|
Post by gtziaf on Aug 21, 2012 17:55:54 GMT 2
Βαγγέλη πολύ ωραίο το εσωτερικό... Καλή επιτυχία με το βάψιμο - μασκαρίσματα. Μήπως, να περνούσες τι χαλκομανίες 1-2 χέρια με το decal liquid της micrοscale, για να είσαι σίγουρος. Επίσης, βάλε 4 κομμένα κεφάλια καρφίτσας (ή κάτι παρόμοιο) στα σημεία που πιάνουν οι ζώνες ασφαλείας στο σασί. Θα δείξει λίγο πιο ρεαλιστικό. Καλή συνέχεια φίλε μου : :
|
|
|
Post by rous74 on Aug 21, 2012 18:28:25 GMT 2
Βαγγέλη πανέμορφο το εσωτερικό... Λεπτομερέστατο και πεντακάθαρο !!!
Εύχομαι καλή συνέχεια να έχεις και με το αμάξωμα ( βαψίματα , μασκαρίσματα, χαλκομανίες )
Μπράβο φίλε !!!
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Aug 23, 2012 16:31:39 GMT 2
Καταρχην Αλεξη,Γιωργο,Ανδρεα σας ευχαριστω πολυ παιδια. : : Γιωργο θα βαλω κεφαλια καρφιτσας,πολυ καλη ιδεα. Το liquid decal film θα το ψεκασω σιγουρα,το ειχα στο μυαλο μου,ευχαριστω : : Αλεξη το χρωμα του ταμπλο ειναι το Η301 Gunze. Για τις φωτο δεν κανω τιποτε το ιδιατερο,εχω ενα λογαριασμο στο photobucket και τις αντιγραφω απο εκει κατευθειαν στο τοπικ. Για τις χαλκομανιες carbon βασικα πρεπει να ειναι καταρχην καλης ποιοτητας.Επισης χρησιμοποιω παντα το κοκκινο βελτιωτικο micro sol της microscale που πιστευω οτι ειναι κορυφαιο και κανει πολυ καλη δουλεια ωστε οι χαλκομανιες να εφαρμοζουν σε καμπυλες επιφανειες.Απλωνεις τη χαλκομανια,προσπαθεις να αφαιρεσεις τον αερα απο κατω οσο γινεται και μετα βαζεις το βελτιωτικο με ενα πινελακι.Η χαλκομανια αρχιζει να μαλακωνει και να παιρνει το σχημα της επιφανειας που θελεις να ντυσεις.Σιγα σιγα και προσεκτικα με βρεγμενη χαρτοπετσετα η καμια μπατονετα το πιεζεις ετσι ωστε να φυγει ο αερας που εχει απομεινει και ξαναπερνας βελτιωτικο.Μετα το αφηνω να στεγνωσει.Αυτα σε γενικες γραμμες.Με την τοποθετηση του βελτιωτικου μπορει η χαλκομανια να ζαρωσει,μην αγχωθεις,μολις στεγνωσει θα ειναι τεντωμενη.Βασικα θελει λιγο εξασκηση αλλα ειναι ευκολο. : :
|
|
|
Post by alex78 on Aug 24, 2012 12:03:12 GMT 2
Πάντως απ' ότι διαβάζω και ακούω γενικότερα μου έχει σχηματιστεί η εντύπωση οτι τα βελτιωτικά υγρά της Microscale είναι πιο ''ήπια'' και ίσως καλυτερα σε σχέση με τα αντίστοιχα της Gunze, μάλλον θα πρέπει να τα δοκιμάσω σύντομα..... Σ'ευχαριστώ Βαγγέλη, καλή συνέχεια! Αλέξης : :
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Aug 24, 2012 22:01:39 GMT 2
Πάντως απ' ότι διαβάζω και ακούω γενικότερα μου έχει σχηματιστεί η εντύπωση οτι τα βελτιωτικά υγρά της Microscale είναι πιο ''ήπια'' και ίσως καλυτερα σε σχέση με τα αντίστοιχα της Gunze, μάλλον θα πρέπει να τα δοκιμάσω σύντομα..... Σ'ευχαριστώ Βαγγέλη, καλή συνέχεια! Αλέξης Της Microscale για μενα ειναι κορυφαια.Της gunze ειναι οντως πολυ δυνατα και εγω προσωπικα εχω παθει ζημια σε χαλκομανιες.
|
|
|
Post by jvolume on Aug 25, 2012 9:02:55 GMT 2
Βαγγέλη καλημέρα Τρομερό το θέμα που επέλεξες και ιδιαιτέρως σπάνιο. Θα προσθέσεις άλλο ένα διαμάντι στη συλλογή σου. Το κιτ (για την εποχή του) είναι εξαιρετικό αλλά όταν βλέπω τις χαλκομανίες των Γάλλων με πιάνει κρύος ιδρώτας. Αν και θυμάμαι ότι την ζημιά στην έκανε το Marabu (ή κάνω λάθος?). Ίσως τελικά να μην χρειαστεί να μασκαρεις και να βάψεις το πράσινο αν αποφύγεις το Marabu. Μια δοκιμή θα μας πείσει όλους . Το εσωτερικό όπως πάντα εξαιρετικό με μοναδική ένσταση τα carbon στο ταμπλό που για κάποιο λόγο με χαλάνε. Καλή συνέχεια φίλε μου με το θηρίο. καλημέρα Γιάννης
|
|
|
Post by nektarios on Aug 27, 2012 11:43:53 GMT 2
Φίλε Βαγγέλη, το εσωτερικό είναι εξαιρετικό, με highlight - κατά την άποψή μου - το "ντύσιμο" των καθισμάτων! : : : : Η τοποθέτηση χαλκομανιών σε καμπύλες επιφάνειες πάντα με εντυπωσιάζει... Καλή συνέχεια! : :
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Aug 28, 2012 20:46:27 GMT 2
Γιαννη,Νεκταριε σας ευχαριστω πολυ παιδια. Γιαννη τις χαλκομανιες του Γαλλου δεν ειχα καταφερει να τις τοποθετησω καθολου καθως διαλυοταν κατα την τοποθετηση.Τα πρασινα κομματια θα τα βαψω,εχω παρει την αποφαση μου.Πιστευω να βγει καλο,θα δουμε. Για τα carbon του ταμπλο δε σου κρυβω οτι και εμενα μου φαινονται καπως.Πιστευω πως οι ριγες ειναι χοντροκομμενες και φαινεται ετσι.Ειναι καπως εκτος κλιμακας.Δυστυχως ηταν η μοναδικη που ειχα διαθεσιμη.
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Sept 3, 2012 20:09:54 GMT 2
Καλησπέρα Βαγγέλη,
πολύ όμορφα όλα ώς συνήθως... και σε σπάνιο θέμα που εγώ τουλάχιστον δεν έχω δει να κυκλοφορεί πολύ σε wip's... Καλή συνέχεια και καλά τελειώματα..
Φιλικά,
Αγάπιος
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Sept 3, 2012 22:43:10 GMT 2
Βαγγέλη φίλε μου θεματάρα και σε άρτια εκτέλεση φίλε! Πρόσεξε τα marabu, γαιτί εμένα μου "χνούδιασε" το χρώμα....όπως και να έχει θα βγεί στολίδι φίλε! Καλή συνέχεια
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Sept 12, 2012 23:35:04 GMT 2
Καλησπερα παιδες Καταρχην Αγαπιε και Αλεξανδρε σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια. Συνεχεια λοιπον με το Sierra.Εχω αρκετο καιρο που δουλευω το αμαξωμα αλλα δεν ειχα βρει χρονο για να βαλω φωτο. Αρχικα το αμαξωμα ασταρωθηκε με το ασταρι τησ humbrol Επειτα ψεκαστηκε με το λευκο της gunze Στη συνεχεια αφου μασκαρισα το αμαξωμα,ψεκαστηκε το πρασινο(Νο3 της humbrol)στους προφυλακτηρες και στο αμαξωμα γυρω γυρω.Το Νο3 της humbrol το προτεινει ο Γαλλος και εχει ακριβως την ιδια αποχρωση με το πρασινο της χαλκομανιας που δινει.Ετσι για τις ριγες στο υπολοιπο αμαξωμα θα χρησιμοποιηθει η πρασινη χαλκομανια.Την τσεκαρα και πιστευω οτι δεν θα εχω προβλημα.Επισης βαφτηκαν και τα λαστιχα των παραθυρων.Αυτα μεχρι ωρας.Θα ακολουθησει ενα ελαφρυ washακι στις γραμμωσεις,βαψιμο το εσωτερικο των φαναριων και τοποθετηση χαλκομανιων.Καλο βραδυ σε ολους!!!
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Sept 12, 2012 23:42:07 GMT 2
Καλησπέρα Βαγγέλη, Το βάψιμο βγήκε πολύ καλό, και τα μασκαρίσματα άψογα!!! Καλή συνέχεια φίλε! Απόστολος : :
|
|
|
Post by alex78 on Sept 13, 2012 0:00:38 GMT 2
Βαγγέλη καλησπέρα! Προσωπικά δεν θα σταθώ στο πολύ καλό βάψιμο και ''ξυραφένιο'' μασκάρισμα, αλλά στα πραγματικά ΚΟΡΥΦΑΙΑ πλαίσια των περαθύρων!! : : Καλή συνέχεια φίλε μου!! Αλέξης : :
|
|
|
Post by rawshooter on Sept 13, 2012 11:46:13 GMT 2
Άψογο βάψιμο και "ξυράφι" μασκαρίσματα !!! Μπράβο Βαγγέλη : : : : : :
|
|
|
Post by rous74 on Sept 13, 2012 12:33:11 GMT 2
Βαγγέλη καλησπέρα,
Κορυφαίο βάψιμο, και καταπληκτικά ξυραφένια μασκαρίσματα !!!
Πολλά, πολλά μπράβο...καλή συνέχεια φίλε !!!
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Sept 13, 2012 17:49:39 GMT 2
Βάγγελη πανέμορφο το μασκάρισμα! Εργοστασιακό θα έλεγα! : :
|
|