|
Post by alex78 on Jan 31, 2013 14:57:20 GMT 2
Στα εργαλεία-χρώματα κυκλοφόρησε αυτό το ροζ αστάρι, σε σπρέι (υπόβαθρο για τα κόκκινα) Ενδιαφέρουσα πρόταση, μένει βέβαια ν'αποδείξει και τη χρηστικότητα του..... Ευχαριστούμε Γιώργο! : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 31, 2013 15:14:34 GMT 2
Στα εργαλεία-χρώματα κυκλοφόρησε αυτό το ροζ αστάρι, σε σπρέι (υπόβαθρο για τα κόκκινα) Ενδιαφέρουσα πρόταση, μένει βέβαια ν'αποδείξει και τη χρηστικότητα του..... Ευχαριστούμε Γιώργο! Να σαι καλά άλεξ... Το ροζ αστάρι είναι δοκιμασμένη λύση. Απλά τώρα το κυκλοφόρησε η Tamiya και νομίζω ότι είναι η πρώτη του εμφάνιση σε σπρέι. Χαρίζει φωτεινότητα στο κόκκινο.Πιθανόν, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν υπόστρωμα σε άλλα χρώματα, αλλάζοντας του λίγο το αποτέλεσμα τους, αλλά δεν το ξέρω σίγουρα γιατί δεν το έχω δοκίμασει με άλλα χρώματα. Μένει να το τσεκάρουμε όπως λες... : :
|
|
|
Post by alex78 on Jan 31, 2013 16:01:29 GMT 2
Το ροζ αστάρι είναι δοκιμασμένη λύση. Απλά τώρα το κυκλοφόρησε η Tamiya και νομίζω ότι είναι η πρώτη του εμφάνιση σε σπρέι. Χαρίζει φωτεινότητα στο κόκκινο.Πιθανόν, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν υπόστρωμα σε άλλα χρώματα, αλλάζοντας του λίγο το αποτέλεσμα τους, αλλά δεν το ξέρω σίγουρα γιατί δεν το έχω δοκίμασει με άλλα χρώματα. Μένει να το τσεκάρουμε όπως λες... Δηλαδή αν το κατάλαβα καλά είναι κάτι σαν ''ενδιάμεσο'' primer μεταξύ λευκού και γκρί, σωστά?. Επίσης αν το βάψεις ώς υπόστρωμα π.χ. σε κίτρινο χρώμα θα στο βγάλει ''κροκί'', σωστά? : :
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Jan 31, 2013 17:38:28 GMT 2
Στα εργαλεία-χρώματα κυκλοφόρησε αυτό το ροζ αστάρι, σε σπρέι (υπόβαθρο για τα κόκκινα) Ενδιαφέρουσα πρόταση, μένει βέβαια ν'αποδείξει και τη χρηστικότητα του..... Μην τσιμπάς
|
|
|
Post by alex78 on Jan 31, 2013 18:09:47 GMT 2
Δεν ''τσιμπάω'' βρε Σπύρο απλά ρωτάω ο άνθρωπος, εξάλλου σπανιότατα αγοράζω απ'εξω, ο αντιπρόσωπος εδώ δεν το βλέπω να το εισάγει οπότε.......χαλαρά...... ;D Πάντως σ'ευχαριστώ φίλε μου...... Αλέξης
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 31, 2013 18:43:51 GMT 2
Δηλαδή αν το κατάλαβα καλά είναι κάτι σαν ''ενδιάμεσο'' primer μεταξύ λευκού και γκρί, σωστά?. Επίσης αν το βάψεις ώς υπόστρωμα π.χ. σε κίτρινο χρώμα θα στο βγάλει ''κροκί'', σωστά? Όχι ενδιάμεσο γκρι και άσπρο, αλλά εναλλακτικό του άσπρου. Όσο αφορά το κροκί, ναι κάτι τέτοιο μάλλον παίζει αλλά όπως σου έγραψα δεν το δοκίμασα πότε γιατί δεν χρειάστηκα. Ίσως ο Σπύρος να το έχει δοκιμάσει και να γνωρίζει να μας πει κάτι περισσότερο από το "Μη τσιμπάς", που δεν το κατάλαβα. Επανερχόμενοι στο ροζάκι ;D, η βασική του χρήση είναι το κόκκινο (και το πορτοκαλί κατά δεύτερο λόγο), Χρησιμοποιώντας το, σαν υποστρωμα πετυχαίνεις λίγο πιο "πλούσια" απόχρωση. Επίσης διαφοροποιήσεις λίγο το αποτέλεσμα... Έχεις π.χ. την φερράρι του 2003 που βάφετε με το π.χ. ts8. Αυτή του 2004 πάλι με το ts8 βάφετε αλλά είναι πιο "ζωντανό" το κόκκινο της στην πραγματικότητα από του 2003. Οπότε βάζεις άσπρο αστάρι στο 2003 και ροζ στο 2004 και πετυχαίνεις το αποτέλεσμα σου. Είναι λίγο ψύλλοι στα άχυρα και υποπερίπτωση της υποπερίπτωσης. Ελπίζω να βοήθησα λίγο. : :
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Feb 1, 2013 19:56:37 GMT 2
Το "μη τσιμπάς" μια και μάλλον παρεξηγήθηκε, πάει στο marketing των εταιρείων να πλασάρουν ένα ακόμη προιόν το οποίο κατά την γνώμη μου δεν νομίζω να χρειάζεται.
Σπύρος
|
|
|
Post by jvolume on Feb 2, 2013 7:26:32 GMT 2
Δυστυχώς δεν βρήκα φώτο της επικείμενης 12άρας Porsche GT Ευρέθη!! : : : : πηγή: AF
|
|
|
Post by rawshooter on Feb 7, 2013 16:11:35 GMT 2
|
|
|
Post by jvolume on Feb 7, 2013 16:23:29 GMT 2
Παναγιώτη είναι συνεργασία tamiya - ebbro και κάπου διάβασα ότι είναι die-cast. Πάντως έχεις δίκιο, είναι ζημιά!!
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 26, 2013 23:22:11 GMT 2
Η Tamiya σκοπεύει να επανακυκλοφορήσει την Toyota Celica 2000GT-R (1/24). Κάποιος από εμάς, νομίζω ότι μου είχε πει ότι την έψαχνε, οπότε το ανεβάζω. Επίσης είναι μια βάση για το transkit του Ρώσου, για την πολύ ενδιαφέρουσα αγωνιστική έκδοση.
|
|
|
Post by alex78 on Feb 27, 2013 0:03:53 GMT 2
Κάποιος από εμάς, νομίζω ότι μου είχε πει ότι την έψαχνε..... Ποιός άραγε, ποιός...... ;D ;D
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 28, 2013 10:31:55 GMT 2
Δυστυχώς δεν βρήκα φώτο της επικείμενης 12άρας Porsche GT Ευρέθη!! πηγή: AF Η GT είναι πλέον διαθέσιμη, οπότε μπορούμε να χαζέψουμε τα περιεχόμενα της : www.1999.co.jp/eng/10205955Ξεχώρισα τον λειτουργικό μηχανισμό ανύψωσης της πίσω αεροτομής, που είναι ένα μοντέλο από μόνος του. Γενικά κινείτε στα ίδια ποιοτικά στάνταρ με την Enzo, με τη δεύτερη να υπερτερεί, ελαφρώς, στον τομέα καλωδιώσεις - σωληνώσεις ενώ η GT, παίρνει πόντους από το πολύπλοκο αλλά εντυπωσιακό εμπρός τμήμα της, με το υποπλαίσιο της ανάρτησης να ξεχωρίζει τόσο σε λεπτομέρεια όσο και σε δυσκολία κατασκευής (σε αντίθεση με το σχεδόν συμβατικό αντίστοιχο σχεδιασμό της Enzo). Μια ακόμη τρομερή κυκλοφορία από την Tamiya, με την πτώση του yen να είναι σύμμαχος για την αγορά της. Περιμένουμε την επόμενη (F50 ή 288 GTO?) Πηγή : HobbySearch
|
|
|
Post by jvolume on Feb 28, 2013 21:09:16 GMT 2
Ρε φίλε τι ζημιά είναι αυτή που μας έκανες!!! : : : : : :
|
|
|
Post by alex78 on Mar 28, 2013 23:42:45 GMT 2
Η tamiya στην έκθεση της νυρεμβέργης μας έδειξε... τα πλαίσια της 934 (που μοιάζουν με αυτά της προ 30ετίας σχεδιασμένης 935 με νέο αμάξωμα, σήματα και κάποια PE =απογοήτευση) Τελικά μάλλον μείναμε με.....την γλύκα αφού η Tamiya συν τοις άλλοις ''φρόντισε'' να μην συνεργαστεί ούτε και με την Cartograf στα decals..... www.1999.co.jp/eng/10215269Πάντως έτσι ή αλλιώς νομίζω παραμένει ποθητή και ερωτεύσιμη...... Αλέξης : :
|
|
|
Post by alex78 on Apr 2, 2013 11:39:40 GMT 2
|
|