|
Post by Chris Fragkoulis on Oct 22, 2012 18:29:40 GMT 2
|
|
|
Post by nektarios on Oct 22, 2012 18:59:08 GMT 2
Το "livery" ;D είναι πολύ ιδιαίτερο, και το γυάλισμα εξαιρετικό! : : Είμαι σίγουρος οτι πέτυχε τον στόχο της κατασκευής του! : :
|
|
|
Post by rous74 on Oct 22, 2012 19:09:26 GMT 2
Χρήστο καλησπέρα,
Πολύ ενδιαφέρον και ιδιαίτερος χρωματικός συνδυασμός στο αμάξωμα ! Το γυάλισμα επίσης είναι εξαιρετικό !
Θα συμφωνήσω και εγώ με τον Νεκτάριο ότι πρέπει να πέτυχε το στόχο της κατασκευής του !
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Oct 22, 2012 19:16:07 GMT 2
Ετσι ξεκινανε ολα... ρε μωροοοοοο θα μου φτιαξεις ενα σκαραβαιο με βουλιτσες? Και καταληγουν μετα απο 10 χρονια να μας κυνηγανε γιατι το σπιτι εχει γεμισει "κουτια" και ασχολουμαστε κοτζαμαν μαντραχαλοι με αυτοκινητακια ;D Τρισχαριτωμενος ο σκαραβαιος Χρησταρα! Και απο οτι βλεπω το κατεχεις τα πι-σι, τα φωτοσοπ και αυτα τα μηχανηματα του σατανα μια χαρα! Btw, υπαρχουν και κατι ροζ Πορσε 962 για να συνδιασεις το τερπνον με τα του ωφελιμου : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Oct 22, 2012 19:51:53 GMT 2
Χρηστάρα τα είπαμε και απο κοντά εμείς!!! Πανέμορφο και σαν σύλληψη και σαν εκτέλεση! Και από ότι κατάλαβα δεν πήγε χαμένος ο κόπος ;D
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Oct 22, 2012 20:07:43 GMT 2
Χρηστο , πολυ ωραια ιδεα και μια χαρα εκτελεσμενη.Ααααχχχ ειμαστε ευαισθητες ψυχες τελικα εμεις οι μοντελιστες....
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Oct 22, 2012 20:35:11 GMT 2
Χρησταρα super ο σκαραβαιος : : Τα ειπαμε και απο κοντα, ελπιζω το ταλεντο σου να μην πηγε χαμενο. Κανε μας ενα σεμιναριο για την κατασκευη χαλκομανιων, νομιζω ενδιαφερει πολλους (σε αναλογη ενοτητα - tips) : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Oct 22, 2012 21:14:06 GMT 2
Χρησταρα super ο σκαραβαιος i547.phΚανε μας ενα σεμιναριο για την κατασκευη χαλκομανιων, νομιζω ενδιαφερει πολλους (σε αναλογη ενοτητα - tips) Συμφωνώ Χρήστο! Όποτε βρείς χρόνο και διάθεση, κάνε ένα tutorial ώστε να μπορεί να συμπληρώσει και οποιοσδήποτε άλλος τις εμπειρίες του : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Oct 22, 2012 21:56:37 GMT 2
Το "livery" ;D είναι πολύ ιδιαίτερο, και το γυάλισμα εξαιρετικό! Είμαι σίγουρος οτι πέτυχε τον στόχο της κατασκευής του! Νεκταριε σ'ευχαριστω πολυ!! Κατι εκανε το ατιμο Χρήστο καλησπέρα, Πολύ ενδιαφέρον και ιδιαίτερος χρωματικός συνδυασμός στο αμάξωμα ! Το γυάλισμα επίσης είναι εξαιρετικό ! Θα συμφωνήσω και εγώ με τον Νεκτάριο ότι πρέπει να πέτυχε το στόχο της κατασκευής του ! Ανδρεα 'ευχαριστω πολυ!! Και να σκεφτεις οτι δεν χρησιμοποιησα ουτε micromesh ουτε αλοιφες για το φινιρισμα. Απλα ενα ψεκασμα με διαλυτικο μετα απο ενα χερι 2Κ!! Ετσι ξεκινανε ολα... ρε μωροοοοοο θα μου φτιαξεις ενα σκαραβαιο με βουλιτσες? Και καταληγουν μετα απο 10 χρονια να μας κυνηγανε γιατι το σπιτι εχει γεμισει "κουτια" και ασχολουμαστε κοτζαμαν μαντραχαλοι με αυτοκινητακια ;D Τρισχαριτωμενος ο σκαραβαιος Χρησταρα! Και απο οτι βλεπω το κατεχεις τα πι-σι, τα φωτοσοπ και αυτα τα μηχανηματα του σατανα μια χαρα! Btw, υπαρχουν και κατι ροζ Πορσε 962 για να συνδιασεις το τερπνον με τα του ωφελιμου Μητσε σ'ευχαριστω πολυ!! Αστα να πανε....πριν απο 3 χρονια που την γνωρισα, ηθελε σκαραβαιο-πασχαλιτσα ;D Ολα μαθαινονται μωρε...ορεξη και χρονος για σκοτωμα να υπαρχει Ροζ σκαραβαιο μαλλον δεν θα φτιαξω Χρηστάρα τα είπαμε και απο κοντά εμείς!!! Πανέμορφο και σαν σύλληψη και σαν εκτέλεση! Και από ότι κατάλαβα δεν πήγε χαμένος ο κόπος ;D Αλεξανδρε σ'ευχαριστω πολυ!! Κοπος δε λες τιποτα...6 ωρες χωρις ανασα για την εφαρμογη των σηματων! Εχει χαρη που εχει ωραιο χαμογελο αλλιως.... Χρηστο , πολυ ωραια ιδεα και μια χαρα εκτελεσμενη.Ααααχχχ ειμαστε ευαισθητες ψυχες τελικα εμεις οι μοντελιστες.... Αυτο ξαναπες το Γιαννη....χαλι να μας πατησουν Σ'ευχαριστω Γιανναρε και χαρηκα πολυ που τα ειπαμε απο κοντα μετα απο τοσους μηνες!! Χρησταρα super ο σκαραβαιος Τα ειπαμε και απο κοντα, ελπιζω το ταλεντο σου να μην πηγε χαμενο. Κανε μας ενα σεμιναριο για την κατασκευη χαλκομανιων, νομιζω ενδιαφερει πολλους (σε αναλογη ενοτητα - tips) Κωστα σ'ευχαριστω πολυ!! Χαμενο δεν πηγε αλλα ουτως ή αλλως δεν το χρησιμοποιησα για να κερδισω κατι, οποτε ειμαι ευχαριστημενος Πολυ καλη ιδεα ρε συ!! Μιας κ τα πηγα καλα κ δεν ειχα απωλειες, θα κανω μια αναφορα στο θεμα! Δωσε μου λιγο χρονο κ θα αναρτηθει στην αντιστοιχη κατηγορια Καποιοι απο εσας φιλοι μου ειδατε την ιδιοκτητρια αυτου του σκαραβαιου στην IPMS. Ειχαμε κ το φαν κλαμπ μας, τι να κανουμε ;D ;D
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Oct 23, 2012 11:35:40 GMT 2
Χρήστο πολυ όμορφος ο Σκαραβαίος...
Για το ότι δεν θα φτιάξεις ροζ σκαραβαίο, μην ορκίζεσαι...Μπορεί να χρειαστείς κάτι... ;D ;D ;D ;D ;D Και πάλι καλά να λές, για φαντάσου να σου ζήταγε τίποτα πιο Extreme?
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 23, 2012 16:52:33 GMT 2
Το ανέβασες μπαγασάκο τελικά Όπως, σου είπα κι από κοντά είναι άψογο, ιδίως αν σκεφτεί κανείς ότι έγινε σε εφτά μέρες. ΥΓ. Περιττό να σου πω ότι χαλάς την πιάτσα... Αν μου ζητήσει η δικιά την Enzo, με καρδούλες... ξέρεις ποιόν θα κυνηγάω ;D : :
|
|
|
Post by rawshooter on Oct 24, 2012 9:50:44 GMT 2
Ωωωωωω πολύ ιδιαίτερο αλλά και πανέμορφο : : : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Oct 24, 2012 11:42:31 GMT 2
Καλημέρα Χρηστάρα, Πολύ όμορφη εκτέλεση, και πρωτότυπο θέμα!!! Μπράβο φιλαράκι! Απόστολος : :
|
|
tony V
Kart Driver
live to built/built to live
|
Post by tony V on Oct 24, 2012 13:06:47 GMT 2
το πιο χαρουμενο VW ! : : : : εντελως μοναδικο! : : : : μπραβο !
|
|