|
Post by rous74 on Oct 5, 2012 14:31:13 GMT 2
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Oct 5, 2012 15:08:54 GMT 2
Πολυ ωραιες επεμβασεις Ανδρεα : : Πες μας κατι παραπανω για τα λαμπακια ... Τα πισω τζαμια ειναι black ή smoke ? Καλη συνεχεια : :
|
|
|
Post by rous74 on Oct 5, 2012 15:31:31 GMT 2
Κώστα καλησπέρα,
Σ' ευχαριστώ για το θετικό σου σχόλιο...
Για τα λαμπάκια που ρωτάς είναι περίσευμα απο άλλο κίτ (aston martin dbs) αλλά μπορούν να κατασκευαστούν και απο τεντωμένο διαφανές πλαστικό ( πιο εύκολα κυρίως πλαινά στρογγυλά φλασάκια ). Στα τζάμια δεν έκανα τίποτα είναι μαμίσια και έχουν μια πολύ σκουρόχρωμη smoke απόχρωση.
|
|
|
Post by alex78 on Oct 6, 2012 0:19:46 GMT 2
Ανδρέα γίνεται ειλικρινά εξαιρετικό φίλε. Το carbon καπώ ''έδεσε' απίστευτα με το υπόλοιπο αμάξωμα, επίσης πολύ εντυπωσιακή είναι και η κονσόλα, πραγματικά πανέμορφη!! : : : : Καλά τελειώματα φίλε μου!!
|
|
|
Post by rous74 on Oct 6, 2012 6:29:50 GMT 2
Καλημέρα Αλέξη,
Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε για τα καλά σου λόγια, χαίρομαι που σ' αρέσει... Και εγώ νομίζω ότι το καπώ τελικά έδεσε όμορφα με το υπόλοιπο αμάξωμα και πιστεύω ότι τελειωμένο θα δείξει ακόμα καλύτερο...
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Oct 6, 2012 7:06:58 GMT 2
Η κονσόλα είναι άψογη. Προπάντων η φάσα αλουμινίου.
Μεγάλο μπράβο Ανδρέα
Σταύρος
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 6, 2012 8:36:52 GMT 2
Ανδρέα δίκαιο έχεις... Το κάρμπον κάνει όμορφη αντίθεση με το μπλε... Υπέροχο φινίρισμα. Για το κολπάκι με τα φώτα, το είχα παρατηρήσει ότι το έκανες στα μοντέλα σου και χαίρομαι που το βλέπω βήμα - βήμα. Η κονσόλα όμως θέλει δουλίτσα ρε συ Ανδρέα. Στείλε την ασημί, φάσα μέχρι το σκιάδιο των οργάνων και βάλε λίγο clear στα όργανα. Κάτι μικροατέλιες θα τις έχεις δει ήδη φαντάζομαι και θα έχουν διορθωθεί. Να ναι καλά οι φωτογραφικές γιατί τα μάτια μας δεν βοηθάν πλέον. Καλά τελειώματα...
|
|
|
Post by rous74 on Oct 6, 2012 9:19:21 GMT 2
Γιώργο καλημέρα,
Σ' ευχαριστώ για το σχόλιο...
Μοντέλο χωρίς ατέλειες κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει άσχετα αν κάποιες τις διατυπώνουμε ενώ άλλες τις προσπερνάμε γιατί μπορεί να μην έχουν και τόση σημασία. Στην προκειμένη περίπτωση έχεις δίκιο στην επισήμανση σου, τα έχω εντοπίσει και εγώ (αν είναι καλά οι φωτογραφίες) και κάποια απο αυτά έχουν ήδη διορθωθεί. Πάντως το ταμπλό ακόμα και με τις ατέλειες που το είδατε μου έβγαλε λίγο τη πίστη για να έρθει γιατί είχε πολύ λεπτοδουλεία και αρκετό μασκάρισμα... Επιφυλάσομαι στο επόμενο update που θα ολοκληρώσω το εσωτερικό να είναι καλύτερο το αποτέλεσμα...
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 6, 2012 9:32:32 GMT 2
Ανδρέα, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Η επισήμανση μου είχε να κάνει μόνο με το να κάνεις το υπέροχο, άριστο... με κάτι που διορθώνεται εύκολα κατά τη γνώμη μου - π.χ. δεν θα σου έλεγα ποτέ τίποτα π.χ. για μια χαλκομανία λίγο στραβή γιατί αυτό δεν φτιάχνεται. Και σε αυτή την περίπτωση θα ήμουν κακοπροαίρετος. Καμία διάθεση να το παίξω έξυπνος. Εξάλλου τα σχόλια, εκτός από το να επαινούν τη δουλειά και την προσπάθεια, έχουν στόχο τη βελτίωση όλων μας. Νομίζω καταλαβαίνεις τη λογική μου... Ελπίζω να μην σε στεναχώρησα φίλε... Καλή συνέχεια : :
|
|
|
Post by rous74 on Oct 6, 2012 9:45:12 GMT 2
Ποτέ δε με στενοχωρείς Γιώργο και οι παρατηρήσεις και οι συμβουλές σου είναι πάντα ευπρόσδεκτες γιατί είσαι ένας εξαιρετικός μοντελιστής και πολλά παιδιά μεταξύ των οποίων και εγώ έχουμε βοηθηθεί κατά καιρούς απο τις δικές σου επισημάνσεις- συμβουλές !
Καλή συνέχεια φίλε...
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 6, 2012 9:47:51 GMT 2
Ανδρέα σε ευχαριστώ... Κι εσύ μας έχεις βοηθήσει να βελτιωθούμε με τα εξαιρετικά μοντέλα που φτιάχνεις και τις τεχνικές που μας δείχνεις. Απλά respect φιλαράκι : :
|
|
|
Post by rous74 on Oct 11, 2012 18:06:40 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους, Η κατασκευή του impreza πλησιάζει στο τέλος της και σ' αυτό το update θα σας παρουσιάσω ολοκληρωμένο το εσωτερικό. Πάμε λοιπόν...Για τα καθίσματα επιλέχθηκαν δυο ακρυλικά γκρί και για πλαινά και την κεντρική κονσόλα tire black για να υπάρχει αντίθεση... Κατόπιν έγινε flocking μ' ένα γκρί διαφορετικής απόχρωσης για να διαφοροποιηθεί ακόμη περισσότερο απο τις υπόλοιπες αποχρώσεις... Στη συνέχεια ετοιμάστηκαν και τα υπόλοιπα κομμάτια... Τέλος αφού προστέθηκαν πίσω ζώνες (που στο τέλος δεν θα φαίνονται ) και πόρπες για τις ζώνες έγινε το τελικό μοντάρισμα των κομματιών του εσωτερικού... Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας...
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Oct 12, 2012 10:33:07 GMT 2
Καλημέρα Ανδρέα, Έχεις κάνει υπέροχη δουλειά (ως συνήθως ;D)!!! Καλά τελειώματα! Απόστολος : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Oct 12, 2012 11:08:48 GMT 2
Ανδρέα πανέμοορφη η μπανιέρα φίλε!
Το φινίρισμα είναι άψογο όπως αναμενόταν απο εσένα!
|
|
|
Post by rous74 on Oct 12, 2012 11:37:02 GMT 2
Απόστολε και Αλέξανδρε σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τα τιμητικά σας σχόλια !!!
|
|
|
Post by alex78 on Oct 12, 2012 11:42:39 GMT 2
Ανδρέα καλημέρα! Νομίζω έχεις καταλάβει ότι έχεις δημιουργήσει πλεόν ''σχολή φινιρίσματος'' με φανατικούς υποστηρικτές στο forum, έτσι? Α, μην το ξεχάσω, δηλώνω και γώ ''οπαδός'' σου..... : : Αλέξης : :
|
|