|
Post by nektarios on Aug 27, 2012 11:38:56 GMT 2
Γιώργο, συμφωνώ με όλους τους προηγούμενους, το φινίρισμά σου είναι εξαιρετικό! : : : : Καλή συνέχεια! Περιμένω με πολύ ενδιαφέρον να δω το βάψιμο της σανίδας, για να πάρω ιδέες για τη δική μου! : :
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Aug 27, 2012 11:40:54 GMT 2
Γιωργο πολυ ωραιο το γυαλισμα Αντε να αποδειξουμε σε καποιους, οτι υπαρχει πιο ομορφο χρωμα απο το κοκκινο ;D : : : : Και μια μικρη παρατηρηση, για να βελτιωνομαστε, τα φλασακια στο πλαι καλο θα ηταν να τα ειχες αφαιρεσει και να τα αντικαθιστουσες με αυτοσχεδια ή του εμποριου. : :
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Aug 28, 2012 20:55:13 GMT 2
Πολυ ωραια δουλεια Γιωργο!!!! Συγχαρητηρια φιλε! : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Aug 29, 2012 12:07:54 GMT 2
Σας ευχαριστώ πολύ!!!!
Γιώργο (gtziaf), τι έχουν τα φανάρια?
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 29, 2012 12:34:48 GMT 2
Γιώργο (gtziaf), τι έχουν τα φανάρια? Γιώργο, από αυτό που βλέπω στη φώτο (μπορεί να είναι φωτοαπάτη ) Αρχικά φαίνονται gloss και όχι ματ ή σέμι όπως θα έπρεπε. Επίσης, φαίνεται το βάψιμο να μην είναι ομαλό (μπιμπικιασμένο? ή έχει έντονο oranage peel? ή κάτι τέτοιο). Σου επισημάνω τα σημεία στη φώτο. Εκτός κι αν η φωτογραφία με εξαπάτησε, όποτε γράψε λάθος
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Aug 30, 2012 9:40:29 GMT 2
Όντως έχει orange peel αλλά βάζοντας το τζάμι απο πάνω δεν φαίνεται. Οπότε το άφησα όπως είναι. Όσο για το γυάλισμα των φαναριών σε φωτό που έψαξα στο internet σε ορισμένες φωτογραφίες γυαλίζαν και σε άλλες όχι.
|
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Sept 1, 2012 10:34:21 GMT 2
Καλημέρα Γιώργη, Πολύ όμορφη η Φιατάρα. Μπράβο φίλε! Απόστολος : :
|
|
|
Post by rous74 on Sept 1, 2012 10:43:24 GMT 2
Καλημέρα Γιώργο,
Πολύ όμορφο το fiat !!! Mε ένα πιο διακριτικό wash όπως είπες και εσύ θα είχες αγγίξει το τέλειο !
Όπως και να χει είναι μια απο τις καλύτερες κατασκευές σου με προσεγμένο φινίρισμα και πολύ καλό βάψιμο !
Μπράβο Γιώργο !
|
|
|
Post by nektarios on Sept 2, 2012 13:41:26 GMT 2
Φίλε Γιώργο, είναι μια χαρά! Βγήκε πολύ όμορφο! : : : : Εμένα πάντως μού άρεσε και η σανίδα, νομίζω οτι είναι πολύ προσεγμένα και "ιδιαίτερα" βαμμένη. Εσένα τι δεν σου αρέσει; Όσο για το wash, έχω μια ιδέα, αλλά πριν σκεφτείς να την εφαρμόσεις περίμενε να την σχολιάσει κανένας πιο έμπειρος από μένα: να μειώσεις την αντίθεση, κάνοντας ένα "αντι-wash" με πολύ αραιωμένο κίτρινο, ώστε να καλυφθεί εν μέρει το μαύρο...
|
|
|
Post by alex78 on Sept 2, 2012 17:39:09 GMT 2
Καλησπέρα Γιώργο! Έκανες συνολικά πολύ καλή δουλειά φίλε μου, με μοναδική ίσως ''παραφωνία'' το κάπως υπερβολικό wash (όπως άλλωστε αναφέρεις και εσύ.....), αλλά δεν τρέχει και τπτ εξάλλου συνεχώς όλοι μας μαθαίνουμε..... Εγώ πλέον ακολουθώ (αφού αρχίζω σιγά-σιγά να ''ξεψαρώνω'' με την χρήση του scriber), την μέθοδο της ''εμβάνθυσης/τονισμό των γραμμώσεων'' του αμαξώματος. Εντάξει δεν ''ανακάλυψα τον τροχό'', ήδη πολλά παιδιά εδώ μέσα το εφαρμόζουν με μεγάλη επιτυχία (Soul Slayer, masterkafrer κ.α), αλλά έχω την εντύπωση πώς με την μέθοδο αυτή και wash είναι ''περιττό'' να κάνεις αφού όταν πέσει το χρώμα δίνει απο μόνο του μια ''φυσική σκιά'' στο μάτι που το περιεργάζεται, αλλά και wash να κάνεις το χρώμα κάθεται ευκολότερα στη ροή του πινέλου.....δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός, πάντως δοκιμάζοντάς το είναι σίγουρα ευκολότερο απ'ότι διαβάζοντάς το..... ;D Αλέξης : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Sept 3, 2012 12:15:39 GMT 2
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Sept 4, 2012 11:01:24 GMT 2
Απόστολε και Ανδρεα ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας!!!!!!!!!!! Φίλε Γιώργο, είναι μια χαρά! Βγήκε πολύ όμορφο! Εμένα πάντως μού άρεσε και η σανίδα, νομίζω οτι είναι πολύ προσεγμένα και "ιδιαίτερα" βαμμένη. Εσένα τι δεν σου αρέσει; Όσο για το wash, έχω μια ιδέα, αλλά πριν σκεφτείς να την εφαρμόσεις περίμενε να την σχολιάσει κανένας πιο έμπειρος από μένα: να μειώσεις την αντίθεση, κάνοντας ένα "αντι-wash" με πολύ αραιωμένο κίτρινο, ώστε να καλυφθεί εν μέρει το μαύρο... Δεν μου άρεσε το σχέδιο που είχα κάνει στην σανίδα. Λές να το επιχειρήσω με το χρώμα? Εγώ πλέον ακολουθώ (αφού αρχίζω σιγά-σιγά να ''ξεψαρώνω'' με την χρήση του scriber), την μέθοδο της ''εμβάνθυσης/τονισμό των γραμμώσεων'' του αμαξώματος. Εντάξει δεν ''ανακάλυψα τον τροχό'', ήδη πολλά παιδιά εδώ μέσα το εφαρμόζουν με μεγάλη επιτυχία (Soul Slayer, masterkafrer κ.α), αλλά έχω την εντύπωση πώς με την μέθοδο αυτή και wash είναι ''περιττό'' να κάνεις αφού όταν πέσει το χρώμα δίνει απο μόνο του μια ''φυσική σκιά'' στο μάτι που το περιεργάζεται, αλλά και wash να κάνεις το χρώμα κάθεται ευκολότερα στη ροή του πινέλου.....δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός, πάντως δοκιμάζοντάς το είναι σίγουρα ευκολότερο απ'ότι διαβάζοντάς το..... ;D Αλέξης Θα ξεκινήσω να το κάνω...Έχεις δίκιο. Χρήστο κάτι τέτοιο έιχα στο μυαλό μου αλλα βολέυτηκα με ότι έιχα και βγήκε έτσι...
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 6, 2012 16:38:18 GMT 2
Πολύ όμορφο Γιώργαρε και το σερφ είναι ένα μοντέλο από μόνο του. Μπράβο... : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Sept 6, 2012 17:35:05 GMT 2