|
Post by gtziaf on Apr 15, 2020 19:52:11 GMT 2
Ενδιαφέρουσα συνεργασία, λογικά βασισμένο στο παλιό κιτ της Tamiya. Φυσικά η Ebbro ως γνωστόν δημιουργήθηκε από πρώην προσωπικό της Tamiya. Το έχουμε βάλει και στα νέα της ebbro, Φάνη. Ενδιαφέρον, όπως και να έχει.
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 15, 2020 20:38:39 GMT 2
Ενδιαφέρουσα συνεργασία, λογικά βασισμένο στο παλιό κιτ της Tamiya. Φυσικά η Ebbro ως γνωστόν δημιουργήθηκε από πρώην προσωπικό της Tamiya. Το έχουμε βάλει και στα νέα της ebbro, Φάνη. Ενδιαφέρον, όπως και να έχει. Ευχαριστώ Γιώργο, δεν το είχα προσέξει.
|
|
|
Post by czt on Apr 15, 2020 22:48:36 GMT 2
πολυ 12αρι παιζει το τελευταιο καιρο η μου φενεται?
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 16, 2020 7:38:27 GMT 2
πολυ 12αρι παιζει το τελευταιο καιρο η μου φενεται? Έτσι είναι, Κωστή. Tα ζητάνε οι μοντελιστές παγκοσμίως κι έτσι τα 1/12 ήρθαν πάλι στο προσκήνιο με επανεκδόσεις από τους Γιαπωνέζους (tamiya, fujimi) και την Italeri που το παίζει σε διπλό ταμπλό (επανεκδόσεις παλιών προτάρ και νέα δικά της καλούπια). Μακάρι, να ξυπνήσει και η Hasegawa και να δούμε και πάλι εκείνα τα υπέροχα RX-7, NSX κλπ. Όταν η χίρο βγάζει ένα το μήνα, αυτού του κόστους και επιβιώνει, τότε κάτι σημαίνει αυτό για την αγορά. Προσωπικά, νομίζω ότι εκεί πάει πλέον το πράγμα και ίσως η ώρα που θα βγουν νέα καλούπια από την π.χ. Tamiya, δεν αργεί. Ποιος δεν θα ήθελε μια 300SL, σε 1/12 από την Big T;
|
|
|
Post by mikys2019 on Apr 16, 2020 7:56:41 GMT 2
Γιωργο αφου ειναι παλια καλουπια γιατι τα εχουν τοσο ακριβα ? υπαρχει λογικη ?(ΠΧ EBBRO)
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 16, 2020 8:03:21 GMT 2
πολυ 12αρι παιζει το τελευταιο καιρο η μου φενεται? Έτσι είναι, Κωστή. Tα ζητάνε οι μοντελιστές παγκοσμίως κι έτσι τα 1/12 ήρθαν πάλι στο προσκήνιο με επανεκδόσεις από τους Γιαπωνέζους (tamiya, fujimi) και την Italeri που το παίζει σε διπλό ταμπλό (επανεκδόσεις παλιών προτάρ και νέα δικά της καλούπια). Μακάρι, να ξυπνήσει και η Hasegawa και να δούμε και πάλι εκείνα τα υπέροχα RX-7, NSX κλπ. Όταν η χίρο βγάζει ένα το μήνα, αυτού του κόστους και επιβιώνει, τότε κάτι σημαίνει αυτό για την αγορά. Προσωπικά, νομίζω ότι εκεί πάει πλέον το πράγμα και ίσως η ώρα που θα βγουν νέα καλούπια από την π.χ. Tamiya, δεν αργεί. Ποιος δεν θα ήθελε μια 300SL, σε 1/12 από την Big T; Και τι θα κάνουμε εμείς με τόσα 43αρια, 24αρια κια 20άρια;
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 16, 2020 8:33:36 GMT 2
Έτσι είναι, Κωστή. Tα ζητάνε οι μοντελιστές παγκοσμίως κι έτσι τα 1/12 ήρθαν πάλι στο προσκήνιο με επανεκδόσεις από τους Γιαπωνέζους (tamiya, fujimi) και την Italeri που το παίζει σε διπλό ταμπλό (επανεκδόσεις παλιών προτάρ και νέα δικά της καλούπια). Μακάρι, να ξυπνήσει και η Hasegawa και να δούμε και πάλι εκείνα τα υπέροχα RX-7, NSX κλπ. Όταν η χίρο βγάζει ένα το μήνα, αυτού του κόστους και επιβιώνει, τότε κάτι σημαίνει αυτό για την αγορά. Προσωπικά, νομίζω ότι εκεί πάει πλέον το πράγμα και ίσως η ώρα που θα βγουν νέα καλούπια από την π.χ. Tamiya, δεν αργεί. Ποιος δεν θα ήθελε μια 300SL, σε 1/12 από την Big T; Και τι θα κάνουμε εμείς με τόσα 43αρια, 24αρια κια 20άρια; Θα πάρουμε και τα 12άρια Πάντως, πέρα από την πλάκα, όταν η Hiro ξεκίνησε την τρέλα με τα δωδεκάρια, πολλές συλλογές με Multimedia kit 1/20, 1/24 βγήκαν για πώληση.
|
|
|
Post by alex78 on Apr 16, 2020 11:37:29 GMT 2
Παρεμπιπτόντως μιάς και αναφερόμαστε σε 12άρια. πιστεύω να είδατε και την εξωπραγματική τιμή της 935 ''Moby Dick'' της MFH που φλερτάρει επικίνδυνα στο 1000ευρώ !!!
|
|
|
Post by czt on Apr 17, 2020 20:07:36 GMT 2
πολυ 12αρι παιζει το τελευταιο καιρο η μου φενεται? Έτσι είναι, Κωστή. Tα ζητάνε οι μοντελιστές παγκοσμίως κι έτσι τα 1/12 ήρθαν πάλι στο προσκήνιο με επανεκδόσεις από τους Γιαπωνέζους (tamiya, fujimi) και την Italeri που το παίζει σε διπλό ταμπλό (επανεκδόσεις παλιών προτάρ και νέα δικά της καλούπια). Μακάρι, να ξυπνήσει και η Hasegawa και να δούμε και πάλι εκείνα τα υπέροχα RX-7, NSX κλπ. Όταν η χίρο βγάζει ένα το μήνα, αυτού του κόστους και επιβιώνει, τότε κάτι σημαίνει αυτό για την αγορά. Προσωπικά, νομίζω ότι εκεί πάει πλέον το πράγμα και ίσως η ώρα που θα βγουν νέα καλούπια από την π.χ. Tamiya, δεν αργεί. Ποιος δεν θα ήθελε μια 300SL, σε 1/12 από την Big T; Συμφωνω Γιωργο αν και δεν ξερω τη γκαμα που εχουν οι εταιρειες. Επισης ηταν μια κλιμακα που δεν ασχοληθηκαν αρκετα τα τελευταια χρονια και μια διαπιστωση δικη μου που δε ξερω αν ισχυει υποθεση ειναι ελπιχω να μην ισχυει! Η υποθεση ειναι οτι η μοντελιστικη κοινοτητα ανα το κοσμο μεγαλωνει ηλικιακα και τα μεγαλυτερα κομματια κλπ βοηθουν ειδικα στο να τα βλεπεις αυτο ταυτοχρονα δειχνει οτι τα νεα παιδια ασχολουνται με υπολογιστες για χομπυ αντι για κατι αλλο.
300SL μονο πιστευω απο μια ιδεα να δωσουμε ολοι θα βγαλουν πολυ ωραια κομματια!
|
|
|
Post by czt on Apr 17, 2020 20:09:41 GMT 2
Έτσι είναι, Κωστή. Tα ζητάνε οι μοντελιστές παγκοσμίως κι έτσι τα 1/12 ήρθαν πάλι στο προσκήνιο με επανεκδόσεις από τους Γιαπωνέζους (tamiya, fujimi) και την Italeri που το παίζει σε διπλό ταμπλό (επανεκδόσεις παλιών προτάρ και νέα δικά της καλούπια). Μακάρι, να ξυπνήσει και η Hasegawa και να δούμε και πάλι εκείνα τα υπέροχα RX-7, NSX κλπ. Όταν η χίρο βγάζει ένα το μήνα, αυτού του κόστους και επιβιώνει, τότε κάτι σημαίνει αυτό για την αγορά. Προσωπικά, νομίζω ότι εκεί πάει πλέον το πράγμα και ίσως η ώρα που θα βγουν νέα καλούπια από την π.χ. Tamiya, δεν αργεί. Ποιος δεν θα ήθελε μια 300SL, σε 1/12 από την Big T; Και τι θα κάνουμε εμείς με τόσα 43αρια, 24αρια κια 20άρια; θα τα χαρισεις σε εμενα! χαχαχαχα Και τι θα κάνουμε εμείς με τόσα 43αρια, 24αρια κια 20άρια; Θα πάρουμε και τα 12άρια Πάντως, πέρα από την πλάκα, όταν η Hiro ξεκίνησε την τρέλα με τα δωδεκάρια, πολλές συλλογές με Multimedia kit 1/20, 1/24 βγήκαν για πώληση. Ακετα ενδιαφερον ειδικα για το χρηματηστηριο τιμων των κιτ μμμμ . Γιωργο τη με κανεις χρονιαρα μερα!!!!
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 27, 2020 14:05:25 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Apr 27, 2020 18:08:53 GMT 2
Τον χορό των Big-4 ιαπωνικών 1000αριών ξεκίνησε η Tamiya, πέρσι με το R1, φέτος με την Honda, άντε μακάρι να δούμε και κάνα ZX & GSXR από Kawasaki & Suzuki τα επόμενα χρόνια μπας και συμπληρωθεί κάποτε το καρέ.
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 27, 2020 19:52:01 GMT 2
Ακάθεκτη η Big T!
|
|
|
Post by gtziaf on May 8, 2020 21:25:18 GMT 2
|
|
|
Post by Φάνης on May 8, 2020 21:30:07 GMT 2
Super!
|
|
|
Post by alex78 on May 8, 2020 21:35:25 GMT 2
Σε πρώτη παγκόσμια αποκλειστικότητα λέμε . Όντως εκ πρώτης όψεως δείχνει πολύ ποιοτικό! Και το boxart όμως φοβερό!
|
|