geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Oct 5, 2012 16:44:37 GMT 2
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Oct 5, 2012 17:40:47 GMT 2
Πολύ ωραίο το κιτ! Το χρώμα πολύ κακία και έκατσε καλά, το έχεις βερνικώσει? Εκτός από το πίσω δεξι φανάρι που στην φωτό φαίνεται να μην έχει κάτσει καλά, που αλλου σε ταλαιπώρησε το κιτ? : :
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Oct 5, 2012 17:50:19 GMT 2
το χρώμα ειναι το 33 της humbrol απο το σπρέυ απευθείας και δεν το έχω βερνηκώσει. με ταλαιπώρησε στις μπροστινές αναρτήσεις γιατι τις άλλαξα γιατί οι δικές του ήταν ανύπαρκτες, και στο βάψιμο πάρα πολυ!!! το πέρασα 3(2+1) χερια 33 και μετά το βερνίκωσα με το 49(1+1) αλλά άφησε ασπρίλες και το ξαναπέρασα 2 χέρια 33 και δεν το βερνήκωσα.τα κάρμπον της οροφής τα ξέβαψα 4 φορές ενώ του καπώ μόνο 2!!! γενικά το κιτ είναι καλό(μόνο ο πίσω προφυλακτήρας ήταν λίγο στραβός ευτυχώς που τον κόλλησα πριν βάψω) οι μετατροπές με παίδεψαν κυρίως.
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 5, 2012 17:56:24 GMT 2
Πολύ κακία ρε συ George. Δίκαιο έχει ο Αλέξανδρος. Θα το δω κι από κοντά το ΣΚ ΥΓ. Μετά το συλλογών κίτρινων δισκοφρένων σε ferrari, να κάνουμε και σύλλογο για τη συγκεκριμένη ζάντα της aoshima. Κι έλεγα κάτι μου θυμίζει ;D ;D : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Oct 5, 2012 19:02:20 GMT 2
Γενικά Γιώργο τα βερνίκια της Humbrol και ιδιαίτερα από την μπουκάλα είναι τρομερά επίφοβα...έχω αχριστέψει πολλά κιτ έτσι... Για μένα τέλος αυτά τα βερνίκια...ούτε ζωγραφιστά...για να κάτσουν θέλουν ΠΟΛΛΑ αραία χέρια μέχρι να καλύψουν την περιοχή που θές...αν πέσει wet χέρι το άσπρισει κατευθείαν...το ίδιο και με το satin black της ίδια εταιρείας : :
|
|
|
Post by alex78 on Oct 5, 2012 23:54:45 GMT 2
Γιώργο μπράβο φίλε, πολύ καλό σου βγήκε!! Εγώ αντιθέτως που χρησιμοποιώ κατα κόρρον sprays της Humbrol (χρώματα - βερνίκια) δεν μου παρουσιάστηκε πότε το παραμικρό πρόβλημα..... Αλέξης
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Oct 6, 2012 17:19:17 GMT 2
Αλεξ78 όσες φορές έχω δοκιμάσει το ματ πάντα μου ασπρίζει σε μεγάλες επιφάνειες. αν έχεις βρεί κάποιο κόλπο-τεχνική γράψτη μας ρε φίλε να μαθαίνουμε και εμείς
|
|
|
Post by alex78 on Oct 7, 2012 0:34:11 GMT 2
Αλεξ78 όσες φορές έχω δοκιμάσει το ματ πάντα μου ασπρίζει σε μεγάλες επιφάνειες. αν έχεις βρεί κάποιο κόλπο-τεχνική γράψτη μας ρε φίλε να μαθαίνουμε και εμείς Γιώργο γράψε λάθος, αναφερόμουν σε βερνίκι πάνω σε gloss επιφάνεια και όχι σε matt που έβαψες εσύ..... : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Oct 7, 2012 16:20:41 GMT 2
Γιωργο πολυ αλητικο το Ζ!! Μπραβο φιλε μου!!
|
|
|
Post by nektarios on Oct 9, 2012 9:23:49 GMT 2
Η lady, εκτός από πολύ όμορφη, είναι και πολύ προσεγμένη! Και το μαύρο ματ "φόρεμα" τής δίνει μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση! : : : : Μπράβο, φίλε! : :
|
|
|
Post by rous74 on Apr 21, 2013 10:24:44 GMT 2
Πολύ όμορφο το τζαπάνι Γιώργο !
’γριο, επιθετικό και αρκετά προσεγμένο !
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on Apr 21, 2013 10:33:09 GMT 2
Γιώργο καλημέρα!!!
Πολύ ''κακό'' το μαυρο ματ φίλε!!! Μου άρεσαν πολύ οι ζαντάρες και τα καψήματα στην εξάτμιση!!!! Για τα σπρέυ βερνίκια που σου λένε τα παιδιά έχουν δίκιο. Θέλουν προσοχή "χέρι" και πολύ καλό ανακάτεμα!!!
Καλή συνέχεια και απο εμένα!!!
|
|
billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Apr 21, 2013 12:59:00 GMT 2
Γιώργο καλημέρα Πολύ όμορφο και με τις ανάλογες βελτιώσεις !!!!!(χαμήλωμα,στενα λάστιχα,ματ χρώμα)κιτ. Αποτέλεσμα άκρως επιθετικό : : : : : :
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Apr 29, 2013 21:02:22 GMT 2
χαίρομαι που σας αρέσει!!!πλέον έχουν προστεθεί και τα σήματα και οι βαλβήδες.όσοι ανεβήτε Καβάλα θα το δείτε και από κοντά (αν προλάβω να ανεβώ και εγώ βέβαια)
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on May 27, 2013 0:52:03 GMT 2
Γιώργο είναι ενα απο τ'αγαπημένα μου αυτοκίνητα και το μαύρο ματ του παει πολύ. Οι εξατμίσεις και τα ζαντολάστιχα είναι πανέμορφα : : Το μόνο που δεν μου αρέσει ειναι ... η φωτογράφιση Αν δεν το έγραφες για τα carbon ουτε που θα τα έβλεπα. Γι 'αυτό κάνε αλλη μια προσπάθεια, τώρα που έβαλες και τις τελευταίες πινελιές, να το ξαναφωτογραφίσεις. : :
|
|