|
Post by gtziaf on Dec 20, 2015 11:39:55 GMT 2
Όμορφο δείχνει. Ότι πρέπει για το G.B. μας
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 13, 2016 23:09:06 GMT 2
Με την επερχόμενη Nuremburg Toy Fair να ανοίγει τις πύλες της στις 27 του μήνα, οι εταιρείες ξεκινούν να ανοίγουν σιγά - σιγά τα χαρτιά τους, για τις επερχόμενες κυκλοφορίες. Έτσι η Tamiya έστειλα στο mail list τα ακόλουθα, ανάμεσα σε διάφορα RC, χρώματα και tank... • New Italian track only sports car in 1/24 • New Championship winning motorcycle replica Το πρώτο αφορά, σχεδόν, σίγουρα την Fxx-k, την σκληροπυρηνική και πιστιάρικη έκδοση της la ferrari... Όσο αφορά τώρα την motogp replica ο νους μου σε Ducati Desmosedici RR, με βάση και την τελευταία κυκλοφορία της panigale : Χωρίς βέβαια να αποκλείονται κάποια Yamaha ή Honda : Ιδίως η Honda είναι εξωπραγματική : www.cycleworld.com/2015/06/11/2016-honda-rc213v-s-motogp-replica-street-legal-sportbike-motorcycle-review/Φυσικά οι ειδικοί της θεματολογίας έχουν τον πρώτο λόγο σε προβλέψεις. Αλήθεια εσείς τι προτιμάτε;
|
|
|
Post by jvolume on Jan 14, 2016 15:03:19 GMT 2
Επιτέλους η Big T δείχνει ότι πάει να ξυπνήσει....
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 16, 2016 13:29:09 GMT 2
Για να δούμε τζον, αλλά 2 ανακοινώσεις στη θεματολόγια μας είναι λίγες, όπως και να το δεις κανείς.
Πάντως ξαναδιαβάζοντας το New Championship winning motorcycle replica, πιθανόν με το replica να εννοούν την αναπαράσταση σε μικρότερη κλίμακα, ιδίως αν υπολογίσεις τις μεταφράσεις των γιαπωνέζων στα Αγγλικά. Οπότε μπορεί να είναι η Yamaha του '15 ή κάποια από τις Honda του Marquez...
|
|
|
Post by Sakis on Jan 16, 2016 15:52:29 GMT 2
Αν βγάλει την FXXk θα είναι η πρώτη φορά που θα παραγγείλω κιτ day 1 και θα το ξεκινήσω με το που το πάρω στα χέρια μου. Μας τρέλανες τώρα!
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Jan 16, 2016 18:11:50 GMT 2
Επιτέλους ευχάριστα νέα από την tamiya. Πολυ ωραίο το αυτοκίνητο αν είναι αυτό. Για την μοτοσυκλέτα την λέω την αμαρτία μου, προτιμώ να είναι μια καθαρά αγωνιστική μοτοσυκλέτα παρά μια ρεπλίκα αυτής. Αλλα πιστεύω πως και η rc213s που δείχνεις στην φώτο έχει σημαντικές ελπίδες να βγει σε μοντέλο γιατί συγκεντρώνει κάποια χαρακτηρηστικα που δεν θα πέρασαν απαρατήρητα από την tamiya. Είναι η πρώτη ρεπλικα motogp που βγάζει η big H άρα σημαντική. Είναι πολύ φρέσκο και μόλις τώρα άρχισε να πωλείται η πραγματική σε αστρονομική τιμή σε πλούσιους συλλέκτες και έχει άλλο ενα θετικό για μια εταιρία κατασκευής μοντέλων.. δεν χρειάζεται να πληρώσει δικαιώματα σε σπόνσορες βλέπε REPSOL. Κενό που θα σπεύσουν να καλύψουν οι εταιρίες κατασκευής χαλκομανιών και ρητινενιων βελτιωτικών για να μετατρέψουν την ρεπλίκα σε αγωνιστικό. Ψωμάκι για όλους δηλαδή. Για να δούμε!! Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε λίγες μέρες. Εύχομαι η hasegawa και οι άλλες εταιρίες να μας εκπλήξουν ευχάριστα και αυτές με κάποια ακόμα μοντέλα μοτοσυκλετών.
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 21, 2016 18:57:38 GMT 2
H επιβεβαίωση ήρθε από την Tamiya οπότε περιμένουμε τα : 14130 1/12 Repsol Honda RC213V 14 24343 1/24 Ferrari FXX K Οπότε οι μοτοτζιπάδες του φόρουμ μας κερνάν τα φαγιά κι εγώ με τον Σάκη τα ποτά. Σούπερ όπως και να έχει
|
|
|
Post by alex78 on Jan 21, 2016 19:04:28 GMT 2
H επιβεβαίωση ήρθε από την Tamiya οπότε περιμένουμε τα : 14130 1/12 Repsol Honda RC213V 14 24343 1/24 Ferrari FXX K Οπότε οι μοτοτζιπάδες του φόρουμ μας κερνάν τα φαγιά κι εγώ με τον Σάκη τα ποτά. Σούπερ όπως και να έχει Nice!!!!!!!!!!
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Jan 21, 2016 21:28:45 GMT 2
Φανταστικα νέα. Ειμαι περίεργος να δω αν η TAMIYA έχει κάνει κάτι για να καλύψει την απόσταση που την χωρίζει από την Hasegawa στις μοτοσυκλέτες. Τα κεράσματα θατα κάνει με μεγαλη χαρα ο LUNATIC 46 γιατί την περίμενε πως και πως αυτή την μοτοσυκλέτα.
|
|
|
Post by LUNATIC on Jan 24, 2016 20:05:58 GMT 2
Πραγματικα χαρηκα που η μαμα Tamiya θα βγαλει ενα ακομα MotoGP διτροχο. Νομιζω οτι και πολυ αργησε. Απο εκει και περα αυτο ανοιγει την πορτα σε πολλες εταιριες να αρχισουν την δουλεια πανω του με αναβαθμιση και transkit. Αντε να δουμε...
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Jan 27, 2016 13:02:08 GMT 2
|
|
|
Post by LUNATIC on Jan 27, 2016 15:26:13 GMT 2
Ωραια κομματια. Να τα δουμε απο κοντα επιτελους.
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 27, 2016 18:54:17 GMT 2
Σχετικά με το μοντέλο της μοτοσυκλέτας δεν βλέπω καμιά αλλαγή στον τρόπο κατασκευής από την tamiya.. Συνεχίζει να χρησιμοποιεί τεράστιες κατσαβιδοβιδες σε εμφανή σημεία και τα μαρσπιε είναι πάλι σκέτα "πλαστικά" σωληνάκια χωρίς χάραξη Έλα, αφού θα τα αλλάζατε όπως και να έχει Και η top studio κλέφτες θα γίνουν Σούπερ μοιάζει. Η XX μαγεία, περιμένω να τη δω και ανοιχτή
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Jan 27, 2016 22:11:43 GMT 2
Εγώ περιμένω να δω την τιμή της...
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 28, 2016 18:13:40 GMT 2
|
|
|
Post by LUNATIC on Jan 28, 2016 20:12:00 GMT 2
Tιμες προπαραγγελιας στην hobbyeasy. Ferrari FXX-K 35.36 euro Honda RC213V 28.33 Στις τιμες βεβαια δεν ειναι μεσα τα ταχυδρομικα. Αλλα αμα κανεις "φουσκωτη" παραγγελια πεφτει το κοστος ταχυδρομικων ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ. Kαι επησεις αμα αφαιρεσουν το "pre-order" θα ανεβει και η τιμη. Εγω λεω για αρχη 4 Ηοndaκια και μπροστινα... ΚΟΛΑΣΗ!!!!
|
|