περάσω καλά στο λίγο χρόνο που διέθεσα, αλλά ας τα ανεβάσω γιατί δεν ξέρω πότε θα υπάρξει συνέχεια ;D ;D Αρχικά έριξα ένα χέρι aluminium σαν βάση για τον κινητήρα και τα μηχανικά μέρη με σκοπό να παίξω με στεγνά πινέλα, wash και κάποιες σκιάσεις με τον αερογράφο μετά. Επίσης έβαψα τα τμήματα του αμαξ εχμμ... του μηχανώματος ;D με το rosso corsa 300 της zero πάνω σε σκούρο γκρί αστάρι για να κόψω από τη γυαλάδα του... Και μερικές φωτογραφίες με τις κακές εργασίες που έγιναν: Να είστε όλοι καλά. Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Apr 1, 2013 18:10:55 GMT 2
Αγάπιε ενδιαφέρον θέμα η Vespa.
Περιμένω από σένα να βάλεις την προσωπική σου σφραγίδα και να μην μείνεις στο κλασικό μοντελάρισμα μιας Vespas.
Σπύρος
|
|
|
Post by nektarios on Apr 1, 2013 21:58:22 GMT 2
Πού είσαι, ρε φίλε; Welcome back! Εύχομαι η επιστροφή σου να είναι οριστική, και η συμμετοχή σου συνεχής και πληθωρική, όπως παλιά! : :
|
|
|
Post by alex78 on Apr 1, 2013 22:20:39 GMT 2
Αγάπιε ανέμενα καρτερικά καιρό τώρα ένα σου update και ειλικρινά το χάρηκα πολύ σήμερα που είδα πρόοδο φίλε. Βλέπω τον αερογράφο δεν ξέχασες να το χειρίζεσαι και τα βαψίματα σου απλά ''πένα'' :respect: Θα ήθελα να δώ πάντως νίκελ σιρίτι περιμετρικά του......μηχανώματος ;D και άλλα παρόμοια και ενδιαφέροντα m@sterk@frer-ικά...... Άντε πάμε για δυναμικό φινάλε, ένας μήνας έμεινε....... Αλέξης : :
|
|
|
Post by Sakis on Apr 1, 2013 22:48:39 GMT 2
Mην του βάζεις προθεσμίες Αλέξη, θα τον κυριεύσει το άγχος... ;D ;D ;D Τον πάω σιγά σιγά και χαλαρά εδώ και μήνες για να πιάσει τα πινέλα του ξανά και θα μου τον stressάρεις τώρα εσύ..; ;D ;D ;D
|
|
|
Post by alex78 on Apr 1, 2013 23:26:20 GMT 2
Mην του βάζεις προθεσμίες Αλέξη, θα τον κυριεύσει το άγχος... ;D ;D ;D Τον πάω σιγά σιγά και χαλαρά εδώ και μήνες για να πιάσει τα πινέλα του ξανά και θα μου τον stressάρεις τώρα εσύ..; ;D ;D ;D Ναι, είδαμε τα χαίρια και με τις μεθόδους σου , απο δω και πέρα......καρότο και μαστίγιο...... : : , τελείωνε ρε.......... : : : : ;D ;D ;D : :
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on Apr 2, 2013 7:59:48 GMT 2
Καλή συνέχεια Αγάπιε!! : :
|
|
|
Post by jvolume on Apr 3, 2013 6:26:05 GMT 2
Αγαπιε καλημέρα Welcome back στο πάγκο σου φίλε. Σου ευχομαι απο εδω και στο εξής να έχεις τον χρόνο που θες και να μοντελάρεις συνεχώς!! Η βεσπούλα πάει μια χαρά και πραγματικά με έβαλες σε σκέψεις για το αν θα είναι το πρώτο δίτροχο που θα ασχοληθώ κάποια στιγμή. Μια παρατηρησούλα μόνο. Δες εδώ το pinmark: Αν μπαίνει κάτι από πάνω και το κρύβει τότε καλώς, αλλιώς νομίζω ότι θα φαίνεται πολύ. καλημερα Γιάννης
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Apr 3, 2013 17:19:27 GMT 2
Αγάπιε χαίρομαι ιδιαίτερα για την επάνοδο φίλε! : : Το χρώμα πανέμορφο φίλε! :respect:
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Apr 8, 2013 16:04:53 GMT 2
εύχομαι αυτό το ποστάρισμα να μην είναι μια πιστολία στον αέρα και να σε βλέπουμε πιο συχνά στο φόρουμ!!! ;D
το βάψημο τελείωσε?δεν θα περάσεις γκλός από πάνω??
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Apr 10, 2013 16:54:25 GMT 2
Καλησπέρα Αγάπιε, Όμορφο χρώμα διάλεξες για το εργαλείο, και ελπίζω σύντομα να μας δώσεις νέο και περιεκτικό update. Καλή συνέχεια! Απόστολος : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on May 3, 2013 14:03:24 GMT 2
Και επέστρεψα πάλι στον πάγκο και στις απαντήσεις... Ζητώ συγγνώμη από όλους για την αργοπορημένη απάντηση, αλλά τρέχουν διάφορα αυτόν τον καιρό. Αγάπιε ενδιαφέρον θέμα η Vespa. Περιμένω από σένα να βάλεις την προσωπική σου σφραγίδα και να μην μείνεις στο κλασικό μοντελάρισμα μιας Vespas. Σπύρος Καλησπέρα Σπύρο, Θα δούμε στη συνέχεια τι παίζει προς το παρόν έχει ετοιμαστεί σχεδόν το μοτέρ και θα δούμε αν προλάβω να την κλείσω εμπρόθεσμα... Πού είσαι, ρε φίλε; Welcome back! Εύχομαι η επιστροφή σου να είναι οριστική, και η συμμετοχή σου συνεχής και πληθωρική, όπως παλιά! Καλησπέρα Νέκ, Δυστυχώς δεν προλαβαίνω με τα διάφορα που τρέχουν να μοντελάρω. Αυτές τις μέρες μπήκε όμως σε μια σειρά η βεσπα και θα δούμε τι θα βγεί... Είχα και αρκετό καιρό να πιάσω αερογράφο... Αγάπιε ανέμενα καρτερικά καιρό τώρα ένα σου update και ειλικρινά το χάρηκα πολύ σήμερα που είδα πρόοδο φίλε. Βλέπω τον αερογράφο δεν ξέχασες να το χειρίζεσαι και τα βαψίματα σου απλά ''πένα'' Θα ήθελα να δώ πάντως νίκελ σιρίτι περιμετρικά του......μηχανώματος ;D και άλλα παρόμοια και ενδιαφέροντα m@sterk@frer-ικά...... Άντε πάμε για δυναμικό φινάλε, ένας μήνας έμεινε....... Αλέξης Αλεξάκο, ελπίζω να τελειώσει μπας και δώ κι εγώ καμια πρόοδο γιατί στην εξίσωση έχω πολλά που θέλω να κάνω, λίγη διάθεση και όλα αυτά με άγνωστο το χρόνο Ελπίζω να σου αρέσουν και τα υπόλοιπα... Καλή συνέχεια Αγάπιε!! Ευχαριστώ πολύ Ηλία Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on May 3, 2013 14:14:54 GMT 2
Αγαπιε καλημέρα Welcome back στο πάγκο σου φίλε. Σου ευχομαι απο εδω και στο εξής να έχεις τον χρόνο που θες και να μοντελάρεις συνεχώς!! Η βεσπούλα πάει μια χαρά και πραγματικά με έβαλες σε σκέψεις για το αν θα είναι το πρώτο δίτροχο που θα ασχοληθώ κάποια στιγμή. Μια παρατηρησούλα μόνο. Δες εδώ το pinmark: Αν μπαίνει κάτι από πάνω και το κρύβει τότε καλώς, αλλιώς νομίζω ότι θα φαίνεται πολύ. καλημερα Γιάννης Καλησπέρα Γιάννη, Χαίρομαι που σου αρέσει μέχρι εδώ... Προτείνω αν ασχοληθείς με μηχανές να μην είναι η πρώτη σου ;D ;D ;D Είναι λίγο στο περίπου όλα... Καλύτερα κάποιο πιο σύγχρονο κίτ και κατα προτίμηση Tamiya που κάθονται όλα εύκολα και όμορφα.. Όσον αφορά το pinmark, το έχω δεί, απλά έμεινε έτσι διότι κάθεται απο πάνω το κύριο σώμα της μηχανής και το κρύβει οπότε απέφυγα τα τζάμπα στοκαρίσματα και τριψίματα. (τεμπελιά mode engaged ;D ;D ) Αγάπιε χαίρομαι ιδιαίτερα για την επάνοδο φίλε! Το χρώμα πανέμορφο φίλε! Καλησπέρα Άλεξ, δεν το λές και επάνοδο... Μια εδώ και μια εκεί είμαι αλλά, ότι μπορούμε... ;D εύχομαι αυτό το ποστάρισμα να μην είναι μια πιστολία στον αέρα και να σε βλέπουμε πιο συχνά στο φόρουμ!!! ;D το βάψημο τελείωσε?δεν θα περάσεις γκλός από πάνω?? Γειά σου George, Δυστυχώς πιστολιά ήταν, αν και ελπίζω και εγώ να μπορώ να ποστάρω λίγο πιο συχνά τώρα που καλοκαιριάζει αν υπάρχει όρεξη. Το χρώμα ήταν αυτό που είδες, ήδη έχει περαστεί και βερνίκι 2Κ και τρίβεται σιγά σιγά για την επιθυμητή γυαλάδα (μιλάμε για μηχανή του '60 άλλωστε). Μάλλον θα δώσω μερικές φωτογραφίες σήμερα προς το απογευματάκι, αν προλάβω. Καλησπέρα Αγάπιε, Όμορφο χρώμα διάλεξες για το εργαλείο, και ελπίζω σύντομα να μας δώσεις νέο και περιεκτικό update. Καλή συνέχεια! Απόστολος Καλησπέρα Απόστολε, Έρχεται φίλε το update αν δε με προδώσει στα κλεισίματα... Το χρώμα το φανταζόμουν από όταν την πήρα, ξέρεις ;D ;D Θα τα πούμε και πάλι. Να είστε όλοι καλά, Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|