|
Post by mikys2019 on Dec 2, 2020 12:27:28 GMT 2
Χαχαχαχα συμφωνω .....αυτος πρωτος τα ανοιγει ολα .... το λεει κ top secret kit ...... Πολυ ωραιο μοντελο κ ειναι κ senna κ παλι η ταμιυα εγραψε ....οτι θα βαφτει ειναι ξεχωριστο κομματι ... κ με ειδικο γυαλισμα απο εξωτερικη πλευρα .
|
|
|
Post by Φάνης on Dec 2, 2020 12:35:37 GMT 2
Βλέπω είσαι φαν του Andi Γιώργο!
|
|
|
Post by Sakis on Dec 2, 2020 13:07:28 GMT 2
Πολύ καλή κίνηση της Tamiya. Πρόκειται όμως για ένα από τα πιο άσχημα αυτοκίνητα που έχω δει στη ζωή μου οπότε όχι πάγκο, ούτε στη συλλογή δεν μπαίνει.... Όσο για τον Andi, μεγάλο ταγάρι ...
|
|
|
Post by czt on Dec 2, 2020 13:22:36 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Dec 2, 2020 13:26:24 GMT 2
Πάντως χαίρεσαι να βλέπεις τα Tamiya βρε παιδί μου... Απίστευτη καθαρότητα και ποιότητα πλαστικού, άψογη χωροταξική τάξη στα sprues της, σύγχρονο manual με ''normal' 'σελιδοποίηση και άλλα πολλά ακόμα...
Γενικά σου αφήνει μια αίσθηση ότι όλα θα κουμπώνουν αρμονικά μεταξύ τους. Ένα σύγχρονο πολιτικό Mclaren σε πλαστικό το θέλαμε είναι η αληθεια
+1000
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 2, 2020 13:41:30 GMT 2
Άλεξ, συμφωνώ και το engineering τους είναι απίστευτο.
Αλλά, θα περίμενα τουλάχιστον ανοιχτές τις γρίλιες κι όχι μασίφ ανάγλυφες. Σίγουρα πιο σημαντικό από το κατά τα άλλα state of the art καλούπωμα του κινητήρα σε ένα κομμάτι ή το μονοκόμματο επάνω τμήμα του σασί - αμαξώματος.
|
|
|
Post by alex78 on Dec 2, 2020 13:48:47 GMT 2
Καλά παραλείψεις και ''κολλήματα'' έχει δεν το συζητώ Γιώργο. Εμένα ας πούμε το λιγότερο έμπειρό μάτι έπεσε πάνω στα ατρύπητα δισκόφρενα, στα περισσεύματα πλαστικού των τζαμιών κλπ.
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 2, 2020 13:56:06 GMT 2
# Σακη γιατί ο Andy ειναι ταγάρι; Θα σου το πω εγώ με ένα παράδειγμα πριν ξαμολήσω τον Σάκη Αν έχεις κάβα, μπορεί να δοκιμάζεις από τα κρασιά που φέρνεις, αλλά δεν σημαίνει ότι ξες από κρασιά. Με πιανς;
|
|
|
Post by alex78 on Dec 2, 2020 14:01:29 GMT 2
Αν έχεις κάβα, μπορεί να δοκιμάζεις από τα κρασιά που φέρνεις, αλλά δεν σημαίνει ότι ξες από κρασιά. Με πιανς; Έγραψες Αντμιν.....
|
|
|
Post by mikys2019 on Dec 2, 2020 16:53:42 GMT 2
# Σακη γιατί ο Andy ειναι ταγάρι; Θα σου το πω εγώ με ένα παράδειγμα πριν ξαμολήσω τον Σάκη Αν έχεις κάβα, μπορεί να δοκιμάζεις από τα κρασιά που φέρνεις, αλλά δεν σημαίνει ότι ξες από κρασιά. Με πιανς; Και παλι ο κακος Μιχαλης δεν θα συμφωνησει .... Παιδια στην αγορα υπαρχουν καβες κ καβες κ ιδιοκτητες κ ιδιοκτητες .... Το τι ξερει ο καθενας απο αυτους το ξερει μονο ο καθεις τους κ φυσικα η αγαπη για το επαγγελμα θα τον κανει να παει ενα βημα παραπανω . Υπαρχουν ιδιοκτητες που οι πελατες του ειναι μεχρι ουισκι 12αρι κ ιδιοκτητες που οι πελατες τους θελουν κρασια του 1900 Ομως ολοι ειναι ιδιοκτητες καβας κ ολοι εμεις φαινομενικα ειμαστε μοντελιστες .....η γνωση μεταξυ μας μπορει να ειναι τεραστια .....αλλα ακομα λεγομαστε μοντελιστες και τους αγαπαμε ολους το ιδιο . .
|
|
|
Post by czt on Dec 2, 2020 17:09:03 GMT 2
# Σακη γιατί ο Andy ειναι ταγάρι; Θα σου το πω εγώ με ένα παράδειγμα πριν ξαμολήσω τον Σάκη Αν έχεις κάβα, μπορεί να δοκιμάζεις από τα κρασιά που φέρνεις, αλλά δεν σημαίνει ότι ξες από κρασιά. Με πιανς; λοιπον κλαιω! ωραιο παραδειγμα και καθολου προσβλητικο!!! ωραιος Γιωργο!
|
|
|
Post by Sakis on Dec 2, 2020 17:17:16 GMT 2
Άλλο να πουλάς και να κάνεις review κιτ, άλλο να τα φτιάχνεις για το γούστο σου κι άλλο να τα ανεβάζεις διαδικτυακά. Από τη στιγμή που τα εκθέτεις δημοσίως ανοίγεσαι και στην κριτική. Καλά κάνει και τα φτιάχνει όπως θέλει και μπορεί όπως κι εγώ κάνω καλά που τον θεωρώ ταγάρι (γιατί είναι). Έφτιαξε την τελευταία SF70 και έβαλε το τιμόνι ανάποδα με το μισό και παραπάνω να είναι έξω από το μονοθέσιο... Όταν (άλλο κανάλι στο YouTube) ανεβάζεις βίντεο με τίτλο Building the perfect Ferrari τάδε, κι όταν βλέπω το μονοθέσιο είναι σαν στραβοχυμένος λουκουμάς, τότε συγγνώμη αλλά είσαι θλιβερός. Δεν μιλάμε για λεπτομέρειες τύπου "λάθος πλέξη στο ανθρακόνημα", μιλάμε για στραβές ρόδες, αεροτομές στημένες για απογείωση κλπ.
EDIT: Το ότι θεωρούμε άλλους μοντελιστές κορυφαίους, άλλους οκ κι άλλους κακούς δεν σημαίνει ότι δεν τους αγαπάμε όλους.
Είναι μεγάλη κουβέντα όλο αυτό αλλά προτιμώ όταν ξαναμπώ να γράψω στο φόρου, είτε να ανεβάσω μοντελιστική δουλειά είτε να σχολιάσω κάποιου συναδέλφου. Αυτά...
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 2, 2020 17:38:50 GMT 2
Αν έχεις κάβα, μπορεί να δοκιμάζεις από τα κρασιά που φέρνεις, αλλά δεν σημαίνει ότι ξες από κρασιά. Με πιανς; Έγραψες Αντμιν..... Θα το βάλω στον Καζαμία
|
|
|
Post by mikys2019 on Dec 4, 2020 9:44:45 GMT 2
Καλημερα .....εχτες το βραδυ εψαχνα το επισημο σαιτ τις Tamiya κ ανακαλυψα οτι η senna δεν υπαρχει πουθενα (ουτε το fiat 131 abarth ) εκτος απο το σαιτ tamiya.usa .... Ξερεις κανεις τον λογο ? www.tamiya.com/english/e-home.htm το επισημο www.tamiyausa.com/το αμερικανικο .
|
|
|
Post by alex78 on Dec 4, 2020 13:20:47 GMT 2
Είπαμε ο Andi είναι έτη φωτός μπροστά....
|
|
|
Post by czt on Dec 4, 2020 13:56:41 GMT 2
Σακη μόνο στο κομμάτι παρουσίαση τον έχω δει σε αλλά όχι. Ως προς τα επιμέρους κομμάτια που αναφερεις μαζί σου συμφωνώ. Τώρα στο κομμάτι του μπιλντινγκ κλ θα πω βλέπω κρίνω και κρατάω αυτό κρίνω ότι είναι σωστό από εκεί Και πέρα συννεχιζω. Δεν έχω εμβαθύνει τόσο πολύ με τον άνθρωπο. # Μιχάλη είναι θέμα μάρκετινγκ της θυγατρικής σε συνδυασμό με τη μαμά εταιρείας. Τους ενδιαφέρει πιο πολύ η Αμερική σαν αγορά γτ είναι πιο μεγάλη αγορά με δυνατότητες κλπ. Για αρχήν ξεκινούν με ένα ταργκετ γκρουπ και μετά πάνε σε όλους
|
|