RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Oct 20, 2012 8:59:43 GMT 2
Καλημέρα Γιώργο, Εξαιρετική η δουλειά σου φίλε!!! Υπέροχα τα μεταλλικά του κινητήρα, και τα δισκόφρενα, οι δε εξατμίσεις είναι κορυφή!!! Καλή συνέχεια. Απόστολος : :
|
|
tony V
Kart Driver
live to built/built to live
|
Post by tony V on Oct 21, 2012 10:38:51 GMT 2
καλημερα φιλε Γιωργη και απο μενα! το μοντελο παει για αριστουργημα.... φαινεται η δουλεια. εκθεσιακου επιπεδου. : : : : go go go george! : : : :
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Oct 21, 2012 23:22:49 GMT 2
Καλησπερα Γιωργο, φοβερη δουλεια στις εξατμισεις!!! Αυτα τα τα φρενα τι παιδευεσαι εκει που θα χωθουν ουτε το πουλι δεν μπορει να τα ξετρυπωσει να τα δει Quote: Yakinthos said "Που λες κολλητε, κατσε να σε περασω ενα μαυρο ασταρι, μετα καπακι ασπρο λακερ να αποκτησεις 3d effect" Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ντακς η ατακα της χρονιας ;D ;D ;D
|
|
natna
Kart Driver
Παναγιώτης
|
Post by natna on Oct 23, 2012 10:25:31 GMT 2
Quote: Yakinthos said "Που λες κολλητε, κατσε να σε περασω ενα μαυρο ασταρι, μετα καπακι ασπρο λακερ να αποκτησεις 3d effect" χαχαχχα και εγώ κυλιέμαι ακόμα... Ότι κινείται βάφεται... Ψυχωτικό το κατάντησες το πουλί!!! Πραγματικά πολύ χρήσιμο το 3D εφέ. Πανέμορφη δουλειά όπως πάντα! Με έχει πάντως εκπλήξει η ταχύτητα που δουλεύεις, δεδομένης της επερχόμενης κρεμάλας ;D
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 23, 2012 16:15:18 GMT 2
Παίδες σας ευχαριστώ για τα ένθερμα σχόλια... Χαίρομαι που σας αρέσει... και να σας πω την αλήθεια μου άρεσε αυτό το πορσικό και το ευχαριστιέμαι... Μακάρι να βγει καλό.. και το tip με το clear orange πολυ χρησιμο θα το δοκιμασω στην 934 μου Χαίρομαι που το βρήκες χρήσιμο Κώστα. Αυτα τα τα φρενα τι παιδευεσαι εκει που θα χωθουν ουτε το πουλι δεν μπορει να τα ξετρυπωσει να τα δει Η πάθηση εξετάζεται ακόμη από ειδικούς μαζοχολόγους, Δημήτρη. Αν την έχεις την μούρλα Quote: Yakinthos said "Που λες κολλητε, κατσε να σε περασω ενα μαυρο ασταρι, μετα καπακι ασπρο λακερ να αποκτησεις 3d effect" Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ντακς η ατακα της χρονιας Και έλεγα κάποιος θα το σχολιάσει, δεν μπορεί... ;D ;D Δεν το πάω πολύ γρήγορα, αλλά θέλω να τελειώσει πριν...
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 25, 2012 21:15:19 GMT 2
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Oct 25, 2012 21:57:06 GMT 2
Πολυ ομορφο το εσωτερικο σου Γιωργο!! Τι τραβαει κι αυτος ο Υακινθος πια!!!!
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Oct 26, 2012 2:36:55 GMT 2
Γιωργο πολυ ομορφο : : Πολυ καλωδιο και σωληνακι ρε παιδι μου : : Αυτος ο λευκος κυλινδρος πισω απο το μπλε κουτι, τι ειναι? Οχι οτι ξερω το μπλε κουτι τι ειναι, αλλα κουβεντα να γινεται ;D : :
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 26, 2012 8:23:41 GMT 2
Χρήστο και Κώστα σας ευχαριστώ... Αυτος ο λευκος κυλινδρος πισω απο το μπλε κουτι, τι ειναι? Οχι οτι ξερω το μπλε κουτι τι ειναι, αλλα κουβεντα να γινεται Το μπλε κουτί (πρέπει) να είναι η μπαταρία. Οι άσπροι κύλινδροι είναι αυτόματοι γρύλοι, για τα πιτστοπ. Όλα τα αγωνιστικά τους έχουν. Έπρεπε να έχει και δυο μπροστά, αλλά μάλλον ήταν σε σημείο που δεν φαίνονται και η κυρά tamiya, τους παρέλειψε. : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Oct 26, 2012 10:15:07 GMT 2
Γιώργο πολύ όμορφες οι εργασίες σου φίλε μου! Το ταμπλό φοβερό όπως και ο "εσωτερικός διάκοσμος"! Μια απορία μόνο...τα καλώδια στον χώρο πίσω από τον οδηγό ήταν έτσι χύμα ή θα τα τακτοποιήσεις και "δέσεις" στο πάτωμα? Καλή συνέχεια φίλε! Καί δώσε περισσότερο θέμα! Ο λαός απαιτεί Υάκινθο : : : : : :
|
|
|
Post by rawshooter on Oct 26, 2012 11:20:00 GMT 2
Ωραία η Porsche !!!! Πολλή και μερακλίδικη δουλειά Γιώργο : : : :
|
|
|
Post by rous74 on Oct 26, 2012 14:07:05 GMT 2
Πολύ όμορφη δουλειά Γιώργο, συγχαρητήρια !!!
Μ' αρέσει πολύ το ταμπλό αλλά και η καλωδίωση στο εσωτερικό !
Αν ξανάφτιαχνα την 911 gt2 σίγουρα θα έπαιρνα ιδέεες απο τη δική σου κατασκευή.
Μπράβο και πάλι !!!
|
|
tony V
Kart Driver
live to built/built to live
|
Post by tony V on Oct 26, 2012 16:15:46 GMT 2
φιλε Γιωργο κουκλα θα γινει το πορσικο! Ευγε! : :
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 26, 2012 18:19:05 GMT 2
Αλέξανδρε, Παναγιώτη, Ανδρέα και Αντώνη σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια και την υποστήριξη. Μια απορία μόνο...τα καλώδια στον χώρο πίσω από τον οδηγό ήταν έτσι χύμα ή θα τα τακτοποιήσεις και "δέσεις" στο πάτωμα? Αλέξανδρε, πήρα ιδέες από αυτή τη φώτο, αλλά η τοποθέτηση τους έγινε με βάση την αισθητική στο μάτι και όχι τη φυσική : Σύντομα, θα ελπίζω να έχουμε τη συνέχεια
|
|
gastone
Kart Driver
Δημήτρης
|
Post by gastone on Oct 27, 2012 13:47:09 GMT 2
Εξελισσεται πολυ ωραια και το flocking κορυφαιο!Θα μπορουσες να μου δωσεις περισσοτερες πληροφοριες για το spray για τα καθισματα; (αν δεν το εχεις αναφερει ηδη γιατι ισως να εχω χασει επεισοδια! )
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 27, 2012 17:29:45 GMT 2
Εξελισσεται πολυ ωραια και το flocking κορυφαιο!Θα μπορουσες να μου δωσεις περισσοτερες πληροφοριες για το spray για τα καθισματα; (αν δεν το εχεις αναφερει ηδη γιατι ισως να εχω χασει επεισοδια! ) Δημήτρη καταρχήν Χρόνια πολλά για τη χθεσινή σου εορτή. Υγεία, ευτυχία και επιτυχίες σου εύχομαι. Ευχαριστώ επίσης και για τα καλά σου λόγια. Για το flocking, με σπρέι έχω γράψει εδώ : scalewheels-gr.com/index.cgi?board=ref5&action=display&thread=159Το συγκεκριμένο της Techno, το έχει το domino.be και στέλνει στην Ευρώπη. Δεν είναι φθηνό αλλά είναι εξαιρετικό. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σαγρέ επιφάνειες μηχανικών μερών (π.χ. το χρησιμοποίησα στις δεξαμενές καυσίμου της 512BB). Ελπίζω να βοήθησα... : :
|
|