RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Oct 19, 2012 9:54:08 GMT 2
Καλημέρα Απόστολε, Κορυφαία δουλειά όπως πάντα σε όλα τα επίπεδα !!! Τα μπροστινά φρένα και τα πίσω αμορτισέρ είναι σε άλλη διάσταση ! Συγχαρητήρια φίλε, καλή συνέχεια !!! Καλημέρα Ανδρέα, Χαίρομαι φίλε που σου αρέσουν οι μέχρι τώρα εργασίες που έκανα. Η πλάκα είναι ότι σκόπευα να μην τη βελτιώσω, αλλά να κάνω μια χαλαρή κατασκευή μετά την Kawasaki. Τελικά το χούι δεν κοβεται... ;D Απόστολος Απόστολε κάθε post σου είναι σχολείο και έμπνευση φίλε! Με τι "κούρασες" τις δισκόπλακες? Με χρώμα ή τις έτριψες? Καλά συνέχεια Καλημέρα Αλέξανδρε, Σ' ευχαριστώ πολύ για το σχολιό σου φίλε! Για να σπάσει λίγο η γυαλάδα της κάθε δισκόπλακας αλλά και να δείχνει λίγο πατημένη - χρησιμοποιημένη, τσοκάρισα τις δισκόπλακες στον ταχυτροχό (με πολύ χαμηλές στροφές), και ακούμπησα πολύ ελαφρά το σφουγγαράκι - ντουκόχαρτο της 3Μ στην επιφάνεια τριβής της κάθε δισκόπλακας. Απόστολος
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Oct 19, 2012 11:57:02 GMT 2
Η δουλειά σου φίλε Απόστολε σε ολους τους τομείς είναι αξιοζήλευτη και υποδειγματική... : : : : : : : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Oct 19, 2012 21:19:38 GMT 2
Καλησπέρα Γιώργο, Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε!!! Απόστολος
|
|
tony V
Kart Driver
live to built/built to live
|
Post by tony V on Oct 20, 2012 12:20:10 GMT 2
αποστολε φιλε καλημερα! θα το ξαναπω κιας γινομε κουραστικος. οι δουλειες σου αδερφε μου ειναι σχολη.φτιαχνεις κατηγορια απο μονος σου.ευχομε εγκαρδιως καλα αποτελεσματα! (αν που ειμαι σιγουρος) : : (φτου φτου σκορδα μη σε ματιασω)χαχαχαχαχαχ ;D
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Oct 20, 2012 20:36:35 GMT 2
αποστολε φιλε καλημερα! θα το ξαναπω κιας γινομε κουραστικος. οι δουλειες σου αδερφε μου ειναι σχολη.φτιαχνεις κατηγορια απο μονος σου.ευχομε εγκαρδιως καλα αποτελεσματα! (αν που ειμαι σιγουρος) (φτου φτου σκορδα μη σε ματιασω)χαχαχαχαχαχ ;D Καλησπέρα Αντώνη, Το σχολιό σου φίλε με τιμά ιδιαίτερα, και σ' ευχαριστώ πολύ! Εκτός απροόπτου, δείχνει ότι θα πάει καλά η κατασκευή της BMW. Έχει κάποια σημεία ακόμη που θέλω να τα βελτιώσω, και θα τα δείτε πολύ σύντομα... Απόστολος : :
|
|
|
Post by thanosmav on Oct 20, 2012 21:17:09 GMT 2
εκπληκτικό βάψιμο μπράβο μπράβο μπράβο τέλεια κατασκευή
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Oct 22, 2012 9:07:18 GMT 2
εκπληκτικό βάψιμο μπράβο μπράβο μπράβο τέλεια κατασκευή Σ' ευχαριστώ πολύ Θάνο. Εσύ έχεις κάποια κατασκευή σ' εξέλιξη; Απόστολος : :
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Oct 22, 2012 21:25:54 GMT 2
Αγαπητέ Απόστολε καλησπέρα. Μόλις έφτασα στην BMW R100S σου. Διαβάζοντας τα όσα έχεις κάνει μέχρι τώρα και τις επεμβάσεις σε διάφορα σημεία της μοτό, διερωτήθηκα γιατί δεν τα σκέφτηκα να τα κάνω και εγώ αφού όπως γνωρίζεις έχω κατασκεύασει, της ίδιας εταιρείας το ίδιο μηχανάκι , απλά ήταν φουλ φερινγκ. Και αγαπητέ μου Απόστολε εδώ είναι η διαφορά μας ή όπως λέει και ο λαός μας , άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας. Θαυμασια δουλειά περιμένω την συνέχεια ... Σπύρος : : : :
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 23, 2012 16:18:20 GMT 2
Υπέροχα Απόστολε. Και οι "σπιτικές" βαλβιδες είναι μούρλια. Στην επόμενη αποστολή θα μου τυλίξεις μερικές για βόρεια : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Oct 24, 2012 11:36:24 GMT 2
Σπύρο, και Γιώργο, Φίλοι μου σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας!!! Δείχνει να είμαι στο σωστό δρόμο. Έγινε Γιώργο, μόνο πες μου πόσες και πότε θα τις χρειαστείς, ώστε να ετοιμαστούν εγκαίρως. Απόστολος
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Oct 24, 2012 19:10:09 GMT 2
Καλησπέρα σ' όλη την παρέα, Η κατασκευή συνεχίζεται, με έμφαση (στο στάδιο αυτό) στις προσθήκες - βελτιώσεις τμημάτων της μηχανής πριν τα τελικά βαψίματα των επιμέρους κομματιών και τη συναρμολόγηση τους. Τα καρμπυρατέρ της Bing είναι ογκώδη στην πραγματικότητα, και αυτό δικαιολογείται γιατί πρέπει να τροφοδοτήσει έκαστο με μίγμα προς καύση τα 500 κυβικά εκατοστά του κάθε κυλίνδρου. Υπό κλίμακα τα καρμπυρατέρ έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην εμφάνιση, τόσο λόγο του μεγέθους τους, όσο και λόγο της θέσης τους. Φαίνονται με την πρώτη... Σαν γενικό σχήμα είναι πολύ καλά, και πρόσθεσα λίγη παραπάνω λεπτομέρεια ώστε να είναι πιο ελκυστικά στο μάτι. Καταρχήν σκάλισα με τον ταχυτροχό ελαφρά την κορυφή της καμπάνας των καρμπυρατέρ, τρύπησα τους οδηγούς για τις ντίζες, πρόσθεσα παξιμάδια στη βάση των οδηγών, και διάφορες λεπτομέρειες από φύλλο πλαστικού που μπορούσαν να αποτυπωθούν στην κλίμακα. Στην εσωτερική μεριά έκανα μέρος του μηχανισμού κίνησης των πεταλούδων από φύλλο πλαστικού, ενώ από λεπτό σύρμα έκανα το ελατήριο επαναφοράς, και την συρμάτινη ασφάλεια για το λεκανάκι του καρμπυρατέρ. Μάλλον δεν θα επιμείνω περισσότερο, αφού από ένα σημείο και μετά ελάχιστα πράγματα θα είναι ορατά. Κλείνοντας (προς το παρόν) τη ενότητα της τροφοδοσίας έκανα φίλτρα βενζίνης από διαφανές sprue διαμορφωμένο με τον ταχυτροχό, και τα επιμέρους κομμάτια από λεπτό φύλλο πλαστικού περασμένο στο Punch and Die. Τα απαραίτητα κολιεδάκια (καμιά 15αριά) θα γίνουν από λεπτό φύλλο αλουμινίου (από καπάκι Νεσκαφέ). Το ψαλίδι και το διαφορικό δέχτηκαν νέες βίδες και τάπες από λεπτό φύλλο πλαστικού περασμένο στο Punch and Die. Άνοιξα με τον ταχυτροχό τα στόμια από τις κόρνες τα οποία ήταν κλειστά. Έβαψα τα πηρούνια με το βασικό χρώμα (μαύρο σατινέ της Humbrol), και έντυσα με αυτοκόλλητο φύλλο χρωμίου της Hasegawa τμήμα αυτών. Τέλος με μασκάρισμα, έβαψα μέρος του φαίριγκ, και του μπροστινού φτερού με μαύρο σατινέ της Humbrol. Το ατύχημα της ημέρας περιελάμβανε ελεύθερη πτώση του μπροστινού φτερού, με αποτέλεσμα να φύγει φλούδα από βερνίκι-χρώμα -χαλκομανία... Ευτυχώς η φλούδα σώθηκε, και θα επιχειρήσω αποκατάσταση της ζημιάς... Ευχαριστώ για το χρόνο σας! Απόστολος
|
|
|
Post by rous74 on Oct 24, 2012 20:18:03 GMT 2
Απόστολε καλησπέρα,
Καταπληκτική η δουλειά σου...μπράβο φίλε !
Οι προσθήκες είναι σούπερ και η bmw οδεύει πρός ένα συγκλονιστικό φινάλε !!! Για την ζημιά που προέκυψε δεν ανησυχώ αφού θεωρώ δεδομένη την επιτυχημένη αποκατάστασή της...
Καλή συνέχεια !
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Oct 25, 2012 1:35:04 GMT 2
Καλημερα Αποστολε, δε θα σχολιασω τιποτα για τις προσθηκες, το μονο που θα πω ειναι οτι τα wip σου εχουν εκπαιδευτικο χαρακτηρα Κριμα για το φτερο, αλλα κατι τετοια νομιζω τα εχεις για πρωινο : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Oct 25, 2012 9:54:37 GMT 2
Φίλε όπως έχουμε τονίσει, σεμιναριακή δουλεία! Οι προσθήκες είναι απίστευτες, αλλά προσωπικά έμεινα άφωνος με ην εφευρετικότητα σου στα φίλτρα βενζίνης! Για το ατυχηματάκι, δεν σε φοβάμαι! Είμαι σίγουρος για το αποτέλεσμα : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Oct 25, 2012 10:35:12 GMT 2
Απόστολε ότι και να πω είναι λίγο.... : : Για το φτερό δεν ανησυχώ, θα το έχεις ήδη φτιάξει... ;D ;D ;D
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Oct 25, 2012 15:29:59 GMT 2
Απόστολε άλλη φορα να παρκάρεις το μηχανάκι σου πιό μέσα, γιατί η γειτόνισα δεν το έχει σε τίποτα να στό ρίξει και κάτω. Είδες τι έπαθες με το φτερό!! Πραγματικά η δουλειά σου είναι υπέροχη, αλλά αυτό που με τρελαίνει περισσότερο είναι οι προσθήκες - παντέντες σου. Έκει σου βγάζω το καπέλο. Με εκτίμηση Σπύρος
|
|