georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Oct 19, 2012 11:31:08 GMT 2
Γιωργο διαλεξες αγαπημενο θεμα και ειμαι σιγουρος οτι θα τα καταφερεις με τον αερογραφο. Θα σου προτεινα για βερνικι το σπρει 516 τις gunze , μεταγγιση σε μπουκαλακι και χρηση αερογραφου. Δεν χρειαζεται αραιωμα και το αποτελεσμα ειναι αριστο. Καλη συνεχεια Ευχαριστώ πολύ Κώστα!!!!
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Oct 19, 2012 11:39:26 GMT 2
Η συνέχεια της συναρμολόγησης είχε και άλλο θεματάκι... Το καπό ήταν πιο μεγάλο και στο μήκος αλλά και στο φάρδος απ'ότι επρεπε και δεν έκλεινε καθόλου οπότε τρίφτηκε με γυαλόχαρτο και ήρθε στις σωστές διαστάσεις. Αλλά και αυτό ήθελε ζέσταμα για να πάρει την σωστή κούρμπα για να είναι πρόσωπο με τα φτερά. Και ασταρώθηκαν ορισμένα κομμάτια...Το αμάξωμα το αφήνω στο τέλος για να εξοικιωθώ με τον αερογράφο πρώτα.
|
|
|
Post by rous74 on Oct 19, 2012 11:43:50 GMT 2
Πολύ πιστολάκι ρε Γιώργο έχει πέσει... Αρκεί που έγινε τουλάχιστον η δουλειά !
Μια χαρά το προχωράς, καλή συνέχεια φίλε !!!
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Oct 19, 2012 12:04:31 GMT 2
Πολύ πιστολάκι ρε Γιώργο έχει πέσει... Αρκεί που έγινε τουλάχιστον η δουλειά ! Μια χαρά το προχωράς, καλή συνέχεια φίλε !!! Και έχω και την γυναίκα μου να μου φωνάζει : - Πρόσεχε μην μου κάψεις το πιστολάκι!!!!!!!!! - Ναι αγάπη μου, προσέχω... ;D ;D
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Oct 19, 2012 13:31:27 GMT 2
Γιώργο ωραία το πας φίλε! Μεθοδικά και στρωτά που λένε. Αφου κατάφερες και "έφερες" το καλούπι χωρίς να γίνει έτσι: Είσαι σε πολύ καλό δρόμο : : : : Καλή συνέχεια : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Oct 19, 2012 15:50:59 GMT 2
Γιώργο ωραία το πας φίλε! Μεθοδικά και στρωτά που λένε. Αφου κατάφερες και "έφερες" το καλούπι χωρίς να γίνει έτσι: Είσαι σε πολύ καλό δρόμο Καλή συνέχεια : : : : : : : : : : : : : : Απο πιστολάκι έγινε έτσι
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Oct 19, 2012 21:13:24 GMT 2
Όχι και από πιστολάκι, το κόβω να είναι 357 magnum... ;D ;D ;D
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Oct 22, 2012 11:41:26 GMT 2
Λόγο ότι είχα ένα μικρό πρόβλημα με τον αερογράφο αποφάσισα και αυτό το μοντέλο να γίνει (τουλάχιστον το καπάκι) με σπρέυ εμπορίου... Μην φωνάζετε!!!!! Το επόμενο θα το κάνω με αερογραφο... ;DΈχω επίσης άλλο ένα θέμα... Το κίτ δεν έχει καθολου σήμα για το καπό και χρειάζομαι τουλάχιστον ένα. Θα ήθελα και δευτερο βέβαια για να το βάλω στο μοτερ αλλά και με ένα βολέυομαι. Έχει καποιος κανένα περισευούμενο?
|
|
|
Post by rous74 on Oct 22, 2012 14:06:12 GMT 2
Ρε Γιώργο θα μας τρελλάνεις ? Πήρες αερογράφο και βάφεις με σπρέυ ? Πέρα απο τη πλάκα το βάψιμο είναι πολύ καλό, μπράβο !
Όσο για τα σήματα έχω νομίζω μια ολόκληρη καρτέλα, σου αρκεί ?
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Oct 22, 2012 15:51:57 GMT 2
Ωραιο βαψιμο Γιωργο : : : : Αυτη την φορα σε συγχωρουμε για το σπρει, την επομενη φορα θα μπεις τιμωρια με το ενα ποδι ορθιος στην γωνια ;D : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Oct 22, 2012 19:58:55 GMT 2
Γιώργο ωραίο το βάψιμο και πολύ γυαλιστερό!!!
Είχες πρόβλημα με τον αερογράφο? Μπορούμε να το λύσουμε?
Καλή συνέχεια φίλε και καλά τελειώματα!
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Oct 22, 2012 22:03:17 GMT 2
Γιωργο μια χαρα παει!! Στρωτο κ γυαλιστερο το βαψιμο σου!! Απο το επομενο βουρ στον αερογραφο...αλλο πραγμα ο ατιμος!!
|
|
natna
Kart Driver
Παναγιώτης
|
Post by natna on Oct 23, 2012 11:29:52 GMT 2
Ρε παιδιά καλός ο αερογράφος, αλλά το μπεκ των σπρέυ της Tamiya είναι απλά άψογο για την συγκεκριμένη εφαρμογή. Πολύ καλύτερο από τα σπρευ της humbrol και της gunze που ή πετάνε πολύ ή ψεκάζουν με υπερβολική εξάχνωση το χρώμα και δίνουν σαγρέ αποτέλεσμα. Το ίδιο παθαίνω και με τον αερογράφο μου. Ανοίγω την πίεση και ψεκάζω από μακρυα για να καλύψω ομοιόμορφα, αλλά βγαίνει σαγρέ.
Πραγμάτικά αν μπορούσα θα έκανα πατέντα να χρησιμοποιήσω την βαλβίδα των tamiya! Πάντως η δουλειά μέχρι τώρα στην πανέμορφη 928 πάει πολύ καλά και πραγματικά χαίρομαι που με τόση ψυχραιμία κάνεις επεμβάσεις τέτοιας κλίμακας και κοψίματα!
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Oct 23, 2012 11:58:17 GMT 2
Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας για τα καλά σας λόγια... Το πρόβλημα που έχω με τον αερογράφο είναι ότι, του βάζω χρώμα στο δοχείο, το κομπρεσέρ δουλευεί ασταμάτητα και όταν πατάω για να ψεκάσει, ψεκάζει αλλά χωρίς χρώμα, σκέτο αέρα... Μάλλον θα χρειαστεί Service. Ανδρεά σκέψου ότι θέλω για το καπό και τον κινητήρα... Θα σε επισκευθώ!!!!Πες μου μόνο πότε θές να περάσω... Λοιπόν οι εργασιες συνεχίζονται...Ψιλoτελείωσε ο χώρος του κινητήρα, μένει το σήμα στο καπάκι και ίσως να επειχηρήσω να βάλω και καλώδια...Και μπήκαν και οι τροχοί...
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 23, 2012 16:01:51 GMT 2
Πολύ προσεγμένα όλα Γιώργαρε. Τα πας περίφημα. Συνέχισε έτσι : :
|
|
|
Post by rous74 on Oct 25, 2012 9:07:51 GMT 2
Γιώργο καλημέρα,
Πολύ όμορφος ο χώρος του κινητήρα, μπράβο...
Για τον αερογράφο παίζει να είναι πηχτό το χρώμα γι' αυτό να μην ψεκάζει... Για τα σήματα θα μιλήσουμε τηλεφ.
Καλή συνέχεια !
|
|