RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Sept 25, 2012 0:42:48 GMT 2
Καλημέρα σας, Ακόμη μία όμορφη κυκλοφορία από την Aoshima στην 1/12. Είναι ίσως η μοναδική εταιρία με τόσο πλούσια γκάμα δίτροχων μοντέλων εποχής!!! Το κιτ χωρίς να είναι κακό, έχει διάφορα θεματάκια, και θα χρειαστεί αρκετή δουλειά για ένα καλό αποτέλεσμα... Συμβατικά υλικά για την κατασκευή (χρώματα σμάλτου της Humbrol, ακρυλικά Gunze & Tamiya, βερνίκι Μαραμπού, μεταλλικές αποχρώσεις Alclad), και πάρα πολλές προσθήκες - βελτιώσεις - διορθώσεις (πχ εξάτμιση, αλυσίδα, μπουζοκαλώδια, λάμπες στα φωτιστικά σώματα, κλπ). Οι περισσότερες από τις (50+) πρόσθετες εργασίες είναι ιδιοκατασκευές, ενώ από έτοιμες λύσεις χρησιμοποίησα αλυσίδα της MFH, φωτοχαραγμένα λογότυπα εξάτμισης, και μηχανής, καθώς και μεταλλικές βαλβίδες αέρα της Top Studio. Αναλυτικά τα στάδια κατασκευής: scalewheels-gr.com/index.cgi?board=wip2&action=display&thread=679Ευχαριστώ για το χρόνο σας! Απόστολος
|
|
|
Post by alex78 on Sept 25, 2012 1:01:34 GMT 2
Αριστουργηματική κατασκευή με τρομερό όγκο προσωπικής εργασίας. : : : : Αλήθεια έχεις υπολογίσει πόσες εργατοώρες ''θυσίασες'' για το διαμάντι σου? Απόστολε ο λαός απαιτεί ν'αντηχήσει η Yoshimura στη παραλιακή και να κάνει μια τσάρκα στο ''Ελληνικό''....... Αλέξης : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Sept 25, 2012 8:24:52 GMT 2
Αλήθεια έχεις υπολογίσει πόσες εργατοώρες ''θυσίασες'' για το διαμάντι σου? Καλημέρα Αλέξη, Χαίρομαι πολύ που σου αρέσει φίλε. Δεν μπορώ να υπολογίσω τις ώρες που χρειάστηκαν για να ολοληρωθεί η κατασκευή, υπολόγισα όμως με αρκετή ακρίβεια τα πάσης φύσεως επιπλέον κομμάτια (πλαστικό, μέταλλο, κλπ) που κουβαλάει πάνω της η μηχανή, και πλησιάζουν τα 500!!! Μόνο η αλυσίδα αποτελείται από 180 πέταλα, συν 120 πύρους. Για το τελικό νούμερο, πρόσθεσε άλλα 180 (μπορεί και λίγα περισσότερα - όλο και κάτι θα μου ξέφυγε στο μέτρημα...) κομμάτια από πλαστικό, σύρμα, μέταλλο, φωτοχαραγμένα, κλπ...[/b] ΥΓ.Έρε και να την είχαμε σε 1/1 με την Yoshimura να κελαηδάει... ;D Απόστολος
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Sept 25, 2012 10:43:46 GMT 2
Λές και βγήκε απο το εργοστάσιο και κάνει η Kawasaki την 1η επίσημη παρουσίαση!!!!!!!!!!!
Respect!!!!!!! Αψογη παντού!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Post by rous74 on Sept 25, 2012 11:24:41 GMT 2
Απόστολε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΗΜΑ !!!
Όπως σου έγραψα και πρίν λίγες μέρες τη θεωρώ μια απο τις καλύτερες που έχω δεί υπο κλίμακα !
Αμέτρητα μπράβο φίλε γι' αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα !!!
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Sept 25, 2012 11:49:02 GMT 2
Αποστολε, δεν εχω λογια Πιστευω ειναι το πιο 'φορτωμενο' κιτ μεσα στο φορουμ : : Με κατεστρεψες. Αντε να δω με τι κουραγιο να φτιαξω τωρα τον 'μπομπο' Δωσε μου τωρα την χαριστικη βολη με το XR ... : :
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 25, 2012 17:04:34 GMT 2
Απόστολε, καταρχήν ευχαριστώ για την αφιέρωση (στο κατασκευαστικό κομμάτι) -ελπίζω σύντομα να ανταποδώσω ... Για το αποτέλεσμα, τι να πω άλλο που δεν έχει γραφεί ήδη. Η κατασκευή είναι μάθημα επιμονής, υπομονής και μοντελιστικής μαγκιάς. Εμένα ήδη αποτέλεσε έμπνευση κι έχω πιάσει (ξανά - μανά ) δυναμικά την μπέμπα... Τα σέβη μου : :
|
|
|
Post by alex78 on Sept 25, 2012 20:11:18 GMT 2
Δεν μπορώ να υπολογίσω τις ώρες που χρειάστηκαν για να ολοληρωθεί η κατασκευή, υπολόγισα όμως με αρκετή ακρίβεια τα πάσης φύσεως επιπλέον κομμάτια (πλαστικό, μέταλλο, κλπ) που κουβαλάει πάνω της η μηχανή, και πλησιάζουν τα 500!!! Μόνο η αλυσίδα αποτελείται από 180 πέταλα, συν 120 πύρους. Για το τελικό νούμερο, πρόσθεσε άλλα 180 (μπορεί και λίγα περισσότερα - όλο και κάτι θα μου ξέφυγε στο μέτρημα...) κομμάτια από πλαστικό, σύρμα, μέταλλο, φωτοχαραγμένα, κλπ... [/b] [/quote]
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Sept 25, 2012 21:22:38 GMT 2
Απιθανο τι να λεμε τωρα : : Και απο κοντα ειναι ακομα καλυτερο!!! Μπραβο Αποστολε φοβερο αποτελεσμα : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Sept 26, 2012 19:46:42 GMT 2
Λές και βγήκε απο το εργοστάσιο και κάνει η Kawasaki την 1η επίσημη παρουσίαση!!!!!!!!!!! Respect!!!!!!! Αψογη παντού!!!!!!!!!!!! Καλησπέρα Γιώργο, Σ΄ευχαριστώ πολύ φίλε!!! Απόστολος : : Απόστολε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΗΜΑ !!! Όπως σου έγραψα και πρίν λίγες μέρες τη θεωρώ μια απο τις καλύτερες που έχω δεί υπο κλίμακα ! Αμέτρητα μπράβο φίλε γι' αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα !!! Καλησπέρα Ανδρέα, Σ' ευχαριστώ πολύ! Το σχόλιό σου έχει ιδιαίτερη σημασία φίλε! Απόστολος : : Αποστολε, δεν εχω λογια Πιστευω ειναι το πιο 'φορτωμενο' κιτ μεσα στο φορουμ Με κατεστρεψες. Αντε να δω με τι κουραγιο να φτιαξω τωρα τον 'μπομπο' Δωσε μου τωρα την χαριστικη βολη με το XR ... Καλησπέρα Κώστα, Με τιμά το σχόλιό σου, και σ' ευχαριστώ πολύ φίλε! Για το μπόμπο θα έχεις παρέα από μένα με ένα άλλο 50ράκι έκπληξη... Όσο για το XR, γεμίζω το κουμπούρι... ;D Απόστολος : : Απόστολε, καταρχήν ευχαριστώ για την αφιέρωση (στο κατασκευαστικό κομμάτι) -ελπίζω σύντομα να ανταποδώσω ... Για το αποτέλεσμα, τι να πω άλλο που δεν έχει γραφεί ήδη. Η κατασκευή είναι μάθημα επιμονής, υπομονής και μοντελιστικής μαγκιάς. Εμένα ήδη αποτέλεσε έμπνευση κι έχω πιάσει (ξανά - μανά ) δυναμικά την μπέμπα... Τα σέβη μου Καλησπέρα Γιώργο, Σ' ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σου, είναι πολύ σημαντικό από ένα μοντελιστή της δικής σου κλάσης. Καλή κατασκευή με τη Μπέμπα! Απόστολος : : Απιθανο τι να λεμε τωρα Και απο κοντα ειναι ακομα καλυτερο!!! Μπραβο Αποστολε φοβερο αποτελεσμα Καλησπέρα Δημήτρη, Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε, χαίρομαι πολύ που σου αρέσει η Καβάσω... ;D Απόστολος : :
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Sept 26, 2012 23:23:15 GMT 2
Αποστολε στα εγραψα και στο wip
ειναι κουκλα!!!!!
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Sept 29, 2012 19:27:14 GMT 2
Αποστολε στα εγραψα και στο wip ειναι κουκλα!!!!! Καλησπέρα Παναγιώτη, Σ' ευχαριστώ πολύ!!! Απόστολος : :
|
|
|
Post by nektarios on Oct 1, 2012 12:38:27 GMT 2
Φίλε Απόστολε, το να προσθέσω κάτι σε όσα έχουν ήδη γραφεί είναι μάλλον ανούσιο... Αρκούμαι λοιπόν σε αυτό: : : : : : : : : : : : : : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Oct 2, 2012 8:18:11 GMT 2
Καλημέρα Νεκτάριε, Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε! Απόστολος : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Oct 7, 2012 16:23:23 GMT 2
Αποστολε εισαι απλα ΘΕΟΣ!! Υπεροχο μοντελο απο καθε αποψη!!
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Oct 7, 2012 19:21:07 GMT 2
Αποστολε εισαι απλα ΘΕΟΣ!! Υπεροχο μοντελο απο καθε αποψη!! Καλησπέρα Χρηστάρα, Σ' ευχαριστώ πολύ για την θετική ψήφο... ;D Χαίρομαι πολύ που σου αρέσει φιλαράκι. Απόστολος : :
|
|