|
Post by rous74 on Nov 2, 2012 15:51:02 GMT 2
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Nov 2, 2012 20:08:28 GMT 2
Είναι αστεράκι!!! Μπράβο Ανδρέα, και αυτή η κατασκευή σου είναι υπέροχη!!! Απόστολος : :
|
|
|
Post by alex78 on Nov 2, 2012 20:24:42 GMT 2
Ανδρέα καλησπέρα! Ξεκίνησες βλέπω τις Kawa που ήταν λίγο ''παραμελημένες'' στο forum εξίσου όμορφα και πετυχημένα, καταπληκτική κατασκευή φίλε μου, συγχαρητήρια!! Αν και Yamaha-κιας αγαπώ και σέβομαι τις πράσινες ρουκέτες εδάφους-εδάφους ή μάλλον για ν'ακριβολογώ καλύτερα ρουκέτες.......εδάφους-αέρος. Η ZX-12R όταν πρωτοκυκλοφόρησε δυναμομετρήθηκε (απο εγχώρια και αλλοδαπά μοτοσυκλετιστικά περιοδικά) στην διαστημική τελική των.....314 χλμ/ώρα με δεύτερη την Busa να σταματάει στα 308 χλμ/ωρα. Αυτά πρίν εφαρμοστεί ο κόφτης των 300 χλμ/ώρα απο την Ε.Ε. , οπότε δικαιωματικά κατέχει τον τίτλο της ταχύτερης μοτοσυκλέτας (παραγωγής) στον κόσμο μέχρι σήμερα!!! Στα δικά μας τώρα, το συγκεκριμένο κίτ αποκτήθηκε πρόσφατα (μαζί με κάποια καλούδια.... ) και σκέφτομαι ν'ασχοληθώ μαζί του σύντομα, οπότε όπως καταλαβαίνεις όταν έρθει η ώρα ετοιμάσου για ''ανάκριση'' ;D αφού η κατασκευή σου είναι (και σ'αυτή την περίπτωση) σημείο αναφοράς.....Όπως το είχαμε συζητήσει σκεφτόμουν για μπλέ, αλλά τώρα που το παρατηρώ καλύτερα με κερδίζει το .....λαχανί......θα δούμε μέχρι τότε. Αλέξης
|
|
|
Post by rous74 on Nov 3, 2012 7:47:01 GMT 2
Απόστολε και Αλέξη σας ευχαριστώ πολύ και τους δυο σας για τα καλά σας λόγια !
Αλέξη ξεκίνησε την και εδώ είμαι εγώ...Σε ότι μπορώ να βοηθήσω θα το κάνω με μεγάλη χαρα !
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Nov 3, 2012 13:40:15 GMT 2
Ανδρέα αψεγάδιαστη κατασκευή όπως πάντα! : : : : : : Αν και γνωρίζω πως το συγκεκριμένο χρώμα είναι το φετιχ των kawasaki -κάτι σαν το μπλε της subaru- θα ψήφιζα και εγώ το μπλε σε αυτήν την μηχανή! Την κάνει πολύ διαφορετική! www.ninjabikeads.com/details.php?id=153
|
|
|
Post by alex78 on Nov 3, 2012 13:58:52 GMT 2
Αν και γνωρίζω πως το συγκεκριμένο χρώμα είναι το φετιχ των kawasaki -κάτι σαν το μπλε της subaru- θα ψήφιζα και εγώ το μπλε σε αυτήν την μηχανή! Την κάνει πολύ διαφορετική! www.ninjabikeads.com/details.php?id=153.........όταν έρθει η ώρα της κατασκευής της θα έχω ένα ευχάριστο δίλλημα ν'αντιμετωπίσω, αφού και το ''Candy Line Green'' αλλά και το ''Deep Metallic Blue'' τα 2 απο τα 4 χρώματα που προτείνει η Tamiya τα έχω ήδη στην κατοχή μου, οπότε η απόφαση θα είναι κυριολεκτικά της τελευταίας στιγμής. Όπως και να έχει ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου και η ψήφος σου καταχωρήθηκε. Αλέξης
|
|
|
Post by rous74 on Nov 3, 2012 15:25:41 GMT 2
Αλέξανδρε καλησπέρα,
Σ' ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου !
Για το μπλέ συμφωνώ και εγώ ότι είναι κορυφαία επιλογή για τη συγκεκριμένη μηχανή...
|
|