|
Post by gtziaf on May 16, 2014 9:29:30 GMT 2
Στο επερχόμενο Shizuoka Hobby Show η Tamiya μαζί με την Panigale και τις επανεκδόσεις των Mclaren, ανακοίνωσε ένα μεταλλικό πιρούνι για την Ducati και τα : - 1/12 Fairlady 240 ZG Street Custom (με έξτρα κομμάτια στο γνωστό 240 της εταιρείας) - 1/24 Porsche 934 Turbo RSR Vaillant (η 934 με άλλα σήματα) Φώτο από τα παραπάνω...
|
|
|
Post by Kομνηνοs on May 16, 2014 11:17:08 GMT 2
Τωρα μαλιστα ΑΥΤΟ ναι, ειναι και μοιαζει με tamiya!!! : : : : Αντε τωρα να ξεκιναει το παρτι των τρανσκιταδων και των αξεσουαραδων για να το δουμε και σε πιο μαχιμες εκδοσεις.
|
|
|
Post by gtziaf on May 16, 2014 11:20:44 GMT 2
Τωρα μαλιστα ΑΥΤΟ ναι, ειναι και μοιαζει με tamiya!!! Αντε τωρα να ξεκιναει το παρτι των τρανσκιταδων και των αξεσουαραδων για να το δουμε και σε πιο μαχιμες εκδοσεις. Κομνηνέ, ποιες οι κύριες διαφορές της με την SBK... Είναι εφικτή μια μετατροπή?
|
|
|
Post by Kομνηνοs on May 16, 2014 11:55:59 GMT 2
Καλημερα Γιωργο, οχι, χωρις την συνδρομη καπιου τρανσκιτ δεν ειναι εφικτη Η ΣΩΣΤΗ μετατροπη του σε sbk. Κυριοτερες διαφορες ειναι οι διαφορετικες ζαντες το διαφορετικο πιρουνι-πλακες οι πιο χονδροι λαιμοι των εξατμισεων και αλλα. Κατι ετιμαζει η modulo για την sbk αλλα δεν ξερω αν θα ειναι μονο χαλκομανιες η θα εχει και ρυτινες.Το σιγουρο ειναι πως θα βγουν πολλα πραγματα για αυτο το κιτ αρα περιμενουμε. : :
|
|
|
Post by alex78 on May 16, 2014 14:16:15 GMT 2
Ενθαρρυντικά νέα απο την big T !! : : : : Η Paginale σκέτη κούκλα , αλλά κάτι μου λέει ότι θα ''φάμε στην μάπα'' ποoooλλέεεες ακόμη εκδόσεις της RSR.... ;D
|
|
|
Post by gtziaf on May 16, 2014 20:40:44 GMT 2
Τωρα μαλιστα ΑΥΤΟ ναι, ειναι και μοιαζει με tamiya!!! Στο είχα πει, δεν στο είχα πει ;D Καλημερα Γιωργο, οχι, χωρις την συνδρομη καπιου τρανσκιτ δεν ειναι εφικτη Η ΣΩΣΤΗ μετατροπη του σε sbk. Κυριοτερες διαφορες ειναι οι διαφορετικες ζαντες το διαφορετικο πιρουνι-πλακες οι πιο χονδροι λαιμοι των εξατμισεων και αλλα. Κατι ετιμαζει η modulo για την sbk αλλα δεν ξερω αν θα ειναι μονο χαλκομανιες η θα εχει και ρυτινες.Το σιγουρο ειναι πως θα βγουν πολλα πραγματα για αυτο το κιτ αρα περιμενουμε. Ευχαριστώ πολύ φίλε. Ήσουν κατατοπιστικότατος και αποτρεπτικότατος ;D Λες η top studio, να κάνει κάνα θαύμα και να βγάλει βελτιωτικό (π.χ. στην 916 δεν το έκανε)?
|
|
|
Post by Kομνηνοs on May 16, 2014 21:36:15 GMT 2
Ναι ειχες δικιο φιλε. Δεν αμφεβαλα οτι θα το βγαλει απλα με χαλαγε η οψη του μοντελου. Μην σε περνει απο κατω, οπως ειπα και πιο πανω γνωμη μου ειναι οτι θα γινει παρτυ πανω σε αυτο το μοντελο(το kit ακομα δεν εφτασε στα ραφια και η modulo αναψε την ντισκομπαλα ) Η TOP STUDIO δεν θα θελει να μεινει απ'εξω, τωρα αν θα το μετατρεπει σε sbk η απλα θα αναβαθμιζει το υπαρχων μοντελο στις λεπτομερειες μενει να το δουμε.. Παντος εγω περιμενω πως και η ιδια η tamiya δεν θα μεινει μονο σε αυτο και θα κυκλοφορησει και καποια απο τις πιο αναβαθμισμενες εκδοσεις της πολιτικης μοτοσυκλετας, σιγουρα την R. (μακαρι και την superlegera!!) Γιαυτο περιμενω και δεν το παραγγελνω ακομα. ;D
|
|
|
Post by alex78 on May 30, 2014 15:08:27 GMT 2
|
|
|
Post by m@ster k@frer on May 30, 2014 15:26:56 GMT 2
Αχ κάνουμε λίγο κράτει γιατί το .... τελευταία... Αλλιώς θα ερχόταν ήδη
|
|
|
Post by alex78 on Jul 19, 2014 14:23:01 GMT 2
Νέες κυκλοφορίες της Tamiya για τον Ιούλιο: Nissan Fairlady 240ZG 1/12 (κωδ: 12051)Πρόκειται στην ουσία για την επανέκδοση του παλιού καλουπιού που κυκλοφόρησε πρίν 30+ χρόνια (κωδ: 12010) σε νέο boxart με βελτιώσεις όπως είναι φυσικό στα επιμέρους σημεία και με νέο φυλλάδιο οδηγιών. Με μια πρώτη ματιά φαίνεται να δίνεται πλήρες κινητήρας με όλα τα παρελκόμενα του (η Tamiya φρόντισε γι'αυτό δίνοντας μας και διάφανο καπώ για την πλήρη θέασή του), λειτουργικές αναρτήσεις, δύο τύπων ζαντες για διαφορετικές εκδόσεις, δυνατότητα ανοιγόμενων πορτών-καπώ με μηχανισμό, πλήθος φωτοχαραγμένων κομματιών κλπ. Αναμφίβολα λοιπόν πρόκειται για μια άκρως ποιοτική κυκλοφορία της εταιρείας στην μεγάλη κλίμακα. Ταυτόχρονα κυκλοφόρησε και η βελτιωμένη έκδοση του μπροστινού συστήματος (πηρούνι) για την ''1199''. Αναλυτικότερα μπορείτε να τα βρείτε εδώ: www.1999.co.jp/search_e.asp?Typ1_c=112&scope=1&scope2=2&urikire=1&itkey=TamiyaΠηγη: hobby search
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 3, 2014 17:10:10 GMT 2
|
|
|
Post by freddieslotcars on Aug 3, 2014 17:13:37 GMT 2
Η Tamiya επεκτείνει τη σειρά street custom (παλιές κυκλοφορίες με νέα κομμάτια) και στην 1/24 με το Nissan Skyline 2000 GT-R. Δεν θα σχολιάσω τίποτα άλλο. Απλά, καληνύχτα Tamiya... Περιμενει να κατασκευαστει εδω και τουλαχιστο πολλα χρονια...και εχω και αλλο μοτερ. ;D
|
|
|
Post by LUNATIC on Aug 3, 2014 18:29:33 GMT 2
Παιδες... Ειπα να ξανοιχτω στο να παρω τα μεταλικα μπροστινα του 1199 απ την Tamiya και μου ηρθε εγκεφαλικο. Στην τιμη του σετ εαν προσθεσεις κανα 2 ευρω ακομα αγοραζεις ξανα ολο το 1199. Ημαρτον!!!
|
|
|
Post by alex78 on Aug 3, 2014 18:34:28 GMT 2
Παιδες... Ειπα να ξανοιχτω στο να παρω τα μεταλικα μπροστινα του 1199 απ την Tamiya και μου ηρθε εγκεφαλικο. Στην τιμη του σετ εαν προσθεσεις κανα 2 ευρω ακομα αγοραζεις ξανα ολο το 1199. Ημαρτον!!! Ενέδωσες όμως ή κράτησες χαρακτήρα....? ;D
|
|
|
Post by LUNATIC on Aug 3, 2014 19:54:03 GMT 2
Ε οχι ρε Αλεξη! Να πανε να πνιγουν. Και στην συγκεκριμενη φαση δεν "καιγομαι" να τα βρω. Αλλα για μια ακομη φορα ο χρονος δουλευει υπερ μου. Κατσε να φλομωσει η αγορα με αυτο το σετ και μετα θα αρχισει το γλεντι.
|
|
|
Post by alex78 on Aug 3, 2014 23:09:58 GMT 2
Ε οχι ρε Αλεξη! Να πανε να πνιγουν. Και στην συγκεκριμενη φαση δεν "καιγομαι" να τα βρω. Αλλα για μια ακομη φορα ο χρονος δουλευει υπερ μου. Κατσε να φλομωσει η αγορα με αυτο το σετ και μετα θα αρχισει το γλεντι. Σωστός, εξάλλου η υπομονή είναι αρετή.... ;D
|
|