|
Post by Sakis on Nov 22, 2011 15:35:32 GMT 2
Μια χαρά ως εδώ!Γνώμη μου είναι να μην ταλαιπωρείσαι για να φτιάχνεις ανοιχτά κιτ τα οποία είναι χρέπια.
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 22, 2011 16:40:34 GMT 2
Ωραία πρόοδος Βαγγέλη... Μια χαρά θα πάει...
Για την πίσω πόρτα, τσέκαρε με ένα dryfit αν δεν χάσκει κανά κενό από εδώ ίσα με την Πάτρα και αν είναι εντάξει, θα σου πρότεινα να επενδύσεις στη λεπτομέρεια και να το κάνεις ανοιχτό. Πάντα ένα κιτ δείχνει, όταν κάτι είναι ανοιχτό... Θυμίσουν την Alpine...
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Dec 1, 2011 18:56:24 GMT 2
Παιδια σας ευχαριστω και συγνωμη για την καθυστερηση αλλα τον τελευταιο καιρο πνιγομαι. Τελικα η ιδεα με την πισω πορτα ναυαγησε γιατι η εφαρμογη της ηταν τραγικη. Οποτε θα μεινει ανοιχτο μονο το καπω κινητηρα. Προχωραω σιγα σιγα και πιστευω να βαλω φωτο συντομα. Ευχαριστω για το χρονο σας.
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Dec 23, 2011 1:32:03 GMT 2
Συνεχεια με το βασανακι μου,που παω και μπλεκω ο ανθρωπος Λοιπον,το κιτ ειναι το χειροτερο που εχω φτιαξει μακραν! Δεν ξερω αν ειναι ολα ετσι η ετυχα στην περιπτωση. Δεν εφαρμοζει τιποτε και πουθενα και εχω ξενερωσει απιστευτα.Το σασι ειναι σκευρωμενο,δεν εφαρμοζει πουθενα με το αμαξωμα και αφηνει τεραστια κενα.τα δυο μισα του κινητηρα ειναι το ενα στη δυση και τ'αλλο στην ανατολη και αλλα πολλα.Μου αρεσε που ηθελα ν'αφησω και την πισω πορτα ανοιχτη.Τρομαρα μου!!! Λοιπον για να μην το αφησω στη μεση,εφτιαξα το πατωμα,βαφτηκε μαυρο μιας και το συγκεκριμενο αμαξι ειχε μαυρο εσωτερικο και του προσθεσα μονο ζωνες.Αντε να βαλω και κανα πυροσβεστηρα,τιποτε παραπανω.Για κινητηρα ουτε συζητηση.Η μονη ευχαριστη νοτα μεχρι στιγμης ηταν το βαψιμο των ζαντων.Στο αμαξωμα εχουν κολληθει τα παντα κλειστα και περιμενει στοκαρισματα τριψιματα και επαναχαραξη των γραμμωσεων γιατι ειναι πολυ ριχες.Αυτα μεχρι ωρας.Ελπιζω με το αμαξωμα να ειναι καλυτερα τα πραγματα τουλαχιστον να ειναι προσεγμενο εξωτερικα γιατι βλεπω να τρωει σουτ!!!!
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Dec 23, 2011 1:40:24 GMT 2
Κουραγιο Βαγγελη!! Οι ζαντες πολυ ομορφες!!
|
|
|
Post by Sakis on Dec 23, 2011 2:20:58 GMT 2
Εμ,εκεί που πας και μπλέκεις! ;D Το τραβάει ο οργανισμός σου! ;D Πέρα από την πλάκα σου εύχομαι καλή δύναμη για να το τελειώσεις μιας και το πας καλά! Να δω εγώ τι θα τραβήξω όταν πιάσω τον άλλο τρισμέγιστο χρέπαρο,το 905 της Heller....
|
|
|
Post by rawshooter on Dec 23, 2011 11:29:22 GMT 2
Βαγγέλη και μόνο τ' οτι καταπιάστηκες με Heller σου αξίζουν συγχαρητήρια Βέβαια και η δουλειά μέχρι στιγμής είναι πάρα πολύ καλή - μ' άρεσαν ιδιαίτερα οι ζάντες Καλή συνέχεια λοιπόν
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 23, 2011 20:32:08 GMT 2
Καλή συνέχεια Βαγγέλη... Οι ζάντες τα σπάνε : : ! Δεν σε φοβάμαι με τα Ηeller... Τους έχεις πάρει τον αέρα ;D
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Dec 23, 2011 21:03:01 GMT 2
Παιδια σας ευχαριστω πολυ για τη συμπαρασταση! Το κιτ δυστυχως ειναι χρεπι.Ειναι το παλιο καλουπι της esci αλλα ειναι πολυ χαλια.Εχω φτιαξει στο παρελθον αρκετα αυτοκινητα της esci αλλα τετοιο πραγμα οχι.Ισως ειναι μονο η συγκεκριμενη παρτιδα λογω επανεκδοσης απο κουρασμενο καλουπι,δεν ξερω. Επειδη δεν προκειται να σπαταλησω πολυ χρονο με την παρτη του θα δωσω εμφαση μονο στην εξωτερικη εμφανιση,απλα για να το εχω στη συλλογη μου,επειδη μου αρεσει πολυ σαν αμαξι.Οπως λεει και το ρητο ''Απέξω κουκλα κι απο μεσα πανουκλα'' ;D ;D Καλα Χριστουγεννα σε ολους με υγεια και ευτυχια!!!! Αυριο φευγω για τα πατρια εδαφη,θα τα ξαναπουμε σε 5-6 μερες ξανα καθως δεν θα εχω ιντερνετ. : : : : : : : :
|
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Dec 23, 2011 21:20:46 GMT 2
Τουλάχιστον το ταμπλώ θα το κάνεις έτσι? Αχ ρε Σταυρο πολυ ωραιες φωτο,σ'ευχαριστω παρα πολυ.Θα κανω μια προσπαθεια με το ταμπλω μιας και μπηκες στον κοπο να ψαξεις, και οτι βγει.Τωρα για τον κινητηρα που λεγαμε αστα να πανε ειναι χαλια.Και δεν ειναι μονο αυτο.Οταν κουμπωνει το αμαξωμα με το πατωμα αφηνει στο χωρο το κινητηρα κατι τεραστια κενα.Τελος παντων. Θελω και αλλη μια χαρη,εσυ θα ξερεις σιγουρα. ;D ;D Για το κεντρο της ζαντας αναμεσα απο τα μπουλονια,μου δινει το κιτ κατι μικρα καπακια με το σημα της Alpine τα οποια ειναι αρκετα καλα.Ξερεις τι χρωμα ηταν Να υποθεσω κατι σε χρυσαφι?
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Dec 24, 2011 7:59:44 GMT 2
Παρακαλώ αναμείνατε!!
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Dec 24, 2011 8:53:59 GMT 2
Λοιπόν Αρχηγέ Ο αφαλός της πλήμης δεν είχε καπάκι. Οι ζάντες σου είναι Gotti και δεν έχουν καπάκια. Ασε που θα τα χάνανε στη πρώτη ΕΔ Τα καπάκια θα τους μείνανε από τη πολιτική έκδοση. ;D
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Jan 1, 2012 18:40:09 GMT 2
Καλησπερα,καλη χρονια σε ολους και καλες κατασκευες!! Εχοντας καμποσο ελευθερο χρονο λογω αδειας προχωρησα λιγο ακομη το χρεποπενταρακι μου.Προσθεσα μια ρεζερβα στην οποια το ελαστικο ειναι ακριβως ιδιο και η ζαντα ειναι οτι πιο κοντινο βρηκα στο spare box μου,μιας και το κιτ δεν εδινε ρεζερβα.Εβαλα εναν πυροσβεστηρα και μεταποιησα λιγο το ταμπλω συμφωνα με τις φωτο του Σταυρου να μοιαζει με του πραγματικου.Επισης αρχησε και η προετοιμασια του αμαξωματος για βαψιμο. Αυτα τα λιγα παιδες!! : : : :
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Jan 8, 2012 19:04:56 GMT 2
Καλησπερα παιδια Συνεχεια λοιπον με το 5αρακι.Αισιως τελειωσα τα βαψιματα. Αρχικα ψεκαστηκε το κιτρινο της model master,το οποιο μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις τοσο απο στρωσιμο οσο και απο αντοχη.Επειτα ψεκαστηκε το κοκκινο και στο τελος το μαυρο στον ουρανο,στα λαστιχα των τζαμιων και τους πισω αεραγωγους πανω απο τα φωτα.Μαυρο και κοκκινο ειναι της gunze. Επειτα εγινε wash με μειγμα μαυρου και raw umper 1/1 για να μην ειναι πολυ εντονο. Επομενο βημα η τοποθετηση των decals.
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Jan 8, 2012 19:53:37 GMT 2
Γεια σου Βαγγελη! Φιλε μου αψεγαδιαστο βαψιμο και ''επαγγελματικο'' μασκαρισμα εδωσαν ενα πολυ ομορφο αποτελεσμα, καλη συνεχεια με την τοποθετηση των decals!!! : :
|
|