|
Post by Kομνηνοs on Jan 4, 2013 22:10:01 GMT 2
Καλησπερα φιλε μου και καλη χρονια ! Εμπλεξες ασχημα και σε καταλαβαινω απολυτα γιατι κι εγω εχω καταστρεψει 3 απο τα εν λογω κιτ με τον ιδιο τροπο. Αλλα μαλλον οι περισσοτεροι που ασχοληθηκαν μαζι του ειχαν προβλημα γι αυτο αν και πανεμορφο σαν θεμα πολυ σπανια εμφανιζεται σε εκθεσεις (και οχι μονο στην Ελλαδα). Αποφασισες να αφησεις ως εχει το προβλημα με τις χαλκομανιες και καλα κανεις. Για να εχεις ομως ενα σωστο 98αρι [και αφου τωρα πια εχεις διπλα κομματια] πρεπει να κοντυνεις τα πλαινα τελικα των εξατμισεων και το πισω φτερακι του τροχου. (δες φωτο στο κουτι) Η TAMIYA προφανως αντεγραψε καποια εκθεσιακη μοτοσυκλετα, [Αυτο φαινεται απο το stand το οποιο δεν χρησιμοποιουταν στους αγωνες] H οποια ηταν μοντελο 97. Η μετατροπη μπορει να γινει ευκολα με κοψε-ραψε αλλα τα δινει ετοιμα και η TAMIYA στο κιτρινο NSR500 του ROSSI. Επισης αν θες αντικατεστησε με αλλο το καρμπον των τελικων γιατι αυτο που δινει η TAMIYA ειναι ελαφρα εκτος κλιμακας.
Καλη συνεχεια ,ενας ομοιοπαθης!!!
Υ.Γ Το εχω αγορασει ακομα 2 φορες συνολο 6 μαζι και με το MOVISTAR του 98 για να εχω καβατζα χαλκομανιες οταν θα ξαναβρω κουραγιο να επιχειρησω παλι την κατασκευη του.
|
|
|
Post by alex78 on Jan 5, 2013 4:42:21 GMT 2
Καλημέρα Παναγιώτη και Καλή χρονια! Είσαι άξιος συγχαρητηρίων μόνο και μόνο για το μοντελιστικό πείσμα που δείχνεις και δεν ακολουθήσες την εύκολη οδό της.......''βαριοπούλας''....... : : Καλή συνέχεια φίλε μου και είμαι βέβαιος ότι η 1η σου μοτοσυκλέτα θα ολοκληρωθεί επιτυχημένα. Εξάλλου έχουμε μεγάλες προσδοκίες απο σένα στη δίτροχη θεματολογία..... Αλέξης : :
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Jan 5, 2013 9:41:47 GMT 2
Αλεξη και Κομνηνε καλη χρονια να εχετε!!
Αλεξη ευχαριστω για τις προσδοκιες σου !!!
Κομνηνε καλως ηρθες στο φορουμ και στην παρεα μας!!!
Βλεπω οτι εχεις ταλαιπωρηθει πολυ με το μοντελο, καλο κουραγιο δεν υπαρχει περιπτωση να ασχοληθω παραπανω, θα το τελειωσω οπως ακριβως ειναι !!
θελω να τελειωνω για να παω και σε αλλη κατασκευη!! το movistar το εχω και εγω .... σε παρακαλω πες μου οτι τα ντεκαλς δεν εχουν προβλημα σε αυτο!!!!!!!!!
και σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου !!!
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Jan 6, 2013 10:36:41 GMT 2
Καλημερα και παλι. Το movistar δεν το εχω φτιαξει ακομα, αλλα ξερω οτι σιγουρα αυτες δεν σπανε. Παντως δεν σου προτεινω να τις χρησιμοποιησεις ως εχουν, λογω μεγεθους σεντονιου, σιγουρα θα σου δημιουργησουν μικροπροβληματα, ειδικα αυτη στο ρυγχος της μοτοσυκλετας. Εγω στη θεση σου θα το εβαφα με μασκες. Το Χ4 blue της tamiya ειναι πολυ κοντα χρωματικα και με λιγους πειραματισμους και αναμιξεις με ελαχιστο λευκο πιστευω θα πετυχεις ακριβως το χρωμα του decal. Μετα απλα θα αφαιρεσεις με χαρακα και νυστερι τα logo απο την καρτελα και θα τα βαλεις πανω. Ψαξε λιγο και το θεμα με τις λευκες επιφανειες της μοτο, εχω την αισθηση οτι μπορει να μην ειναι απλα λευκο αλλα περλα. Το προβλημα με τις πλαινες εξατμισεις και το πισω φτερο υπαρχει και σε αυτο το μοντελο. ΠΡΟΤΑΣΗ. Μια που απ'οτι βλεπω σου αρεσουν οι εντυπωσιακες μοτο και επειδη τωρα εχεις ενα ορφανο απο χαλκομανιες nsr, για δες και αυτη την επιλογη!!!! Αν ψηνεσαι να σου στειλω περισσοτερες φωτο και λεπτομερειες. Το δικο μου movistar ευελπιστω να σας το παρουσιασω στο μελλον σαν μια σπεσιαλ και ιδιαιτερα πρωτοτυπη κατασκευη.
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on Jan 6, 2013 18:10:06 GMT 2
Και πολύ καλά έκανες Παναγιώτη!!!! Μια χαρά ειναι!!!Κρίμα να παει στα σκουπίδια τόση δουλειά!!!
Καλή συνέχεια φίλε!!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Jan 7, 2013 13:09:36 GMT 2
Κομνηνε αυτη ακριβως σκεφτομουν και εγω σαν επιλογη το μηχανακι του BARROS αλλα βεβαια θα αργησει !!
χαιρομαι που τα ντεκαλς του movistar ειναι καλα!!
Ηλια ευχαριστω για τις ευχες
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Jan 7, 2013 14:20:38 GMT 2
Χαιρομαι που ειμαστε στο ιδιο μηκος κυματος, μετα το repsol ειναι το ομορφοτερο, αλλα και αυτο θελει φουλ μασκαρισματα. Πιστευω οτι η καρτελα της studio-27 ειναι καλυτερη απο αυτη της ragged edge designs λογω καλυτερης ποιοτητας και γιατι ειναι η μονη που περιεχει τα κοκκινα εννιαρια. Σου ευχομαι πολλα και απροβληματιστα μοντελα.
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 9, 2013 16:51:35 GMT 2
Χαρά στο κουράγιο σου Παναγιώτη. :respect: Μου άρεσε τρομερά το καρμπον φτερό. Ευγέ και καλή συνέχεια : :
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Jan 12, 2013 13:00:04 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Jan 12, 2013 16:53:57 GMT 2
Τρομερό αποτέλεσμα Παναγιώτη :respect: , καλή συνέχεια!! : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 12, 2013 22:55:51 GMT 2
Παναγιώτη, η επιμονή σου και το πάθος σου είναι άξιο παραδειγματισμού. :respect: Ξεπερνάς το θέμα decals ,ε τις μικρότερες δυνατές απώλειες. Ειλικρινά, θα βγει μια χαρά φίλε μου. Αλήθεια, τι θα κάνεις με το άλλο NSR? Άντε περιμένουμε τη συνέχεια (κι εγώ την πρόοδο της 312) : :
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Jan 13, 2013 11:21:23 GMT 2
Υπέροχη δουλειά.
Σπύρος
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Jan 13, 2013 12:23:26 GMT 2
Παιδια Ευχαριστω πολυ
τα ντεκαλς εχουν θεματακι, αν την δειτε απο κοντα θα καταλαβετε, με τις φωτογραφιες δεν φαινονται και πολλα πραγματα !! Βεβαια η αληθεια ειναι οτι περιμενα να ειναι πολυ πολυ χειροτερη αλλα.... θα δειξει !!
Γιωργο η 312 προχωραει σταθερα συντομα θα υπαρξει update!!!
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Jan 14, 2013 11:44:07 GMT 2
Παναγιώτη μπράβο φίλε! Είσαι μαμούθ ψυχολογίας φίλε! Αν μου είχε συμβεί τίποτε τέτοιο εμένα...θα το κλαιγαν οι ρέγγες και το κιτ και μένα...χαχααχαχ!! Πολλά μπράβο φίλε και καλή συνέχεια : : : :
|
|
|
Post by rous74 on Jan 14, 2013 15:52:26 GMT 2
Καλησπέρα Παναγιώτη,
Μόνο εσύ θα μπορούσες να το φέρεις σε αυτό το πραγματικά εξαιρετικό αποτέλεσμα !!
Επέμεινες και δικαιώθηκες, μπράβο φίλε !!!
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jan 14, 2013 23:07:03 GMT 2
Παναγιωτη καλησπερα! Το φινιρισμα σου ειναι πολυ εντυπωσιακο και σιγουρα καμουφλαρει τις οποιες δυσκολιες αντιμετωπισες στα σηματα Καλη συνεχεια!!
|
|