|
Post by czt on Aug 29, 2020 13:03:54 GMT 2
Δε θα το ελεγα ακολουθουν στρατηγικες οι οποιες μπορει να κανουν καλο στην εταιρεια αλλα ο καταναλωτης να δυσανασχετει αλλα ταυτοχρονα να αγοραζει αυτο σημαινει επιτυχια. Το μαρκετινγκ ειναι μια περιεργη επιστημη που πολλοι πιστευουν οτι την κατεχουν αλλα δεν ισχει . Μεγαλη συζητηση και οφ τοπικ. Το σημαντικο ειναι τα χρονια αλλαζουν οι αγορες αλαζουν οπως και τα δεδομενα και πρεπει να εισαι χαμελεων. Καλημερα ....για να τελειωνει η συζητησει τουλαχιστον εδω ....η προσωπικη μου αποψει και πιστευω και σωστη, μονο εμεις οι μοντελιστες φταιμε γιατι αγοραζουμε τα παντα και σε οποια τιμη νανε και οι εξυπνοι πουλανε στα κοροιδα ....(θυμασαι σε αυτο που εγραψα για μινι βιδες .....αααα αυτες ειναι για μοντελιστες .....αυτοι πληρωνουν τα παντα .....και ειναι κουβεντες πολυ φιλου ηλικιας 50 ετων ) Μιχαλη κανεις δεν υποχρεωνει καποιον να αγοραασει με το ζορι.Δεν ειναι αγαθο πρωτης αναγκης ετσι ωστε να εχει αλλη τιμολογηση. Για τις τιμες αν αναφερεσαι στα καταστηματα διαφωνω για τους ιδιωτες αν αναφερεσαι σε κποιες περιπτωσεις υπερκοσολογησης συμφωνω αλλα και παλι αν το θεωρει καποιος ακριβω δεν το αγοραζει ασ περιμενει την ευκαιρια!
Ενα ακομα παραδειγμα ειναι απο ταμιγια το ποσο κοστιζει το εργαλειο για τις εμβανθυσεις των γραμων που εχουν αγορασει καποιοι φιλοι απο εδω και εχουν μεινει και αρκετα ικανοποιημενοι απο τα αποτελεσματα του. Προσωπικα το θεωρω ακριβω εργαλειο αλλα θα κανω κουμαντο για να το παρω για να εχω καλυτερα αποτελεσματα. Αλλα δεν παραμενει να ειναι ακριβω εργαλειο και τα ανταλακτικα του.
Καθαρα παμε στη φαση της δημιουργιας αναγκης αγαθου η οχι.
|
|
|
Post by mikys2019 on Aug 29, 2020 14:45:32 GMT 2
Αγαπητοι Κωνσταντινοι .....συμφωνω απολυτα με τα λεγομενα σας απλος δυο παρατηρησεις ...Πρωτη να αγορασουμε βοτσαλα απο σαντορινι απλος η τιμη να μην εχει και εισητηριο πρωτης θεσεις μαζι . Δευτερη .....ολες οι σοβαρες εταιρειες εχουν τμημα ερευνας κ τεχνολογιας κ οτι φτιαχνουν ειναι κορυφαια για τον κλαδο που ασχολουνται οποτε μες στην τιμη πληρωνουμε και την ποιοτητα κ την ερευνα ... Οσο για το εργαλειο για τις γραμμωσεις νομιζω οτι αξιζει τα λεφτα του .....γιατι ειναι κορυφαιας ποιοτητας ....υπαρχει σε πληθωρα διαμετρηματων και καμμια αλλοι εταιρεια δεν εχει φτιαξει κατι αναλογο και ιδιας ποιοτητας Εαν θελετε και σεις να ανοιξουμε ενα θεμα στα ελευθερα να μιλαμε ολη μερα για τις εταιρειες κ τι αγοραζουμε κ ποσο
|
|
|
Post by mikys2019 on Sept 13, 2020 1:49:15 GMT 2
Καποτε ρωτησα τι δουλεια εχουν τα μοντελα τις italeri στο επισημο σαιτ τις tamiya ....και κανεις δεν μου απαντησε ... Σημερα εμαθα την απαντηση .. Η tamiya εκανε επισημη παρουσιαση το F35B και πανω στο κουτι γραφει με μεγαλα γραμματα italeri και διπλα ακριβως tamiya . Πηρε το κιτ τις italeri εβαλε καινουργιες χαλκομανιες κ φιγουρα πιλοτου και να το νεο μοντελο . Ευχομαι καινουργια μοντελα και στα αυτοκινητα . www.youtube.com/watch?v=T81ZdRI3r5g&ab_channel=Andy%27sHobbyHeadquarters
|
|
|
Post by alex78 on Sept 13, 2020 17:17:14 GMT 2
Καποτε ρωτησα τι δουλεια εχουν τα μοντελα τις italeri στο επισημο σαιτ τις tamiya .... και κανεις δεν μου απαντησε ...
Διότι προφανώς κανείς δεν θα γνώριζε (ή έστω υποπτευόταν) την απάντηση Μιχάλη. Εσύ όμως σαν γνήσιο ''μαμούνι'' που είσαι και δεν αφήνεις τίποτα να πέσει κάτω βρήκες την αιτία και μας την κοινοποίησες κιόλας φίλε!
|
|
|
Post by mikys2019 on Sept 13, 2020 18:48:19 GMT 2
Στο βιντεο που αναφερω ποιο πανω ....λεει οτι εβγαλε η tamiya χαρτοταινια 1-2-3 χιλιοστα χρωματος κιτρινη. Μαλλον η tamiya παρακολουθει το φορουμ .
|
|
|
Post by mikys2019 on Sept 13, 2020 18:49:42 GMT 2
Καποτε ρωτησα τι δουλεια εχουν τα μοντελα τις italeri στο επισημο σαιτ τις tamiya .... και κανεις δεν μου απαντησε ...
Διότι προφανώς κανείς δεν θα γνώριζε (ή έστω υποπτευόταν) την απάντηση Μιχάλη. Εσύ όμως σαν γνήσιο ''μαμούνι'' που είσαι και δεν αφήνεις τίποτα να πέσει κάτω βρήκες την αιτία και μας την κοινοποίησες κιόλας φίλε! Ναι Αλεξ μου εχεις δικιο ...το πολυ ψαξιμο με εχει φαει .....χιχιχιχι
|
|
|
Post by freddieslotcars on Nov 1, 2020 11:49:26 GMT 2
Να δούμε αν θα ξανοιχτεί και στα σπρέι... Από σπάει εχει φέρει από ότι είδα στο fb αλλά για rc δεν ξερω για στατικά.
|
|
|
Post by mikys2019 on Nov 23, 2020 22:54:01 GMT 2
Σημερα ειδα παρουσιασει στην Αμερικη το νεο (παλιο κιτ )FIAT 131 Abarth Rally Olio Fiat στην 1/20 Ομορφο κιτ κ ενδιαφερον ..καλως να ερθει κ στην Ελλαδα . Απο την παρουσιαση που ειδα ειναι ιδιο με το παλιο (Ο παρουσιαστης ειπε οτι ειναι μοντελο δεκαετιας 70 )κ θα ερθει στα καταστηματα στην Αμερικη τον Δεκεμβριο στην τιμη των 60 δολλαριων
|
|
|
Post by mikys2019 on Nov 28, 2020 20:54:11 GMT 2
Ένα μικρο κ ενδιαφέρον νεο για tamiya k italeri . Η συνεργασία των δυο εταιριων ξεκινησε πριν 25 χρονια κ ο σκοπός ηταν την πιο εύκολη κυκλοφορία στην Ιαπωνία των κιτ italeri .. k με τα χρόνια η συνεργασία δυνάμωσε κ πια ανταλλάσσουν τεχνογνωσία κ μάρκετινγκ Και σε λιγο κ μοντελα η κοινα μοντελα ....
|
|
|
Post by mikys2019 on Nov 29, 2020 5:19:22 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Nov 29, 2020 8:24:48 GMT 2
Νομίζω θα πρέπει να ''καρφιτσωθεί'', χρησιμότατο Μιχάλη, σ' ευχαριστούμε!
|
|
|
Post by Φάνης on Dec 2, 2020 7:43:03 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 2, 2020 9:50:55 GMT 2
Θα προτιμούσα την P1.
Ωραίο κιτ θα είναι, αλλά δεν θα μπει στον πάγκο. Δεν υπάρχει λόγος, ψιλοαδιαφορο θέμα και άσχημο αμάξι.
|
|
|
Post by Φάνης on Dec 2, 2020 11:21:01 GMT 2
Ούτε εμένα με ενδιαφέρει Γιώργο! Όμως οι Tamiya fan ήδη το λιγουρεύονται!
|
|
|
Post by ViL27 on Dec 2, 2020 11:28:41 GMT 2
Δεν είναι το πιο όμορφο αλλά δεδομένα θα μπει στον πάγκο! Ένα σύγχρονο πολιτικό Mclaren σε πλαστικό το θέλαμε είναι η αληθεια
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 2, 2020 12:23:09 GMT 2
Και το unbox video από τον αχώνευτο τον Andi...
|
|