|
Post by gtziaf on Oct 31, 2012 13:45:19 GMT 2
Ωραία βλέπω ενθερρμη ανταποκριση οπότε το προχωράμε... : : Ξεδιάλεξα τις προτάσεις σας και βγήκαν τα ακόλουθα (έβγαλα κάποια πολύ γενικά που καλύπτονται από τα wip's και τα πολύ ειδικά που περιορίζουν τις επιλογές)... -Οχήματα που έχουμε ή που είχαμε στην 1:1 -Κλασσικά οχήματα '40-'70 -Movie Cars -Καλίγραμμες Ιταλίδες -"Vintage - Τα κουρέλια τραγουδούν ακόμα" -Japanese Tuned Cars -Porsche (Όλων των εποχών) -Αγωνιστικοί Τράκτορες Είμαστε οκ? Να τα βάλω σε ψηφοφορία (μέχρι την επόμενη Παρασκευή)?... ΥΓ. Επειδή ρωτήθηκα για τα καθήκοντα του υπευθύνου του GB... Σε γενικές γραμμές, ετοιμάζει την εισαγωγή - παρουσίαση του θέματος, βοηθάει στην εύρεση σχετικών κιτ, απορρίπτει τα μοντέλα που δεν είναι εντός θεματολογίας, συντονίζει τα ποστ με βάση τους κανονισμούς, φροντίζει για το καλό κλίμα και τέλος ετοιμάζει ένα σχετικό αναμνηστικό μπανεράκι (εικόνα)... : :
|
|
|
Post by rawshooter on Oct 31, 2012 17:47:40 GMT 2
Γιώργο το "Vintage - Τα κουρέλια τραγουδούν ακόμα" που είχα πεί είναι το ίδιο με το "Κλασσικά οχήματα '40 - '70" Λάθος μου που δεν το είχα αναφέρει Πάντως για να μην "ξεχειλώσει" σαν θέμα να προτείνω σ' αυτό (κλασσικά) να ενταχθούν φορτηγά - μηχανές - αυτοκίνητα αλλά οχι αγωνιστικά, απλά μόνο πολιτικά
|
|
|
Post by nektarios on Oct 31, 2012 18:08:23 GMT 2
Φίλε μου Γιώργο, καλή και πολύπλευρη η κατηγοριοποίηση, δε λέω, αλλά νομίζω οτι μερικές κατηγορίες είναι πολύ εξειδικευμένες. Θα πρότεινα τα εξής: 1) Οι κατηγορίες "Classic" και "Vintage" να συγχωνευθούν, 2) Η κατηγορία "Porsche" να διευρυνθει σε "Δυναμικές Γερμανίδες" (για να κάνουν παρέα με τις "Καλλίγραμμες Ιταλίδες") ;D και 3) Η κατηγορία "Αγωνιστικοί τράκτορες" να διευρυνθεί σε "Φορτηγά", ώστε να υπάρχουν αρκετές επιλογές. [Προσωπικά, εγώ γνωρίζω μόνον ένα αγωνιστικό τράκτορα που είναι εύκολο να βρεθεί και δεν κοστίζει το βάρος του σε χρυσάφι - τον Renault Magnum της Italeri - αλλά μπορεί βεβαίως να κάνω και λάθος και να είμαι απλά απληροφόρητος]. Αν η παρέμβασή μου περιπλέκει τη διαδικασία και δυσκολεύει το έργο της διαχείρισης, παρακαλώ να μη ληφθεί υπόψη! Υ.Γ. για τα καθήκοντα του υπεύθυνου του GB: βαρειά η καλογερική...
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Oct 31, 2012 18:28:40 GMT 2
Νεκτάριε,
Το να πούμε να κάνουμε Group Build με θέμα "Porsche of all time" δεν είναι εξειδικευμένο.. Αν σκεφτείς ότι σαν Forum παρουσιάζουμε ήδη εξειδείκευση, καλό θα ήταν τα GB να είναι αρκετά εξειδικευμένα στη θεματολογία τους ώστε να έχουν και κάποιο νόημα.. Αλλιώς μπορούμε να τα ποστάρουμε τα μοντέλα στα wip... Προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να έχουμε μια θεματολογία "σχετικά κλειστή" για να εχει νόημα η ύπαρξη του GB.
Στο 1) συμφωνώ με τον Νεκ. στο 2) διαφωνώ και προτείνω να υπάρξουν και οι 2 κατηγορίες που προτείνει ο Νεκ. στο 3) πάλι θα διαφωνήσω σύμφωνα με αυτά που έγραψα παραπάνω
Τα παραπάνω είναι μόνο η προσωπική μου άποψη και τίποτα παραπάνω.
Φιλικά πάντα,
Αγάπιος
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 31, 2012 21:54:18 GMT 2
Βάζω την ψηφοφορία... Γιώργο το "Vintage - Τα κουρέλια τραγουδούν ακόμα" που είχα πεί είναι το ίδιο με το "Κλασσικά οχήματα '40 - '70" Λάθος μου που δεν το είχα αναφέρει Παναγιώτη νόμιζα ότι αναφερόσουν στο κιτ κι όχι στο θέμα ;D
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Nov 1, 2012 10:52:12 GMT 2
Για το να κάνουμε τα αυτοκίνητα μας θα ήταν το καλύτερο αλλά ορισμένοι τα έχουν ήδη (όπως κ γω) στην βιτρίνα τους ή δεν τα βρίσκουν σε κιτ... Εγώ θα ψηφίσω να κάνουμε τις καλίγραμμες ιταλίδες...
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 1, 2012 11:13:37 GMT 2
|
|