georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Nov 10, 2012 12:24:45 GMT 2
Γειά σας και πάλι.... : : : : Πρόσφατα αγοράστηκε μια απο τις πιο όμορφες Ferrari (πάντα στα δικά μου μάτια) και αποφάσισα να ασχοληθώ αμέσως μαζί της.... Είναι η Ferrari 288GTΟ μιας πάρα πολύ παλιας ετιαρείας (χθες το έμαθα )της ΕSCI στην 1/24. Το κιτ είναι απλά τραγικό, το αμάξωμα είναι απο μαλακό πλαστικό με αποτέλεσμα όταν πας να το τρίψεις για να αφαιρέσεις τα καλούπια το κάνεις χειρότερο γιατί γδέρνετε, τα καθίσματα είναι τοποθετημένα στραβά κ.α...Βέβαια το αγόρασα ξέροντας τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσω, για να μάθω να λειτουργώ τον αερογράφο. Σίγουρα όμως θα προσπαθήσω για το καλύτερο αποτέλεσμα. Το κίτ είναι αυτο: Στις εργασίες τώρα... Σε αυτη την φωτογραφία φαίνεται πως είναι τοποθετημένα τα καθίσματα τα οποία είναι και ένα κομμάτι με την πλάτη της καμπίνας. Έτσι αποφάσισα να τα χωρίσω και να τα κάνω σωστά...Κόπηκε όλο το κομμάτι, ξεχώρισα τα καθίσματα, το έκλεισα με φύλλα πλαστικού και στοκαρίστηκαν οι τρύπες. Δεν με πειράζουν οι όποιες ατέλειες γιατι θα γίνει Flocking... Έπομενη εργασία ήταν να φύγει όλο το κομμάτι με το χειρόφρενο διότι στην πραγματικότητα η μόνη κονσόλα που έχει είναι το κομμάτι με τον λεβιέ τον ταχυτήτων. (ξεχασα να βγάλω φωτο, θα το δείτε μετα)... Επόμενη εργασία ήταν βάψιμο και flocking... Αυτα προς το παρών... Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!
|
|
|
Post by rous74 on Nov 10, 2012 12:30:28 GMT 2
Καλησπέρα Γιώργο,
Μια απο τις ωραιότερες και πλέον κλασσικές ferrari κατά τη γνώμη μου επέλεξες !
Είμαι σίγουρος για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Ήδη οι πρώτες κιόλας εργασίες το αποδεικνύουν...
Καλή συνέχεια φίλε !
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Nov 10, 2012 14:09:19 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου... Ελπίζω να βγεί ωραιο γαιτί έχει αρκετά θεματάκια...
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Nov 10, 2012 16:05:20 GMT 2
Καλησπέρα Γιώργο,
Πανέμορφο αυτοκίνητο... Για το κίτ δεν θα πώ κάτι...Εσύ το χεις μπροστά σου και κάτι θα βλέπεις για να το λές ;P ;P Καλή επιτυχία με τις μετατροπές και καλό κουράγιο..
Αλήθεια για χρώμα αμαξώματος τι θα προτιμήσεις??
Φιλικά,
Αγάπιος
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Nov 10, 2012 16:52:53 GMT 2
Πραγματικα πανεμορφο αυτοκινητο συμφωνω
τωρα για τα κιτ της esci τι να πουμε ... θα εχεις πολυ δουλεια!!! καλο κουραγιο φιλε Γιωργο!!!
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Nov 10, 2012 17:56:34 GMT 2
ξεκίνησες φουριόζος Γιώργο!!! καλά έκανες και την "έσφαξες" δεν της αξιζουν στραβά καθίσματα τετοιας κούκλας!!!
την έχω και έγω την 288 απο τη fujimj enthusiast edition αλλά τρέμω να ακουμπήσω ακόμα τα ~250!!!κομματάκια της!!!!!
|
|
|
Post by nasosampa on Nov 10, 2012 22:44:52 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Nov 10, 2012 23:28:42 GMT 2
Καλησπέρα Γιώργο! Καλή αρχή σου εύχομαι σε μιά πολύ όμορφη επιλογή θέματος που έκανες, άλλωστε θεωρώ γενικότερα τις Ferrari των 80s' (πέρα απο πανέμορφες) ''αντρικές'' και ''σκλυροπυρηνικές'' κατασκευές...... Επιβεβλημένη η αλλαγή των άθλιων καθισμάτων......πές μου ότι θα την βάψεις κίτρινη?? Τώρα τελευταία διακρίνω κάποιες ''μαζοχιστικές'' τάσεις ;D ;D, που πάς και βρίσκεις όλα αυτά τα χρέπια ρε συ Γιώργο, ολάκερη Enthusiast σειρά έβγαζε η Fujimi, χάθηκε να βρείς ένα...... ;D ;D Αλέξης
|
|
|
Post by rawshooter on Nov 11, 2012 21:53:28 GMT 2
Μιας και έχω και 'γώ αυτό το κιτ, θα σου ευχηθώ καλή υπομονή και γερά νεύρα Πραγματικά "χρέπι" και ίσως το χειρότερο κιτ της ESCI Βέβαια βλέποντας τις προσθήκες που έβαλες, ξέρω οτι θα γίνει ενα πολύ όμορφο Cavallino Rampante τελικά Και μιας και την έχω οδηγήση πριν πολλά χρόνια σ' ενα Bologna Motorshow, μπορώ να πώ οτι μαζί με την F-40 ήταν τελείως "αντρίκια" που ήθελε "βαρύ" δεξί χέρι και αριστερό πόδι
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Nov 12, 2012 2:46:51 GMT 2
Γιωργο πολυ ομορφο αυτοκινητο επελεξες Απ'οτι βλεπω, εχεις διαθεση να το βελτιωσεις, και μεχρι τωρα οι επεμβασεις σου ειναι αψογες. Τα καθισματα ειναι χαλια και 'σηκωνουν' πολυ βελτιωση. καλη συνεχεια : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Nov 12, 2012 11:48:26 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για το κουράγιο που μου δίνετε!!! Πραγματικά το κίτ είναι @&$##*^%$&*$* !!!!!!!!!! Το μεγάλο μειον του είναι πως επειδή είναι απο μαλακό πλαστικό το αμάξωμα δεν έχεις πολλά περιθώρια βελτίωσης. Προσπάθησα να ανοίξω τρύπες στους πλαινούς αεραγωγούς και δεν μπορούσα με τίποτα να τους λειάνω. Συνέχεια χαρακωνόντουσαν... Ήθελα να ανοίξω και τις γρίλιες οπότε τις άφησα. Nasosampa, ευχαριστώ πολύ για τα Link...Είχα φαει τον κόσμο να βρώ φωτο με το μοτερ και δεν έβρισκα.... Alex78 δυστυχώς θα σε απογοητέυσω με το χρώμα... Κοκκινη με μαυρο-κόκκινο εσωτερικό θα γίνει. Και όσο αφορα για την επιλογή του κίτ δεν έχεις και άδικο. Δεν πειράζει όμως, μ'αρέσει να παιδευομαι.... ;D ;D ;D ;D Στις εργασίες τώρα, οι οποίες δεν ήταν πολλές αλλά με παίδεψαν... Προσπάθησα να εξαφανίσω τα σημάδια απο τα καλούπια αλλά μόνο χειρότερα γινότανε. Παρατηρήστε τις γραμμές στα φτερά... : : : : : : Εφόσον δεν έλεγαν να σβηστούν, η μόνη λύση ήταν να στακαριστεί, ασταρωθεί και θα έδειχνε με την πορεία...Όντως μετά απο τρία χερια αστάρι και μπόλικο τρίψιμο τα σημάδια εξαφανίστηκαν και ιδού το αποτέλεσμα...
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Nov 12, 2012 11:53:54 GMT 2
Γιώργο μια χαρά το έφερες το αμάξωμα φίλε!
Το κιτ θα απαιτήσει από εσένα υπομονή θηβετιανή, αλλά οι ενδείξεις δείχνουν πως θα νικήσεις την στριμάδα του!
Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Nov 12, 2012 12:12:05 GMT 2
Γιωργο καλημερα! Χαρα στο κουραγιο σου αδερφε μου!! Ξεκινησες δυναμικα και αυτο ειναι καλο Ποσο μαλακο ειναι ρε συ το αμαξωμα Δηλαδη αν σου τη δωσει και θες να το πεταξεις στον τοιχο, παιζει και να μην σπασει?? ;D ;D
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Nov 12, 2012 12:24:45 GMT 2
Βασικά το αμάξωμα παίζει να μην είναι και από τόοοσο μαλακό πλαστικό..Απλά το ότι έχει ανοιχτές πόρτες πιστεύω είναι που σου δίνει αυτή την εντύπωση, καθώς χωρίς τις πόρτες χάνει πάρα πολύ σε σταθερότητα το αμάξωμα...
|
|
|
Post by nektarios on Nov 12, 2012 13:14:28 GMT 2
Χρέπι μοντέλο vs αποφασισμένος Γιώργος, σημειώσατε 2!! : : : : Φίλε μου, νομίζω οτι, όσο και αν σε παιδέψει, στο τέλος θα βγει κάτι πολύ καλό! Συνέχισε με την ίδια επιμονή, υπομονή και μεθοδικότητα! : : Υ.Γ.: Η χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης των καθισμάτων μού άρεσε πολύ!! : : : :
|
|
tony V
Kart Driver
live to built/built to live
|
Post by tony V on Nov 12, 2012 13:42:30 GMT 2
Φιλε Γιωργο καλημερα.... κατ'αρχην συμφωνω απολυτος μαζι οτι το 288 ειναι απο τα πιο ομορφα φερραρι.... οι επεμβασεις που κανεις ειναι πετυχημενες. ειμαι σιγουρος οτι θα το κουμανταρεις καλα το αισχρο κιτ σου ευχομε καλα τελειωματα ! : : : :
|
|