RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Oct 27, 2012 22:29:37 GMT 2
Καλησπέρα Γιώργο, Κορυφαία η δουλειά σου φίλε!!! Η επιτυχία της κατασκευής είναι βέβαιη... Απόστολος : :
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 28, 2012 14:16:20 GMT 2
Καλησπέρα Γιώργο, Κορυφαία η δουλειά σου φίλε!!! Η επιτυχία της κατασκευής είναι βέβαιη... Απόστολος Σε ευχαριστώ πολύ Απόστολε τόσο για τα καλά λόγια, όσο και για την εμπιστοσύνη. Το μοντέλο βγήκε από το βαφείο και σύντομα, εκτός απροόπτου, θα έχουμε νέο τεύχος : :
|
|
|
Post by jvolume on Oct 28, 2012 20:25:39 GMT 2
Γιώργο καλησπέρα Βλέπω ότι περιποιείσαι την Γερμανίδα σου όσο και τις Ιταλίδες καλλονές σου και φαίνεται στο αποτέλεσμα. Το κάτω μέρος είναι πραγματικά φανταστικό. Το 3D effect βγήκε απλά άψογο κάτι που από εδώ και στο εξής το κάνει μονόδρομο σε τέτοιου είδους κατασκευές με λευκά πατώματα. Ο πειραματισμός τελικά χρειάζεται παντού. Δώσε νέες τεχνικές και Ισπανική σχολή στο λαό σου!! Αν ερχόσουν στην έκθεση σε έκοβα για πρώτη σειρά στο σεμινάριο του MIG. ;D Τα μεταλλικά μέρη άψογα, καθώς και όλο το σύνολο κινητήρα-κιβωτίου-εξατμίσεων. Κρίμα που η ΤΑΜΙΥΑ δε δίνει ολόκληρο κινητήρα σε αυτή την σειρά των κιτ. Στο εσωτερικό το ταμπλώ είναι άψογο. Πρέπει να αποκτήσω αυτο το σπρέι τελικά. Δυο παρατηρισούλες: Οι ζώνες μου φαίνονται λίγο ¨σκληρές - στητές¨, σαν να μην τα πηγαίνουν καλά με την βαρύτητα και στους πυροσβεστήρες η αλουμινοταινία δεν με ενθουσιάζει. Φαίνεται πολύ "ξένη" . Μήπως κάποιος βιάζεται? ;D Καλό βράδυ Γιάννης
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 28, 2012 22:08:16 GMT 2
Γιάννη, σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Χαίρομαι που σου άρεσε το 3D effect. Όντως δίνει πολύ ενδιαφέρον αποτέλεσμα υπό κλίμακα, μιας και στην 1/1, τα σασί βάφονται με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Τώρα για το ισπανικό , με τρώει το χέρι μου και μάλλον θα δοκιμάσω να το εφαρμόσω σε ένα μοντέλο (με πλήρη κινητήρα ), σύντομα. Έχω περιέργεια να δω πως θα δείχνει σε ένα αυτοκίνητο. Τώρα για τις ζώνες, έχεις ένα δίκαιο αλλά όντως βιαζόμουν (+βαριόμουν : και χρησιμοποίησα τα αυτοκόλλητα της hiro, που είναι έτοιμα κομμένα... Για τους πυροσβεστήρες, είχα την ίδια ακριβώς άποψη κι έβγαλα τις αλουμινοταινιές. Επίσης άλλαξα το χοντρό κίτρινο κολιέδακι, που επίσης δεν μου άρεσε... : :
|
|
|
Post by nektarios on Oct 29, 2012 13:37:19 GMT 2
Ταμπλώ και καλωδιώσεις (+ επάνω στο roll cage), εξαιρετικά!!! : : : : : : Περιμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη συνέχεια, και κυρίως το εξωτερικό βάψιμο! Καλή συνέχεια! : : Υ.Γ.: Επίσης, μού άρεσαν πολύ οι συνειρμοί του cage με το κλουβί και του carbon με την καρμπονάρα!
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 29, 2012 14:05:50 GMT 2
Νεκτάριε, η επιθυμία σου διαταγή... Το επόμενο τεύχος ανεβαίνει σε λίγα λεπτά Ελπίζω να σου αρέσει... Ευχαριστώ και για τα καλά λόγια : :
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 29, 2012 14:52:09 GMT 2
|
|
|
Post by nektarios on Oct 29, 2012 19:25:51 GMT 2
Τελικά φαίνεται οτι το βάψιμο δεν ήταν τόσο εύκολο όσο έδειχνε... Πάντως έγινε εξαιρετικό! : : : : Καλά τελειώματα! : :
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Oct 29, 2012 23:29:15 GMT 2
Γιωργο αν και πορσε βλεπω το προσεχουμε ιδιαιτερα !!!!!!
κουκλα θα γινει!!
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Oct 29, 2012 23:54:08 GMT 2
Γιώργο πολύ περίτεχνο το βάψιμο φίλε! Είναι πολύ εντυπωσιακό στο μάτι και σίγουρα κερδίζει το βραβείο πρωτοτυπίας στην βιτρίνα σου ;D : : Καλά τελειώματα φίλε : :
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 30, 2012 0:04:45 GMT 2
Νεκτάριε και Παναγιώτη σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια. Νεκ το μασκάρισμα δεν ήταν πολύ δύσκολο, ούτε και ευκολάκι. Βασικά υπομονή ήθελε... Αν δεν βιαζόμουν θα άφηνα κάθε χρώμα 2-3 μέρες και για το βερνίκωμα θα περίμενα να στεγνώσουν 3-4 μέρες τα σήματα. Αλλά βιάζομαι να το τελειώσω, για ευνόητους λόγους ;D Δεν προλαβαίνω λέμε : : Παναγιώτη, το θέμα μου αρέσει πολύ κι όπως σε όλα τα μοντέλα μου, προσπαθώ για το καλύτερο (δεν βγαίνει πάντα, αλλά... ). Μακάρι να είχα το χρόνο και τα χρήματα να έφτιαχνα όλα τα φερράρικά και μη θέματα που μου αρέσουν. Αλλά κάτι τέτοιο είναι φύση αδύνατο, οπότε το πορσικό δεν μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Τώρα τι θα βγει στο τέλος, θα δείξει... ΥΓ. Να δω πότε θα πιάσω και το μηχανάκι που λέγαμε. Εσύ το προχωράς άψογα το δικό σου και εγώ είμαι στα ακόμη στα σχέδια : : : :
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 30, 2012 0:10:47 GMT 2
Αλέξανδρε σε ευχαριστώ πολύ. Είναι πολύ εντυπωσιακό στο μάτι και σίγουρα κερδίζει το βραβείο πρωτοτυπίας στην βιτρίνα σου Αν το βάλω σε κλουβάκι, αντί στη βιτρίνα πειράζει? Να έχει παρέα και ο Υάκινθος... Μακάρι να πάει καλά το γυάλισμα και οι τελευταίες μικρολεπτομέρειες και ν το δούμε τελειωμένο. Να είσαι καλά : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Oct 30, 2012 10:09:22 GMT 2
Γιωργο καλημερα!! Το βαψιμο σου ειναι εντυπωσιακο, μπραβο φιλε μου : : Θεωρω πως το πιο "ευκολο" χρωμα στο μασκαρισμα ηταν το περτικαλι?? Θα συμφωνησω με τον Αλεξανδρο στο θεμα προτοτυπιας και να σου πω πως με εχεις βαλει σε ενα "τρυπακι" ψαξιματος για καποια μοντελα που εχω και θελω να γινουν διαφορετικα. Αν ολα πανε καλα, το επομενο μοντελο θα ειναι σε τετοιο στυλ Μην αγχωνεσαι ρεεεεεε και οι παντρεμενοι εχουν ψυχη ;D ;D
|
|
|
Post by nasosampa on Oct 30, 2012 11:18:02 GMT 2
Καλημέρα Γιώργο,
η επιλογή σου αρχικά με προβληματισε για την επιτυχία του μασκαρίσματος και της πολυχρωμίας. Πάντως απο ότι βλέπω τα έχεις καταφέρει περίφημα, συγχαρητήρια για το υπέροχο βάψιμο!!!
Φιλικά,
Νάσος
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 30, 2012 12:00:44 GMT 2
Χρήστο και Νάσο σας ευχαριστώ πολύ... Θεωρω πως το πιο "ευκολο" χρωμα στο μασκαρισμα ηταν το περτικαλι Καλά θεωρείς Χρηστάρα Αν το ξαναέκανα δεν θα μάσκαρα μόνο την επιφάνεια βαφής, αλλά όλο το μοντέλο, ώστε να μην έχω overspray στις διπλανές επιφάνειες. Π.χ. το κίτρινο "μπήκε" στο καπό και το κόκκινο "μπήκε" στα πράσινο-μπλε... Θα συμφωνησω με τον Αλεξανδρο στο θεμα προτοτυπιας και να σου πω πως με εχεις βαλει σε ενα "τρυπακι" ψαξιματος για καποια μοντελα που εχω και θελω να γινουν διαφορετικα Χαίρομαι που ο Υακινθος αποτέλεσε πηγή έμπνευσης ;D Κι εμένα μου αρέσουν τα "διαφορετικά μοντέλα". Εξάλλου το να έχεις ένα μοναδικό (ή σχεδόν ) μοντέλο στη βιτρίνα σου, αποτελεί σίγουρα δέλεαρ... Μην αγχωνεσαι ρεεεεεε και οι παντρεμενοι εχουν ψυχη Λες εεε? η επιλογή σου αρχικά με προβληματισε για την επιτυχία του μασκαρίσματος και της πολυχρωμίας. Νάσο για την αισθητική του αυτοκινήτου δεν έχω να πω πολλά. Κάποιοι θα το θεωρούν κακόγουστο και κάποιοι εμπνευσμένο. Άλλωστε, η ευθύνη για αυτό βαραίνει τον καλλιτέχνη της krauss team ;D Εγώ το βρήκα χαριτωμένο και το επέλεξα για να με συντροφεύσει στον πιο ιδιαίτερο μήνα της ζωής μου. Τώρα για τη δυσκολία ή όχι του φινιρίσματος, η μεθοδικότητα και η υπομονή βοηθάει πάντα. Εξάλλου και να μην έβγαινε, ο στόχος για μια διασκεδαστική κατασκευή - παρουσίαση έχει επιτευχθεί,οπότε δεν θα χαλιόμουν ιδιαίτερα. Ευτυχώς το βερνίκωμα έκατσε καλά, χωρίς απώλειες στα σήματα (το είχα άγχος γιατί τα έκανα όλα βιαστικά ) αλλά μένει το γυάλισμα που είναι αρκετά μπελαδίκο για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο με τις πολλές ακμές. Θα δείξει... Ευχαριστώ και πάλι, για την υποστήριξη σας. : :
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Oct 30, 2012 16:15:06 GMT 2
Γιωργο, πολυ εντυπωσιακο και ιδιαιτερο, το μεχρι στιγμης αποτελεσμα. Ελπιζω να σου πετυχει το τριψιμο/γυαλισμα, ετσι ωστε να εξαφανιστουν καποιες ατελειες στο χρωμα που διακρινω και να γινει τελειο οπως του αξιζει Καλη συνεχεια : :
|
|