|
Post by Φάνης on Aug 26, 2019 17:26:06 GMT 2
Καλά νέα για όσους ήθελα να την αποκτήσουν! Να δούμε αν η Big T μας κάνει την χάρη και επανεκδόσει κια την 12 άρα Renault RE20!
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 27, 2019 16:29:54 GMT 2
Δεν είναι ακριβώς νέο, αφού το περιμέναμε, αλλά ναι η Tamiya θα κυκλοφορήσει τη νέα Supra, τον Φλεβάρη του '20.
|
|
|
Post by alex78 on Aug 27, 2019 17:12:08 GMT 2
Επιστροφή στην κανονικότητα τελευταία για την big T....
|
|
|
Post by Φάνης on Aug 28, 2019 16:11:43 GMT 2
Σίγουρα ένα από τα νέα κιτ της Big T που μου είναι παντελώς αδιάφορο!
|
|
|
Post by czt on Aug 28, 2019 23:18:48 GMT 2
Εγώ διαφωνώ σε σχέση με το Φανη. Θα μπει σίγουρα στο στοκ μου με ενδιαφέρουσες αποχρώσεις από τη ζερο. Σίγουρα ένα νέο αυτοκίνητο με καθόλου επαφή για τα ελληνικά δεδομένα αλλά ελπιζω να είναι καλύτερο από το προκάτοχο
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 29, 2019 9:15:32 GMT 2
Έλα για να σε φτιάξω
|
|
|
Post by Sakis on Aug 29, 2019 10:55:38 GMT 2
Αυτό είναι σίγουρα από το GT Sport. Πάω να ανοίξω το PS4, τα βάφω και τα βγάζω φωτό τώρα!
|
|
|
Post by Φάνης on Aug 29, 2019 12:49:01 GMT 2
Εγώ διαφωνώ σε σχέση με το Φανη. Θα μπει σίγουρα στο στοκ μου με ενδιαφέρουσες αποχρώσεις από τη ζερο. Σίγουρα ένα νέο αυτοκίνητο με καθόλου επαφή για τα ελληνικά δεδομένα αλλά ελπιζω να είναι καλύτερο από το προκάτοχο Και καλά κάνεις φίλε! Γούστα είναι αυτά!
|
|
|
Post by alex78 on Aug 29, 2019 16:16:55 GMT 2
Επιστροφή στην κανονικότητα τελευταία για την big T.... Αναφέρθηκα στο παραπάνω σχόλιο εννοώντας ότι η Tamiya τελευταία ασχολείται με φρέσκια και εμπορική θεματολογία και όχι σε ''πουθενάδικα'' κίτ που είχαν καταντήσει κάπως εσωστρεφή την εταιρεία.
|
|
|
Post by czt on Aug 29, 2019 20:15:21 GMT 2
Έλα για να σε φτιάξω Με εφτιαξες τρελα! αραγε το χρωμα πια αποχρωση να ειναι για τις 2 τελευταιες γενιες? Αυτό είναι σίγουρα από το GT Sport. Πάω να ανοίξω το PS4, τα βάφω και τα βγάζω φωτό τώρα! η ζερο εχει μια αποχρωσει παγου για να δουμε πως φενεται αλλα και η παραπανω αποχρωση που μας δεινει ο Γιωργος πολυ ωραια! Εγώ διαφωνώ σε σχέση με το Φανη. Θα μπει σίγουρα στο στοκ μου με ενδιαφέρουσες αποχρώσεις από τη ζερο. Σίγουρα ένα νέο αυτοκίνητο με καθόλου επαφή για τα ελληνικά δεδομένα αλλά ελπιζω να είναι καλύτερο από το προκάτοχο Και καλά κάνεις φίλε! Γούστα είναι αυτά! Εννοιτε Φανη φαγητο, γυναικα και αυτοκινητο ειναι με βαση το γουστο και ολα θελουν χερι Επιστροφή στην κανονικότητα τελευταία για την big T.... Αναφέρθηκα στο παραπάνω σχόλιο εννοώντας ότι η Tamiya τελευταία ασχολείται με φρέσκια και εμπορική θεματολογία και όχι σε ''πουθενάδικα'' κίτ που είχαν καταντήσει κάπως εσωστρεφή την εταιρεία. Συμφωνω Αλεξ κυκλοφορουν τοσο αυτοκινητα επιτυχημενα μοτελα και μη ολα πρεπει να παρουν τη σειρα τους διοτι θα υπαρχει καποιος λογως για να γινουν. Εξου και ολες σχεδον οι εκδοσεις απο ιαπωνικα παλια οχηματα. Αυτο που τους φρενάρει σιγουρα ειναι τα δικαιωματα αλλα πρεπει να δωθει τελος στην εσωστρεφεια
|
|
|
Post by alex78 on Sept 4, 2019 16:17:39 GMT 2
Αναμένεται στα τέλη Οκτώβρη με βελτιώσεις στα σημεία σε σχέση με το παλαιότερο κίτ όπως: πλαινές βαλίτσες, διχρωμία στα πλαστικά, ανεμοθώρακα, σέλα με καρφιά και ''πλάτη'' συνεπιβάτη. Παράλληλα θα κυκλοφορήσει (ξεχωριστά) και ένας ''τυπάρας'' ταιριαστός στο όλο κλίμα της μηχανής.
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 5, 2019 19:45:04 GMT 2
Αναμένεται στα τέλη Οκτώβρη με βελτιώσεις στα σημεία σε σχέση με το παλαιότερο κίτ όπως: πλαινές βαλίτσες, διχρωμία στα πλαστικά, ανεμοθώρακα, σέλα με καρφιά και ''πλάτη'' συνεπιβάτη. Παράλληλα θα κυκλοφορήσει (ξεχωριστά) και ένας ''τυπάρας'' ταιριαστός στο όλο κλίμα της μηχανής. Η χάσε, επανακυκλοφορεί μοντέλα με κορίτσα και η ταμ... με μαντράχαλους. Κάτι δεν πάει καλά κυρ Tamiya.
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 27, 2019 8:09:37 GMT 2
|
|
|
Post by Φάνης on Sept 27, 2019 11:08:00 GMT 2
Για όποιον θέλει να φτιαξει ένα curbside μοντέλο χωρίς να ανησυχεί για fit, λογικά είναι ότι πρέπει!
|
|
spisi
Kart Driver
|
Post by spisi on Oct 6, 2019 10:08:12 GMT 2
Εγώ διαφωνώ σε σχέση με το Φανη. Θα μπει σίγουρα στο στοκ μου με ενδιαφέρουσες αποχρώσεις από τη ζερο. Σίγουρα ένα νέο αυτοκίνητο με καθόλου επαφή για τα ελληνικά δεδομένα αλλά ελπιζω να είναι καλύτερο από το προκάτοχο Οχι και καθολου επαφη με τα ελληνικα δεδομενα μια BMW Z4 με τα σηματα της ΤΟΥΟΤΑ ειναι... να τα λεμε και αυτα ειδικα στην 1/1
|
|
|
Post by alex78 on Nov 6, 2019 21:01:16 GMT 2
Boxart και περιεχόμενο της νέας Supra που αναμένεται νωρίτερα του προγραμματισμένου, στα μέσα Δεκεμβρίου.
|
|