|
|
Post by nektarios on Nov 20, 2012 15:11:55 GMT 2
Φίλε Γιώργο, η προσπάθειά σου ήταν πολύ πετυχημένη! Και πειραματίστηκες, και έμαθες τον αερογράφο, και έχεις φτιάξει ένα πολύ όμορφο μοντέλο! 3 σε1! : : : : Ο κινητήρας μού άρεσε πολύ, και το γυάλισμα είναι καταπληκτικό! : : : :
|
|
|
Post by rous74 on Nov 20, 2012 15:29:11 GMT 2
Καλησπέρα Γιώργο,
Για μοντέλο που ήθελες να πειραματιστείς με τον αερογράφο το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό !
Κρατάω το πολύ καλό γυάλισμα, τις βελτιώσεις στον κινητήρα και την προσπάθεια ν' αναδείξεις το εσωτερικό.
Με αυτό το μοντέλο παρακαταθήκη είμαι σίγουρος ότι τα επόμενα θα είναι ακόμα καλύτερα...
|
|
|
Post by nasosampa on Nov 20, 2012 15:31:32 GMT 2
Χωρίς να έχω εμπειρία απο esci με αυτά που ακούω σου αξίζουν πολλά μπράβω για το αποτέλεσμα !!
|
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 20, 2012 18:52:09 GMT 2
Γιώργο για να πω την αλήθεια δεν πρόλαβα να δω την κατασκευή σου. Το θέμα είναι υπέροχο και το αποτέλεσμα πολύ καλό, ιδίως αναλογιστεί κανείς ότι πρόκειται για ένα από τα χειρότερα κιτ της esci (δεν ισχύει για όλα, αλλά η 288 και η 250LM είναι χάλια). Δυο επισημανσούλες... Πρώτα νομίζω ότι βιάζεσαι λίγο γενικά, σε όλα τα μοντέλα σου (καλύτερα να σου πάρει μια βδομάδα παραπάνω και να είναι πιο προσεγμένο) και δεύτερο στα χρώματα κίτρινο, πορτοκαλί και κόκκινο, το αστάρωμα πρέπει να γίνεται με άσπρο, γιατί με το γκρι αλλοιώνεις τη φωτεινότητα του χρώματος. Φιλικά και καλοπροαίρετα πάντα... Τι ακολουθεί? : : : :
|
|
|
Post by alex78 on Nov 20, 2012 19:26:32 GMT 2
Γιώργο πολύ καλή προσπάθεια με καταπληκτικό βάψιμο/γυάλισμα, μπράβο φίλε που κατάφερες και ''δάμασες'' τέτοιο χρέπι!! Αλέξης : :
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Nov 21, 2012 9:42:49 GMT 2
Γιωργο η προσπαθεια σου να μαθεις τον αερογραφο κατεληξε σε πολυ καλο αποτελεσμα!!!
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Nov 21, 2012 10:32:48 GMT 2
Σας ευχαριστώ παρα πολύ όλους σας γιατί χωρίς εσας ακόμα δεν θα ήξερα καν τι σημαίνει φύλλο πλαστικού... όπως και άλλα πολλά!!! ;D ;D ;D Χαιρομαι που σας άρεσε... Η συνέχεια μάλλον έχει το VW Τ3 Westfalia...
|
|