Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Jun 30, 2012 19:33:24 GMT 2
Σωστός ο Αλέξανδρος.
Σπύρος
|
|
dmoshid
Kart Driver
Δημητρης
|
Post by dmoshid on Jul 2, 2012 22:22:50 GMT 2
Ίσως, όταν μεγαλώσω να φτιάχνω και εγώ τέτοιες κατασκευές!!!! : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 2, 2012 22:31:07 GMT 2
Καταπληκτική δουλειά... και οι εξατμίσεις state of art. Από τις καλύτερες εκτελέσεις στον τομέα (εξατμίσεις) που έχω δει γενικώς. : : Μακάρι να είχα τη δυνατότητα να φτιάχνω τόσα ποιοτικά μοντέλα και να δοκίμαζα την τύχη μου σε μια μηχανή. Αλλά δεν με πάει τώρα τελευταία. : : : :
|
|
|
Post by rous74 on Jul 3, 2012 18:47:28 GMT 2
Δημήτρη σ' ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου !
|
|
|
Post by rous74 on Jul 3, 2012 18:52:47 GMT 2
Γιώργο σ' ευχαριστώ και εσένα για το σχόλιο σου ! Εσύ ήσουν απο αυτούς που την είδαν και απο κοντά, και το λέω αυτό γιατί όσο και όμορφη και να φαίνεται στις φωτογραφίες απο κοντά πιστεύω ότι ήταν ακόμα καλύτερη ! Ποιοτικά μοντέλα φτιάχνεις ούτως ή άλλως, τώρα αν είναι λιγότερα απο κάποιον άλλον μικρή σημασία έχει νομίζω... Αλήθεια μηχανή δεν έχεις φτιάξει ποτέ ?
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 3, 2012 19:13:07 GMT 2
Αλήθεια μηχανή δεν έχεις φτιάξει ποτέ ? Έχω ασελγήσει σε κανα δύο στο γυμνάσιο... ;D Μετράνε? Μια 916 την έχω στη βιτρίνα μου, αλλά ήταν εποχές που μοντέλαρα για παιχνίδι Έχω μια GP4 στο στοκ αλλά δεν έχω αξιωθεί... Θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή... : :
|
|
|
Post by rous74 on Jul 3, 2012 19:22:49 GMT 2
Όλα μετράνε... Όσο για την GP4 δεν την έχω φτιάξει ποτέ και σαν θέμα μου ακούγεται super !!! ’ντε ξεκίνα την...
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 3, 2012 20:22:56 GMT 2
Ανδρέα να τελειώσουμε με τα ανοιχτά μέτωπα και μόλις βρω διάθεση θα την περιλάβω. Εξάλλου το κιτ είχε και διάφορη προίκα μέσα, που σε προκαλεί... Επίσης κάποια στιγμή θα δοκιμάσω ένα από τα βελτιωτικά της top studio σε μια Μ1 του vale... Δώστε μου χρόνο και όλα θα γίνουν : :
|
|
|
Post by rous74 on Jul 3, 2012 20:30:43 GMT 2
Τώρα μ' έφτιαξες... Τα βελτιωτικά της top studio είναι εκπληκτικά με όλα αυτά τα ηλεκτρονικά, τους κοννέκτορες την αλυσίδα κομμάτι- κομμάτι και όλα τα λοιπά καλούδια... Όσο για τον χρόνο... στον προσφέρουμε απλόχερα αν είναι να μας χαρίσεις μια τέτοια κατασκευή !!!
|
|
|
Post by cobras on Jul 8, 2012 10:56:20 GMT 2
Χωρίς αυτό να μειώνει την ποιότητα της δουλειάς σου ... έχω να επισημάνω 3 λαθάκια ... τα 2 διορθώνονται σχετικά εύκολα το 3ο δεν ξέρω !!! α) Οι δαγκάνες των φρένων στο μπουσάκι είναι μαύρες με ασημί το λογότυπο της tociko β) Τα μαύρα καπάκια του κινητήρα δεξιά και αριστερά είναι μαύρα αλλά Gloss !!! και τέλος γ) Οι μεταλλικές ετικέτες στις Yoshi είναι στο πίσω μέρος της εξάτμισης και όχι μπροστά και τοποθετημένα στο πλάι της εξάτμισης δηλαδή χαμηλότερα από εκεί που τα έχεις βάλει ...
Αυτά στα λέω σαν ιδιοκτήτης μπούσα με yoshi ...
Κατά τα άλλα είναι μια άψογη δουλειά, καθαρή με τρομερό φινίρισμα !!!
|
|
|
Post by rous74 on Jul 15, 2012 18:24:31 GMT 2
Καλησπέρα καλέ μου φίλε "cobra" (δεν γνωρίζω τ' ονομά σου)... Σ' ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου ! Η άποψη ενός ιδιοκτήτη μπούσα είναι πολύτιμη και αδιαπραγμάτευτη για τη συγκεκριμένη δουλειά...οπότε τα πολλά λόγια είναι φτώχεια... Δεκτές οι επισημάνσεις σου εφόσον έχεις τη μηχανή σε 1/1 και κάτι παραπάνω ξέρεις απο μένα ! Εκτός απο τις επισημάνσεις όμως κρατάω και τα καλά σου λόγια για την ποιότητα της δουλειάς μου και το τρομερό φινίρισμα όπως χαρακτηριστικά αναφέρεις !!!
|
|