|
Post by nektarios on Oct 25, 2012 10:06:33 GMT 2
Φίλοι συνχομπίστες, καλημέρα σας! Η I.P.M.S. ολοκληρώθηκε [με τεράστια επιτυχία για την παρέα μας!!! : : ], και μαζί με αυτήν ολοκληρώθηκε και η «επίσημη» προθεσμία του “Cabrio-G.B.”. Σκεφτόμουν λοιπόν, μήπως θα ήταν καλό σιγά - σιγά να αρχίσουμε να ψάχνουμε για το θεματικό αντικείμενο του επόμενου G.B. Και κάνοντας την αρχή, σας παρουσιάζω τις σκέψεις μου, που είναι – κατά σειρά προσωπικής προτίμησης – οι εξής: 1) Οχήματα που έχουμε στην 1:1, ή που είχαμε στο παρελθόν, ή που κάποια στιγμή ονειρευτήκαμε να έχουμε (όχι supercars, με εξαίρεση τον Παναγιώτη και όποιους άλλους τυχαίνει να είναι ιδιοκτήτες κάποιου supercar! ). 2) Κλασσικά οχήματα (από καταβολής αυτοκίνησης μέχρι τη δεκαετία του ’70). 3) Φορτηγά (που είναι και της μόδας, μετά τις πρόσφατες διακρίσεις του Ανδρέα αλλά και του Γιάννη στην I.P.M.S.). 4) Movie Cars. 5) Αφιέρωμα στη Hon… ;D ;D ;D Τι λέτε; Υ.Γ.: Σύμφωνα με αποκλειστικές και επιβεβαιωμένες πληροφορίες μου, που προέρχονται «από πολύ ψηλά», εντός του 2013 προγραμματίζεται η προκήρυξη G.B. με θέμα “Lamborghini”, με την ευκαιρία συμπλήρωσης 50 χρόνων από την ίδρυση της εταιρίας. Για τον λόγο αυτό απέφυγα να συμπεριλάβω στις προτάσεις μου μια κατηγορία που σκεφτόμουν αρχικά και που θα ονομαζόταν «Καλλίγραμμες Ιταλίδες»!...
|
|
|
Post by nasosampa on Oct 25, 2012 10:50:32 GMT 2
Καλημέρα Νεκτάριε,
όλες οι σκέψεις σου είναι όμορφες και ενδιαφέρουσες, αν και για να είμαι ειλικρινείς, προτιμώ τις καλίγραμμες Ιταλίδες σε 1:1 με τα σχετικά "P.E." και αξεσουάρ... φυσικά ;D ;D ;D
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Oct 25, 2012 11:25:30 GMT 2
Νεκτάριε πολύ όμορφη η ιδέα σου φίλε! Προτείνω μέχρι τέλος του μήνα να υποθούν μέχρι 2 προτάσεις από όλους μας και στις 1 Νοεμβρίου θα βγάλουμε μια ψηφοφορία με διάρκεια μια εβδομάδα. Και προχωράμε! Θα επανέλθω αργότερα με τις προτάσεις μου
|
|
|
Post by rous74 on Oct 25, 2012 11:41:01 GMT 2
Καλημέρα Νεκτάριε,
Πολύ όμορφη η ιδέα σου...
Να πώ ότι θα με χάλαγε θέμα με φορτηγά θα ήταν ψέματα...
Αλλά και οι καλλίγραμμες ιταλίδες μια χαρά μου ακούγονται !
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Oct 25, 2012 11:59:10 GMT 2
Kαλησπέρα και απο μένα παίδιά,
Οι 2 προτάσεις μου με σειρά προτίμησης είναι
1) Classics up to the 70's (είμαι ρετρολάγνος, φυσικά και θα συμφωνούσα με αυτό) 2) European 80's- 90's (νομίζω ότι έχει ευρεία θεματολογία και πολλές επιλογές
Φιλικά,
Αγάπιος
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Oct 25, 2012 15:44:04 GMT 2
Γεια σας ! Δεν ξερω γιατι αλλα πολυ θα μου αρεσε gb με lambos... φυσικα το 3 απο τη λιστα του Νεκταριου
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Oct 25, 2012 22:03:27 GMT 2
Καιρος ηταν νομιζω!! Ενισχυω την προταση για Φορτηγα αλλα κ οποιαδηποτε με αγωνιστικο περιεχομενο (κλασσικ σταφ, μην ξεχνιομαστε )!!
|
|
|
Post by rawshooter on Oct 26, 2012 11:36:03 GMT 2
Καλημέρα σας : : Χμμμμ ενα G.B. "Vintage - Τα κουρέλια τραγουδούν ακόμα" θα μ' άρεσε ιδιαίτερα Βέβαια και το "Lambo" πιστεύω οτι έχει "ψωμί"......Ας μπεί λοιπόν μια ψηφοφορία και βλέπουμε.
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Oct 28, 2012 16:20:58 GMT 2
Καλησπέρα παίδες,
να προσθέσω στις προτάσεις μου, να οριστεί ώς αρχή του GB η 1 νοέμβρη πχ και να το πάμε πάλι 5 ή 6 μήνες (μέχρι 30 μαρτίου πχ.)
Φιλικά, Αγάπιος
|
|
|
Post by nasosampa on Oct 29, 2012 1:29:08 GMT 2
Καλησπέρα σας κύριοι, θα πρότεινα με σειρά προτίμησης : 1. Porsche (Όλων των εποχών) 2. Japanese Tuned Cars (π.χ. crx, surabu, evo, nsx, gtr, κλπ. σε πολιτική έκδοση όμως) Καλή Εβδομάδα !! : : : :
|
|
|
Post by alex78 on Oct 29, 2012 17:47:10 GMT 2
Καλησπέρα σας! Η δικιά μου πρόταση (με σειρά προτίμησης) είναι η εξής: 1) Πολιτικές - Αγωνιστικές Μοτοσυκλέτες (ανεξαρτήτου χρονολογίας και κλίμακος). 2) Πολιτικοί - Αγωνιστικοί Τράκτορες ** Προαιρετικά όποιος επιθυμεί μπορεί τον Τράκτορα να το συνοδεύει και με Trailler και γράφω προαιρετικά διότι στην ουσία μιλάμε για 2 ξεχωριστά κίτ, κάτι που οπωσδήποτε ''εκτοξεύει'' το συνολικό κόστος αγοράς και απο πολλούς συναδέλφους να θεωρείται ήδη απαγορευτικό. Ευχαριστώ για το χρόνο σας! Αλέξης : :
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 31, 2012 11:01:37 GMT 2
Καταρχήν να σας συγχαρώ για την πρωτοβουλία και για τις υπέροχες προτάσεις. Όπως έχω ξαναπεί, μέσα στο 2013 θα κάνουμε ένα gb αφιερωμένο στη Lamborghini, η οποία συμπληρώνει 50 χρόνια ζωής. Αλλά επειδή βλέπω όρεξη και διάθεση προτείνων το ακόλουθο... Να γίνει ένα gb 15 Νοέμβρη - 15 Απρίλη με θέμα που προτείνετε ακολούθως και να κάνουμε το Lamborghini Anniversary στο υπόλοιπο 2013. Τώρα για το θέμα, προτείνω το "Κλασσικά Οχήματα περιόδου 1940 - 1970". Το συγκεκριμένο συμπεριλαμβάνει μεγάλο μέρος των προτάσεων σας (classics, Ιταλίδες, Γερμανίδες) αλλά καλύπτει φορτηγά (για να μην μου παραπονιέται ο φίλος μου ο Γιάννης ;D ) και φυσικά μηχανές. Επίσης εκτός από τη διαθεματικότητα του, καλύπτεται και από μοντέλα που λίγο ή πολύ έχουμε όλοι στο στοκ μας, πράγμα σημαντικό για τις δύσκολες εποχές που ζούμε... Απλά, θέλω 2 εθελοντές για υπευθύνους και φυσικά αν υπάρχει διαφωνία στο παρόν πλάνο να καταγραφεί για να κάνουμε τις απαραίτητες προσθήκες και βελτιώσεις. Προϋπόθεση για να προχωρήσει το gb είναι να δηλώσουν οι 2 υπεύθυνοι και να υπάρξουν τουλάχιστον 5 απαντήσεις (πρόθεση συμμετοχής) στο παρόν ποστ. Ευχαριστώ και πάλι για την όρεξη και την διάθεση σας. Να είστε καλά : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Oct 31, 2012 11:18:00 GMT 2
Καλησπέρα, Συμφωνώ φυσικά στα Classics και έχουμε τεράστιο φάσμα επιλογών (αν και έχω έναν ενδοιασμό στο ότι είναι τόσο φλου η επιλογή απο δίτροχα έως και φορτηγά δλδ) Μέσα πάντως και ας δούμε και μερικά κλασικά αυτοκίνητα στα completed... Αν αποφασιστεί το GB και χρειάζεται βοήθεια θα χαρώ να βοηθήσω... Φιλικά, Αγάπιος
|
|
|
Post by nasosampa on Oct 31, 2012 11:28:09 GMT 2
Καλημέρα και απο μένα,
ωραίο και ενδιαφέρον ακούγετε το θέμα, αν και θα συμφωνήσω με τον Αγάπιο πως είναι πολύ φλού.
Όσον αφορά για τους εθελοντές, θα χαιρόμουν ιδιάιτερα αν μπορούσα να βοηθήσω.
Φιλικά,
Νάσος
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Oct 31, 2012 11:33:54 GMT 2
Καλημερα! Γιωργο μαλλον θα ηταν καλο να μπει ψηφοφορια με τις επιλογες που προτειναμε Οσο αναφορα τους υπευθυνους, επειδη υπηρξα σε αλλο GB, θεωρω πως καλο θα ηταν να μπει καποιο αλλο μελος Επισης δηλωνω προθεση συμμετοχης : :
|
|
|
Post by manos13 on Oct 31, 2012 13:24:53 GMT 2
Νομιζω οτι καλη ιδεα ειναι και η Miura της Hasegawa.
|
|