|
Post by gtziaf on Nov 21, 2012 17:34:32 GMT 2
Για να μας δίνεις 2 μουσικά κομμάτια, δωράκι με το update, σημαίνει ότι είσαι ευχαριστημένος. Και καλά κανείς.Όλα άψογα Παναγιώτη. Καλή συνέχεια : :
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 21, 2012 19:57:21 GMT 2
Δυναμη το μοτορι! Και τα CF πολυ ομορφα αναλογιζομενοι και το πολυπλοκο σχημα των κομματιων. Καλη συνεχεια! : :
|
|
tony V
Kart Driver
live to built/built to live
|
Post by tony V on Nov 22, 2012 19:30:45 GMT 2
Καλησπερα Παναγιωτη. η δουλεια σου ειναι πεντακαθαρη! μπραβο ! : : καλη συνεχεια! εεετσι δυνατα!
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Nov 23, 2012 0:10:08 GMT 2
Πολύ όμορφη δουλειά.
Μπραβο
Σπύρος
|
|
|
Post by alex78 on Nov 23, 2012 0:31:28 GMT 2
Παναγιώτη, τα carbon τοποθετήθηκαν άψογα και γενικότερα η δουλειά στο μοτέρ είναι απίθανη!! Οι δίσκόπλακες με τι βάφτηκαν? Αλέξης : :
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Nov 25, 2012 10:33:45 GMT 2
Καλημερααααα Ακουστε ενα ανεκδοτο Πολύ ωραίο θέμα...Μια παρατήρηση μόνο... Σε συμβουλεύω να βρείς άλλες χαλκομανίες γιατί θεωρώ ότι της tamiya είναι απο τις χειρότερες που έχω δει. Είχα προσπαθήσει να το φτιάξω στο παρελθόν αλλά είχε πάει άκλαφτο λόγω χαλκομανιών...Εκτός αν είναι επανέκδοση και έχει cartograph χαλκομανίες... Ανδρεα παρατηρησα καλα τις χαλκομανιες υστερα απο την προτροπη σου και απ'οτι δειχνουν ειναι σε καλη κατασταση, γιατι το κιτ απ'οτι βλεπω ειναι επανεκδοση, δεν ειναι καρτογκραφ αλλα δειχνουν καλες ελπιζω...... Εδω κυριοι γελανεεεεεε χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Ανδρεααααααααα ποσο δικιο ειχες φιλεεεεεε Ειμαι λιγο πριν το εγκεφαλικο, : : : : : : : : Οι χαλκομανιες οπου υπαρχει πορτοκαλι χρωμα δεν λυγιζουν απλα ΣΠΑΝΕ!!!! εχω χρησιμοποιησει πολλα κιλα βελτιωτικο αλλα δεν γινεται τιποτα. Υστερα απο αυτο ειμουν ετοιμος να την πεταξω στα σκουπιδια απο τα νευρα μου... ομως εκατσα ηρεμησα και ειπα θα την τελειωσω οπως και να εχει ... απλα θα βγαζω φωτογραφιες απο μακρυα αυτη την φορα, και θα ειναι σαν να μην συμβαινει τιποτα χαχαχαχχαχαχα
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 25, 2012 13:20:16 GMT 2
Παναγιώτη, το σημαντικό είναι ότι το φιλοσόφησες. Στραβές συμβαίνουν σε όλους. Το θέμα είναι ο τρόπος διαχείρισης του μετά. Υπάρχει περίπτωση να βρεις aftermarket decals ή αποφάσισες να το αφήσεις έτσι. Καλή συνέχεια ότι και να κάνεις εν τέλει... : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Nov 25, 2012 13:41:04 GMT 2
Μάλλον το Σάββατο δεν ήταν καλό για τις απανταχού χαλκομανίες... Μια απ' τα ίδια είχα κι εγώ Παναγιώτη... ;D Τι να κάνουμε συμβαίνουν στραβές..Χαίρομαι που δεν το παρατάς και το συνεχίζεις... Φιλικά, Αγάπιος
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 25, 2012 15:19:12 GMT 2
Ουτε ο Θεος δε το θελει αυτο το πραγμα Καλη καρδια πανω απο ολα, και καλη συνεχεια ειτε με αυτο, ειτε με την 312Τ : :
|
|
|
Post by rous74 on Nov 25, 2012 15:58:04 GMT 2
Παναγιώτη καλησπέρα,
Τα είπαμε και τηλεφωνικώς...το θέμα είναι ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο αυτό το μηχανάκι πρέπει να ολοκληρωθεί για να μην πάει τσάμπα η υπέροχη δουλειά που έχεις κάνει !
Τελικά πιστεύω ότι η καλύτερη λύση κατά τη γνώμη μου μιάς και δεν υπάρχουν άλλες χαλκομανίες για τη συγκεκριμένη έκδοση είναι να τα ξεβάψεις όλα και να γίνει η έκδοση του '98 του barros (μπλέ-κίτρινο) με τις museum collection χαλκομανίες που είναι εγγύηση και να ησυχάσεις μια και καλή !
Εύχομαι καλή επιτυχία !!!
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 25, 2012 16:33:36 GMT 2
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Nov 26, 2012 10:56:20 GMT 2
Ευχαριστω πολυ παιδια για τα μυνηματα σας !!!!!
υπαρχουν καποιες λυσεις με πιο καλη και πιο σωστη, να αλλαξει το livery, αλλα θελει απο την αρχη βαψιμο
Η αληθεια ειναι οτι αυτη την στιγμη ακομα, προσπαθω να βρω λυση με αυτες τις χαλκομανιες
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Nov 26, 2012 11:02:16 GMT 2
Πωωω ρε φίλε! Το είδα και με έπιασε η καρδιά μου...σε καταλαβαίνω απόλυτα... Και εγώ με την σειρά μου σε συμβουλέύω να μην το "στείλεις" γιατί έχεις ρίξει τόοση δουλεία και άλλαξε του εκδοχή! Υπομονή και καλή συνέχεια : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Nov 26, 2012 14:37:01 GMT 2
Παναγιωτη κριμα.....τα σηματα της ΤΑΜΙΥΑ εχουν κλεισει τα καλυτερα σπιτια.... Μηπως τυχων εχεις σκαναρει τις χαλκομανιες?? Υπαρχει καποιος στην παρεα μας που να εχει το ιδιο κιτ στο στοκ του και να μπορει να σκαναρει τις δικιες του?? Αν ναι τοτε ζωζεται η κατασκαση και προθυμοποιουμαι να σου κανω την επεξεργασια
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Nov 27, 2012 9:39:42 GMT 2
Χρηστο σε ευχαριστω παρα πολυ, σκεφτομαι διαφορα
τις εχω σκαναρει τις χαλκομανιες, εχω βαλει και κατι παραγγελιες απο το εξωτερικο, και οταν ειμαι ετοιμος θα σου πω !!!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Jan 4, 2013 20:19:32 GMT 2
Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους !!!! Υστερα απο αρκετο καιρο και αφου ηρθε καινουργιο κιτ προσπαθησα παλι να τελειωσω το μοντελο ελπιζοντας οτι οι χαλκομανιες ειναι καλες αυτη την φορα!!! ηρθε και το repsol orange απο hiroboy, και φανηκε μεγαλη διαφορα μεταξυ μπογιας και χαλκομανιας!!! Το πορτοκαλι της zero ειναι για τα honda απο το 1999 και υστερα !! του 1998 ειναι πιο εντονο και πιο φωσφοριζε οπως βλεπετε και στην φωτογραφια ετσι η μπογια πηγε στην ακρη και η μονη ελπιδα ηταν τωρα να ειναι καλες οι χαλκομανιες συγκρινα τις παλιες με τις καινουργιες και αρχισα να πιστευω οτι ειναι καλες, Ηταν τυπωμενες σε διαφορετικο φυλλο και οταν λυγιζα το φυλλο δεν εσπαγαν. Ετσι λοιπον με πολυ προσοχη και πολυ βελτιωτικο αρχισα παλι να τις περναω στο μοντελο,, ομως ... και αυτες αν και αρκετα πιο καλες απο τις προηγουμενες σπανε!!! ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ !!!!!!!! υστερα απο αρκετη σκεψη αποφασισα να τελειωσω το μοντελο οπως και να εχει!!!!!! Δυστυχως η πρωτη αποπειρα μου στα διτροχα ειναι αποτυχια αλλα ελπιζω οτι στα επωμενα θα ειμαι πιο τυχερος Ετσι λοιπον αρχισα τα μπαλωματα Ευτυχως ομως, το μεγαλο προβλημα ηταν μονο σε αυτο το ντεκαλ, τα αλλα ηταν πολυ πιο καλα !!! Οταν τελειωσα με τα ντεκαλ, περασα δυο χερια βερνικι, και βρισκομαι τωρα στο σημειο που θα αρχισει το τριψιμο !!!!! Αυτα για την ωρα!!!
|
|