|
Post by nasosampa on Oct 21, 2012 22:22:28 GMT 2
Γειά σας κύριοι, καταρχάς να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στους ανθρώπους του forum, για την ευκαιρία-δυνατότητα που μας δίνουν να επικοινωνούμε και να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μετά από πολύ χρόνια απουσίας λοιπόν, έψαξα, ξέθαψα και συμπλήρωσα τα μοντελιστικά μου "εργαλεία" και είμαι έτοιμος να δώσω και εγώ το παρών. : : Πήρα λοιπόν τους δρόμους και πήγα στο αγαπημένο μου κατάστημα και βρήκα το kit της F-2001. -Ιστορικό- ----------------------------------------- Πρόκειται για το μονοθέσιο που σχεδίασαν οι Ross Brawn και Rory Byrne για την σεζόν 2001. Ένα πιό εξελιγμένο μοντέλο της βέβαια έτρεξε και τους 2 πρώτους αγώνες του 2002. Οι τότε οδηγοί της Ferrari ήταν οι Michael Schumacher ο οποίος πήρε με την F2001 το 4ο πρωτάθλημά του με 123 βαθμούς, team mate του ήταν ο Rubens Barrichello. Τέλος η Ferrari το 2001 κέρδισε το 3ο συνεχόμενο πρωτάθημα κατασκευαστών. (Πηγή : Wikipedia > en.wikipedia.org/wiki/Ferrari_F2001 < )
|
|
|
Post by nasosampa on Oct 21, 2012 23:04:35 GMT 2
Images are for discussion ONLY!
|
|
|
Post by nasosampa on Oct 21, 2012 23:08:17 GMT 2
Images are for discussion ONLY! Images are for discussion ONLY! Images are for discussion ONLY! Images are for discussion ONLY! Images are for discussion ONLY! Images are for discussion ONLY!
|
|
|
Post by nasosampa on Oct 21, 2012 23:18:43 GMT 2
Καταρχάς θα ήθελα την επιείκειά σας λόγο της πολύχρονης απουσίας μου και κατά δεύτερον να επισημάνω πως είμαι ανοικτός σε τυχόν συμβουλές-παρατηρήσεις. -Το Τιμόνι- Images are for discussion ONLY! -Ξήσιμο (Σίγουρα δεν εννοούν αυτό στο στρατό)- Images are for discussion ONLY! -'Επεσε και το αστάρι στα πρώτα κομμάτια-
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Oct 22, 2012 8:09:11 GMT 2
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Oct 22, 2012 9:00:39 GMT 2
Νάσο καλημέρα φίλε! Χαίρομαι πολύ που μπήκες στην παρέα μας! Έχει μπόλικο πράμα για "μελέτη" και χάζεμα! Θα δεις δουλειές που αποτελούν πηγή έμπνευσης! Ότι βοήθεια χρειαστείς ή οτι απορία έχεις...εδώ είμαστε! Καλή αρχή με την F-2001 : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Oct 22, 2012 9:04:04 GMT 2
Καλημέρα Νάσο, Καλωσήλθες στο ScaleWheels, και καλές κατασκευές! Διάλεξες πολύ ωραίο θέμα, και κυρίως κιτ καλής ποιότητας. Καλή αρχή! Απόστολος : :
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Oct 22, 2012 10:41:20 GMT 2
Καλημερα Νασο, καλως ορισες στο ScW, και χαιρομαι ιδιαιτερα που ποσταρεις F1! Το κιτ αν και δεν το εχω, καινουργιο Tamiya ειναι οποτε δε θα εχεις θεμα. Μιας που εισαι ακομα σε πολυ πρωιμο σταδιο θα μπορουσες να κολησεις τον αεραγωγο πανω απο το κοκπιτ, επισης τα πλαινα κομματια στο καλυμα του κινητηρα για να μπορεις να στοκαρεις τις ενωσεις πριν το βαψεις. Καλη συνεχεια να εχεις! : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Oct 22, 2012 11:29:56 GMT 2
Γεια σου Νάσο!!! Καλως ήρθες στην παρέα μας.... Ξεκίνησες με αγαπημένο θέμα!!! Να μου πείς Ferrari και να μην είναι αγαπημένο γίνεται, δεν γίνεται!! ;D ;DΚαλή συνέχεια!!!!!!!!!!!
|
|
|
Post by rous74 on Oct 22, 2012 14:08:18 GMT 2
Καλησπέρα Νάσο,
Καλώς ήρθες στο scalewheels ! Ξεκίνησες δυναμικά και με ωραίο θέμα...
Καλή συνέχεια να έχεις !!!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Oct 22, 2012 15:44:09 GMT 2
Καλως τον Νασο
αντε να γινουμε πιο πολλοι με τα μονοθεσια γιατι ειμαστε λιγοι !!!!!
καλη συνεχεια
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Oct 22, 2012 21:37:10 GMT 2
Νάσο καλώς ήλθες στο scalewheels. Σπύρος
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Oct 22, 2012 22:08:33 GMT 2
Φιλε Νασο καλως ηλθες στην παρεα μας!! Καλη επανοδο στον μαγικο κοσμο!! Οτι χρειαστεις το ρωτας ελευθερα, ειμαστε ΟΛΟΙ προθυμοι να σε βοηθησουμε στο οτιδηποτε!! Καλη κατασκευη να εχεις!!
|
|
|
Post by nasosampa on Oct 23, 2012 0:25:34 GMT 2
Συνάδελφοι,
σας ευχαριστώ για το ένθερμο καλωσορισμά σας και για τις φωτογραφίες αναφοράς. Μετά απο τόσο καιρό απουσίας, υπάρχει όπως καταλαβαίνετε αρκετή όρεξη. Ελπίζω το αποτέλεσμα να μας ικανοποιήσει όλους.
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Oct 23, 2012 0:35:17 GMT 2
Καλώς τον,
Καλή αρχή και απο μένα και σου εύχομαι να το ευχαριστηθείς στο έπακρο....
Φιλικά,
Αγάπιος
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 23, 2012 16:08:02 GMT 2
Νάσο καλωσόρισες στην παρέα μας. Ελπίζω να το ευχαριστηθείς. Και το θέμα είναι σούπερ... Κάνε αυτό που σου έγραψε ο Δημήτρης (κολλήσεις αεραγωγού και sidepods πριν το βάψιμο) και θα είσαι οκ... Καλή επιτυχία... ΥΓ. Επίσης δεν χρειάζεται να βάζεις "Images are for discussion ONLY!" στις εικόνες που βγάζεις εσύ. Το χρησιμοποιούμε όταν δημοσιεύουμε υλικό αναφορά που δεν είναι δικό μας (π.χ. references, εικόνες από βιβλία, περιοδικά κ.α.) : :
|
|