|
Post by gtziaf on May 11, 2022 8:45:15 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on May 11, 2022 13:31:46 GMT 2
Από τις πιό αγαπητές και καινοτόμες φόρμουλες η εξάτροχη Tyrrell...!!!
Και ένα φρέσκο βιντεάκι για όποιον κατέχει απταίστως την ιαπωνική, περισσότερο για χάζεμα με κερασάκι την σύγκριση με το πραγματικό που έχουν εκεί στην έδρα της Tamiya....!!!
Υ.Γ. Γιώργο έχουμε κάποια περαιτέρω εξέλιξη σχετικά με την μοτοσυκλέτα τους.....?
|
|
|
Post by gtziaf on May 11, 2022 16:43:56 GMT 2
Υ.Γ. Γιώργο έχουμε κάποια περαιτέρω εξέλιξη σχετικά με την μοτοσυκλέτα τους.....? Κάτι έχουμε... Δεν θα είναι πιθανόν στη Shizuoka αλλά θα την έχουμε τον Χειμώνα, πριν αρχίσουν οι βαρβάτοι λογαριασμοί ρεύματος Πάντως δεν έχετε παράπονο, στο ScW ήμασταν ενημερωμένοι 1 μήνα πριν.
|
|
|
Post by alex78 on May 11, 2022 16:55:43 GMT 2
|
|
|
Post by LUNATIC on May 11, 2022 18:33:15 GMT 2
Δεν εχω να πω κατι αλλο... Αμα βγαλουν το V4 superleggera τοτε σκληραινει το παιχνιδι. Και ισως το πιο ομορφο διτροχο που εχουν βγαλει στην Tamiya. Μονο ενα Ducati MotoGP μπορει να σταθει διπλα του. Ο Διας μας εριξε μια ματια φετος. Δεν ειμαστε και τελειως ξεχασμενοι οι διτροχοι.
By the way... Tι γινετε με την Top Studio? Eτοιμαζει πολλα ή το κλεινει σιγα σιγα? Οι ερασιτεχνες στο σπιτι τους με ενα καλο 3D printer πιο πολλα βγαζουν. Εχει γεμισει η αγορα πολλα κιτ. Ποιοτητα αψογη και καλη τιμη.
|
|
|
Post by konstantinf on May 11, 2022 18:47:34 GMT 2
Σχετικά με την 12άρα Tyrell, το κιτ που έχω εγώ (και που πιθανότατα είναι της επανέκδοσης 2008) έχει όλα τα καλούδια που φαίνονται στην τελευταία φωτό του Γιώργου (δηλ. και τις δύο καρτέλες με χαλκομανίες, συν μια με τα κυκλικά Good Year για τους τροχούς)...
|
|
|
Post by alex78 on May 12, 2022 13:49:40 GMT 2
Αρχηγέ μου επιβεβαιώθηκες πλήρως, (όχι δλδ πως περιμέναμε κάτι διαφορετικό.... ), για την Superleggera. Σήμερα το πρωί κιόλας, δημοσιεύτηκε η πληροφορία στο επίσημο blog της Tamiya, όπως επίσης ξεκίνησαν ήδη οι προπαραγγελίες στο ''Spot'' που το ανακοινώσε για τα μέσα Νοεμβρίου.
|
|
|
Post by LUNATIC on May 12, 2022 19:48:58 GMT 2
Στο χωρο της Superleggera μπηκε και η Ηiroboy. H Hobbyeasy δεχεται παραγγελιες για την αλυσιδα της frog. Χαχαχαχαχαχαχα. Ενα ειναι σιγουρο. Θα κανει ΠΑΤΑΓΟ. Ανοιξε ο ασκος του Αιολου. Να περιμενετε ΤΣΟΥΝΑΜΙ απο detail set,decals,accesories,transkit κλπ... Και με αυτο βαση κανεις ανετα και την ταπεινη πολιτικη εκδοση με μικρες αλλαγες. (οπως απ το H2R σε Carbon edition)
|
|
|
Post by Sakis on May 12, 2022 23:20:22 GMT 2
Τα ίδια και τα ίδια συνέχεια... Ένα WRC περιμένουμε χρόνια (λέγε με Yaris) και πάλι άκυρο φάγαμε...
|
|
|
Post by alex78 on May 12, 2022 23:41:53 GMT 2
Τα ίδια και τα ίδια συνέχεια... Ένα WRC περιμένουμε χρόνια (λέγε με Yaris) και πάλι άκυρο φάγαμε... Για κάποιο ανεξήγητο λόγο η Tamiya θεωρεί ότι έχει τελειώσει με τα WRC. Αυτό άλλωστε το επιβεβαιώνει και η ίδια αφού έχει να ασχοληθεί με τον θεσμό σχεδόν εδώ και μια 20ετία.
Τελευταία αρκείται σε επανεκδόσεις και μια μοτοσυκλέτα (ευτυχώς). Πλέον είμαι πεπεισμένος ότι αν δούμε κάποτε αγωνιστικό Yaris θα είναι από άλλη εταιρεία....
|
|
|
Post by alex78 on Jul 16, 2022 18:08:32 GMT 2
Έτοιμο και το boxart.....
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 16, 2022 21:14:23 GMT 2
Έτοιμο και το boxart..... Ανυπομονούμε, να δούμε και τα πλαίσια. Κάποιοι μιλάνε για αλυσίδα σε περισσότερα κομμάτια για ρεαλισμό και γενικά αυξημένη λεπτομέρεια. Για να δούμε...
|
|
|
Post by LUNATIC on Jul 17, 2022 14:16:44 GMT 2
Εγω θελω να δω ποσα τετραγωνικα χαλκομανια ανθρακονημα θα εχει. Πλακα θα εχει να σου λεει στο σχεδιο βαψε Χ-18 τις ζαντες... Απαλα η καθε ζαντα εχει 30 κομματια carbon για τοποθετηση.
|
|
|
Post by LUNATIC on Jul 28, 2022 21:38:14 GMT 2
Η πρωτη φωτο που σκασε μυτη το τελειωμενο Superleggera απ την Tamiya στο Αμερικα. Kατι δεν μου στεκει αλλα δεν εχουμε να κανουμε κατι αλλο απ το να το δεχτουμε. Ducati V4 Superleggera
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 29, 2022 19:08:16 GMT 2
Λεπτομέρειες για τη Superleggera V4 :
• 1/12 scale model assembly kit. Length: 176mm (including a racing stand: 198mm), height: 98mm. • The V4 engine, swing arm, front fork, side cowlings and fuel tank are attached to frame by screws. Side cowlings and fuel tank are removable even after assembly. • Chain parts are split into right and left, and finely recreate roller sections. • Front and rear brake rotors have depictions of holes. • Includes metal transfers to render mirrors realistically. • Decals authentically depict subtle red gradation patterns and carbon fiber material of side cowlings. • Synthetic rubber tires feature tread patterns, and Pirelli logos which can be recreated by decals.
Δεν βλέπω να εχει κάρμπον για τους τροχούς, Ανδρέα. X-18 και Άγιος ο Θεός...
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 1, 2022 20:17:00 GMT 2
Η επιβεβαίωση των πληροφοριών για ένα ακόμη Νισσαν της οικογένειας Ζ, από την Tamiya ήρθε σήμερα από το hiroboy. Ο κωδικός παραγωγής είναι 24363 και αφορά το RZ34. Το κιτ αναμένεται τον Δεκέμβριο. 1:24 NISSAN FAIRLADY Z (RZ34)
|
|