|
Post by rawshooter on Oct 9, 2012 12:12:50 GMT 2
Μιας και ο πάγκος καθάρισε απο κιτ (ok πέραν του Talbot Lago που φτιάχνεται αργά - αργά) ενα νέο κουτί "κατέβηκε" απο τη ντάνα του στόκ και "θρονιάστηκε" πάνω του (πάγκο). Η θρυλική Isetta 300 της BMW και το οχι τόσο γνωστο Messerschmitt KR200 απο την Gunze Sangyo. Και οι 2 εταιρίες ήταν γνωστές για την αξιοπιστία το μηχανών τους απο τον Β' Π.Π. και σύντομα επεκτάθηκαν και στο χώρο του αυτοκινήτου. Η μεν BMW εδραιώθηκε η δε Messerschmitt απέτυχε. Και τα 2 αποτέλεσαν απο τους "παππούδες" της έννοιας mini μιας και ήταν αυτοκίνητα του τύπου "έμεινα;;; Το παίρνω αγκαλιά και φεύγω"....Ανευ πλάκας το Isetta είχε λαβές χειροκίνητης ρυμούλκησης στο πίσω μέρος του αμαξώματος !!!! Σαν κιτ (θ' ανεβάσω σύντομα φώτο του περιεχομένου) είναι σχετικά απλά χωρίς πολλά πολλά, αλλά με καλή λεπτομέρεια και κάποια p.e. αξεσουάρ, ενώ και τα αμαξώματα δίνονται σε διάφανο πλαστικό. Ξέρω οτι το "Messe" κυκλοφορεί και σε έκδοση "High Tech" με περισσότερα p.e. αλλά και μεταλλικά κομμάτια, αλλά εγώ προσανατολίζομαι να "κλείσω" το δίδυμο με την cabrio έκδοση του "Messe" Προς το παρόν χαζεύω στο net φώτο τους ώστε να "κλέψω" κάποιο ιδιαίτερο χρωματισμό τους.....αν και για το Isetta κατέληξα μάλλον σε 2 πιθανές διχρωμίες
|
|
|
Post by rous74 on Oct 9, 2012 12:31:05 GMT 2
Καταπληκτικό θέμα Παναγιώτη αναμένεται να μας καθηλώσεις με την κατασκευή του !!!
Καλή αρχή φίλε !
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Oct 9, 2012 12:49:47 GMT 2
Πολύ ενδιαφέρον θέμα φίλε! Το κιτ το έχω δει απο κοντά και από θέμα λεπτομέρειας είναι καλό, αν και σηκώνει λεπτομέρεια μεσα..στο θέμα εφαρμογών λόγο Gunze, έχω κάποιες ανυσηχίες! Όπως και να έχει καλή αρχή φίλε : :
|
|
tony V
Kart Driver
live to built/built to live
|
Post by tony V on Oct 9, 2012 13:25:46 GMT 2
καλησπερα φιλε παναγιωτη! υπεροχο θεμα ! ευχομε τα καλυτερα. : : : : : :
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Oct 9, 2012 13:41:01 GMT 2
Καταπληκτικο θεμα φιλε μου!!!! Περιμενω την συνεχεια
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 9, 2012 16:48:24 GMT 2
Ωραίο θέμα Παναγιώτη... Καλή τύχη. Για σύμπτωση, το ξεκίνησε και κάποιος στο AF. Θα τους φάμε σίγουρα, ε? ;D
|
|
|
Post by procrossaro on Oct 9, 2012 23:08:56 GMT 2
To κάθε θέμα που επιλέγεις είναι καλύτερο από το άλλο, και στα δικά μου γούστα. Για την εκτέλεση τα σχόλια περισσεύουν. Όπως και με τη Harley είμαι σίγουρος για το αποτέλεσμα.
|
|
|
Post by nektarios on Oct 10, 2012 11:57:41 GMT 2
Πολύ ιδιαίτερο θέμα, και πιθανότατα το πιο "εξωτικό" του forum! Καλή αρχή! : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Oct 12, 2012 10:55:44 GMT 2
Καλημέρα Παναγιώτη, Δουλεύεις ένα από τα πλέον ιδιαίτερα θέματα του φόρουμ!!! Μπράβο για την επιλογή σου, και να έχεις καλή κατασκευή! Απόστολος : :
|
|
|
Post by alex78 on Oct 12, 2012 12:43:45 GMT 2
Παναγιώτη είμαι σίγουρος οτι θα μας αφήσεις πάλι άναυδους με το αποτέλεσμα!! Πολύ ιδιαίτερο θέμα, θα τολμήσω να πώ στα κατάλληλα ''χέρια''!! Αλέξης
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Oct 12, 2012 17:25:34 GMT 2
Φοβερό Θέμα!!!!!!!!!!!!!!!! Καλή αρχή!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Post by rawshooter on Oct 16, 2012 18:50:31 GMT 2
Φίλοι μου καλησπέρα και σας ευχαριστώ για τα καλά & ενθαρυντικά σας λόγια Δυστυχώς κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις με κράτησαν μακρυά απο τον πάγκο αλλά και το forum μας τις τελευταίες μέρες Σήμερα λοιπόν ήταν dry fit day και ξεκινώντας απο την Isetta μπορώ να πώ οτι έχει αρκετά καλή εφαρμογή, σίγουρα όμως τ' οτι τα αμαξώματα και των 2 είναι απο διαφανές πλαστικό θα δυσκολέψει στο θέμα βαφή.....είδωμεν
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Oct 16, 2012 18:54:10 GMT 2
Πάνο ωραίο θέμα ρε φίλε... Περιμένω να τα δώ βαμμένα... ;D
Αγάπιος
|
|
|
Post by thanosmav on Oct 20, 2012 21:06:23 GMT 2
πολύ όμορφο και πρωτότυπο θέμα καλό ξεκίνημα
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 31, 2012 23:06:08 GMT 2
Παναγιώτη, αυτό μπορεί να σου φανεί χρήσιμο... : :
|
|
|
Post by nasosampa on Nov 3, 2012 16:29:42 GMT 2
Καλησπέρα Παναγιώτη,
πολύ όμοφρη επιλογή!!
Αν μπορείς ανέβασε καμία φωτογραφία με τα περιεχόμενα του kit.
Φιλικά,
Νάσος
|
|