|
Post by alex78 on Aug 15, 2012 2:33:09 GMT 2
|
|
|
Post by rous74 on Aug 15, 2012 9:18:43 GMT 2
Καλημέρα Αλέξη,
Εξαιρετική η Honda μπράβο σου !!! Το βάψιμο υπέροχο και σαν επιλογές χρωμάτων για το μπλέ και το πορτοκαλί και σαν εκτέλεση! Επίσης μου άρεσε το στρώσιμο των χαλκομανιών και πάρα πολύ η σέλα... Είναι αναμβίβολα μια εντυπωσιακή και προσεγμένη κατασκευή ! Όσο αφορά το ότι είναι μόλις η δεύτερη μηχανή που κατασκευάζεις αν δεν το ήξερα θα έλεγα πως είναι τουλάχιστον η δέκατη !!!
Μπράβο και πάλι καλέ μου φίλε !
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Aug 15, 2012 18:47:50 GMT 2
Καλησπέρα Αλέξη, Η κατασκευή σου είναι υπέροχη, και το αποτέλεσμα δικαιώνει τον κόπο σου!!! Μου δίνει μεγάλη χαρά φίλε η διαρκής βελτίωσή σου. Μπράβο!!! Απόστολος : :
|
|
|
Post by alex78 on Aug 15, 2012 23:54:04 GMT 2
Καλημέρα Αλέξη, Εξαιρετική η Honda μπράβο σου !!! Το βάψιμο υπέροχο και σαν επιλογές χρωμάτων για το μπλέ και το πορτοκαλί και σαν εκτέλεση! Επίσης μου άρεσε το στρώσιμο των χαλκομανιών και πάρα πολύ η σέλα... Είναι αναμβίβολα μια εντυπωσιακή και προσεγμένη κατασκευή ! Όσο αφορά το ότι είναι μόλις η δεύτερη μηχανή που κατασκευάζεις αν δεν το ήξερα θα έλεγα πως είναι τουλάχιστον η δέκατη !!! Μπράβο και πάλι καλέ μου φίλε ! Καλησπέρα Αλέξη, Η κατασκευή σου είναι υπέροχη, και το αποτέλεσμα δικαιώνει τον κόπο σου!!! Μου δίνει μεγάλη χαρά φίλε η διαρκής βελτίωσή σου. Μπράβο!!! Απόστολος Ανδρέα και Απόστολε απο τα σχόλια αλλά και τις γνώσεις εμπειρότατων μοντελιστών όπως εσείς πιστεύω ότι βρίσκομαι σε καλό δρόμο, να είστε καλά, σας ευχαριστώ!! Αλέξης
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 16, 2012 8:26:00 GMT 2
Αλέξη, θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες... Είναι πολύ καλή, μπράβο... Εύχομαι να συνεχίσεις έτσι και στα επόμενα : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Aug 16, 2012 11:23:15 GMT 2
Αλέξη υπέροχη...Πολύ ωραία βαψίματα, χαλκομανίες, γενικά πολύ προσεγμένο!!! Μπράβο!!! : : : :
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Aug 16, 2012 14:40:20 GMT 2
Εξαιρετικη δουλεια μπραβο σου : : : : Θα φτιαξω σε λιγο και την δικη μου την Honda να τις παμε μια κοντρα ;D Να κανω και μια παρατηρηση? ή εισαι κακος φωτογραφος ή δεν εχει ταιριαξει το χρωμα στο τεποζιτο με την αντιστοιχη χαλκομανια? Συνεχισε ετσι, με αλματα ... : : : :
|
|
|
Post by rous74 on Aug 16, 2012 15:41:49 GMT 2
Έχω και εγώ μια έτοιμη repsol Kώστα... προβλέπεται συνωστισμός !!!
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Aug 16, 2012 16:09:44 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Aug 16, 2012 16:10:19 GMT 2
Αλέξη, θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες... Είναι πολύ καλή, μπράβο... Εύχομαι να συνεχίσεις έτσι και στα επόμενα Αλέξη υπέροχη...Πολύ ωραία βαψίματα, χαλκομανίες, γενικά πολύ προσεγμένο!!! Μπράβο!!! Γιώργηδες σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια, να είστε καλά!! Αλέξης
|
|
|
Post by alex78 on Aug 16, 2012 16:16:35 GMT 2
Εξαιρετικη δουλεια μπραβο σου Θα φτιαξω σε λιγο και την δικη μου την Honda να τις παμε μια κοντρα ;D Να κανω και μια παρατηρηση? ή εισαι κακος φωτογραφος ή δεν εχει ταιριαξει το χρωμα στο τεποζιτο με την αντιστοιχη χαλκομανια? Συνεχισε ετσι, με αλματα ... Κώστα χαίρομαι φίλε μου που σ'άρεσε!! Γιά ''κόντρα'' όποτε θές, παίζουμε και άδειες για νάχει και ενδιαφέρον ;D, άντε να θυμηθούμε λίγο και τα παλιά...... ;D Πέρα απο κακός φωτογράφος, η διχρωμία οφείλεται στο ότι το ντεπόζιτο είναι βαμμένο, ενώ στο fering χαλκομανία.......μάλλον δεν μου πέτυχε η ομοιομορφία που επιθυμούσα...... Τον ''μπόμπο'' πότε τον ξεκινάς? Αλέξης
|
|
|
Post by alex78 on Aug 16, 2012 16:20:09 GMT 2
Έχω και εγώ μια έτοιμη repsol Kώστα... προβλέπεται συνωστισμός !!! Ανδρέα στο είπα τις προάλλες και τηλεφωνικώς.......πόσταρέ το σε κάνα μήνα.....να χαρώ και γώ λίγο, έτσι?? ;D ;D Το Avatar σου πολύ εντυπωσιακό, μπράβο......
Αλέξης : :
|
|
|
Post by rous74 on Aug 16, 2012 16:28:54 GMT 2
Χαίρομαι alex που σου άρεσε... μην αγχώνεσαι θ' αργήσω να την ποστάρω φίλε...
|
|
|
Post by nektarios on Aug 17, 2012 8:44:37 GMT 2
Φίλε μου Αλέξη, να προσθέσω κι εγώ τα συγχαρητήριά μου στα όσα άκρως επαινετικά έγραψαν οι προηγούμενοι! Νομίζω οτι η κατασκευή σου είναι πραγματικά εξαιρετική! : : : : : : Συνέχισε με το ίδιο μεράκι!
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Aug 18, 2012 2:41:33 GMT 2
Εξαιρετικη κατασκευη! : : : : : : Μπραβο Αλεξη!!!! : : : : : :
|
|
|
Post by alex78 on Aug 18, 2012 4:10:06 GMT 2
Νεκτάριε και Βαγγέλη σας ευχαριστώ ειλικρινά για τα πολύ καλά σας λόγια!! Αλέξης : :
|
|