|
Post by gtziaf on May 13, 2021 8:19:49 GMT 2
Και τέλος η BT44 που περιλαμβάνει και τις χαλκομανίες της Goodyear (που απουσίαζαν στην προηγούμενη επανέκδοση)
|
|
|
Post by freddieslotcars on Aug 22, 2021 18:06:47 GMT 2
Αυτό το σ/κ εγεινε το Le man και υπήρχε και αυτή η συμμετοχή ,λέτε να ετοιμάζει κατι νέο για το 2022;
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 1, 2021 17:56:44 GMT 2
Η tamiya επιστρέφει με ένα νέας κοπής MotoGP Έχουμε και λέμε λοιπόν... Team Suzuki ECSTAR GSX-RR '20 στην 1/12 Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2020, προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει υπό κλίμακα τον Δεκέμβριο.
|
|
|
Post by alex78 on Sept 1, 2021 19:55:23 GMT 2
Εξαιρετικά νέα , αν δεν είχε και αυτά τα ''μουτσούνια'' μπροστά που μοιάζουν με χειρολαβές λεοφωρείου....
|
|
|
Post by konstantinf on Sept 2, 2021 6:38:11 GMT 2
Αεροδυναμικοί σταθεροποιητές είναι Αλέξη... Το κατά πόσον προσφέρουν όντως κάτι είναι άλλη ιστορία...
|
|
|
Post by alex78 on Sept 2, 2021 17:53:50 GMT 2
Ναι το γνωρίζω Κωνσταντίνε, άλλωστε μπορεί να μην φτιάχνω αλλά τυχαίνει να παρακολουθώ πολλά χρόνια moto gp και τις εξελίξεις του. Το απαξιωτικό σχόλιο και ο παραλληλισμός μου παραπάνω έχει να κάνει αποκλειστικά για αισθητικούς λόγους και επ'ουδενί για πρακτικούς και ενδεχομένως ωφέλιμους. Μακάρι η big-T να μας δώσει την δυνατότητα επιλογής τοποθέτησης του και όχι ως ενιαίου κομματιού με το ρύγχος.
|
|
|
Post by Φάνης on Sept 2, 2021 18:18:36 GMT 2
Ναι το γνωρίζω Κωνσταντίνε, άλλωστε μπορεί να μην φτιάχνω αλλά τυχαίνει να παρακολουθώ πολλά χρόνια moto gp και τις εξελίξεις του. Το απαξιωτικό σχόλιο και ο παραλληλισμός μου παραπάνω έχει να κάνει αποκλειστικά για αισθητικούς λόγους και επ'ουδενί για πρακτικούς και ενδεχομένως ωφέλιμους. Μακάρι η big-T να μας δώσει την δυνατότητα επιλογής τοποθέτησης του και όχι ως ενιαίου κομματιού με το ρύγχος. Μακάρι να διαψευστώ, αλλά για ενιαίο κομμάτι το κόβω Άλεξ!
|
|
|
Post by alex78 on Sept 2, 2021 18:26:22 GMT 2
Δυστυχώς Φάνη παρατηρώντας τις φωτογραφίες και εγώ πρός τα εκεί τείνω...
|
|
|
Post by alex78 on Sept 3, 2021 13:47:05 GMT 2
Ευτυχώς μας ''άκουσαν'' εκεί στην Tamiya και μας έναναν την χάρη με τους αεροδυναμικούς σταθεροποιητές.... Πρώτες εικόνες και περιεχόμενο κουτιού: www.1999.co.jp/eng/image/10812120Υ.Γ. Κερασάκι η κάμερα πάνω στην ουρά...
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 3, 2021 21:19:38 GMT 2
Εκτός από το Σουζούκι, η Tamiya ανακοινώσε κι ένα Gr86, που πιθανόν θα είναι η 2022 έκδοση.
|
|
|
Post by alex78 on Sept 9, 2021 12:37:23 GMT 2
Παράλληλα με την πολυαναμενόμενη αγωνιστική Suzuki, που αναμένεται κοντά στα Χριστούγεννα, η Tamiya θα κυκλοφορήσει και ένα extra μπροστινό (πιρούνι) μαζί με μια μικρή καρτέλα p.e. που θα περιλαμβάνει τα δύο ψυγεία και τα δύο πλέγματα των απολήξεων στις εξατμίσεις. Πηγή: spotmodels
|
|
|
Post by Sakis on Sept 9, 2021 15:33:39 GMT 2
Ζω για τη μέρα που θα ανακοινωθεί το Yaris WRC και θα το διαβάσω εδώ πέρα... Μιας και η Belkits ανέλαβε το Hyundai νομίζω πως πρέπει να κάνει κάτι και η Big T.
|
|
|
Post by alex78 on Sept 9, 2021 15:56:33 GMT 2
Ζω για τη μέρα που θα ανακοινωθεί το Yaris WRC και θα το διαβάσω εδώ πέρα... Μιας και η Belkits ανέλαβε το Hyundai νομίζω πως πρέπει να κάνει κάτι και η Big T. Μάλλον λάθος ''news'' κοιτάς φιλαράκι...
Πιστεύω ότι αν κάποιος κάνει την κίνηση, αυτή θα είναι από τους Βέλγους που το έχουν πάρει ζεστά. Μακάρι πάντως να εισακουστείς και να δούμε μια επαναδραστηριοποίηση της big-T στον χώρο των rally....
|
|
|
Post by alex78 on Oct 14, 2021 13:33:14 GMT 2
Το καταργημένο και πλέον δυσεύρετο super Detail Kit της ScaleMotosport που είχε πρωτοεμφανιστεί το 2003 ξανά μαζί μας. Η εταιρεία έκρινε σκόπιμο λόγω της πρόσφατης επανέκδοσης της Porsche 935 Martini από την Tamiya στην 1/12 να το ξαναρίξει στην αγορά. Περιλαμβάνει επίσης το φωτογραφικό CD ''Up Close and Mechanical'' με δεκάδες εξαιρετικές φωτογραφίες του πραγματικού αυτοκινήτου.
Η τιμή του κρίνεται τουλάχιστον απαγορευτική !!!
|
|
|
Post by nikostheo on Oct 14, 2021 16:30:27 GMT 2
Το καταργημένο και πλέον δυσεύρετο super Detail Kit της ScaleMotosport που είχε πρωτοεμφανιστεί το 2003 ξανά μαζί μας. Η εταιρεία έκρινε σκόπιμο λόγω της πρόσφατης επανέκδοσης της Porsche 935 Martini από την Tamiya στην 1/12 να το ξαναρίξει στην αγορά. Περιλαμβάνει επίσης το φωτογραφικό CD ''Up Close and Mechanical'' με δεκάδες εξαιρετικές φωτογραφίες του πραγματικού αυτοκινήτου.
Η τιμή του κρίνεται τουλάχιστον απαγορευτική !!!
Η καρδιά μου με έπιασε... Να δεις που θα παίρνει και μπροστά 😂😂
|
|
|
Post by alex78 on Oct 14, 2021 17:11:42 GMT 2
Η καρδιά μου με έπιασε... Να δεις που θα παίρνει και μπροστά 😂😂
Με τόσα λεφτά Νίκο θα το περνάς και ΚΤΕΟ.....!!!
|
|