|
Post by rawshooter on Jun 23, 2012 23:49:23 GMT 2
Καλημέρα φίλοι μου Σήμερα, καθώς μετέφερα κούτες - μετακόμιση γαρ - μια κοπελιά στο φανάρι μου έδωσε ενα μικρό διαφημιστικό.......Με μεγάλη έκπληξη διάβασα για cabrio meeting στο χώρο της Γεωργικής Σχολής. Φυσικά παράτησα κούτες, αμπαλαρίσματα κτλ και πήγα να δώ τί γίνεται Λοιπόν άλλο να σας το λέω και άλλο να το βλέπετε!!!!!!! 68 πανέμορφες "κυρίες" με "λιτή ενδυμασία" μας γοήτευσαν Πανέμορφα cabrio τόσο "εποχής" όσο και καινούργια, προσωπικά λάτρεψα μια Mercedes 190SL του '59 (κάτασπρη με κατακόκκινο δέρμα στο εσωτερικό), αλλά ξετρελάθηκα και με την Alfa Romeo Spider Serie4 του 1991 (ρουμπινί μεταλλικό με λευκό δέρμα) ενός φίλου. Ενώ σίγουρα η VIP της συνάντησης ήταν η κατάλευκη ala Miami Vice Testarossa cabrio (ιδιοκτησίας 39χρονης εκ Πανοράματος παρακαλώ ). Ερχόμενος "φτιαγμένος" απο το θέαμα λοιπόν, σκέφτηκα λοιπόν, καλοκαίρι = καιρός των cabrio, οπότε τί λέτε για ενα "Καλοκαιρινό G.B." με θέμα "Summer 2012 - no money cabrio making ";;; Εννοείται καλοκαίρι = χαλλλλλλλαρό modelling, οπότε "προοπτική" η έκθεση της IPMS. Επίσης, αν συμφωνείτε, να μπούν σε μια βάση ως "ομαδική συμμετοχή Scalewheels-gr.com" ώστε να "φανούμε" κιόλας
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 24, 2012 7:01:51 GMT 2
Ωραία πρόταση Παναγιώτη!!! Αν και έχουμε ανοιχτό το άλλο GB, μπορούμε να το τρέξουμε παράλληλα η να παρατείνουμε το άλλο (εδώ πρέπει να συννενοηθώ με τους υπεύθυνους του GB TC Xρήστο και Θάνο) και να βάλουμε εμβόλιμα αυτό... Αλλά για να προχωρήσει πρέπει να έχουμε συμμετοχές. Οπότε όποιος ενδιαφέρετε να συμμετάσχει, ας δηλώσει συμμετοχή και αν μαζευτούμε ικανός αριθμός, τότε το προχωράμε.
Εγώ, το καλοκαίρι, πάντα φτιάχνω κάτι ανοιχτό, για χαλάρωση, οπότε είμαι μέσα.
ΥΓ. Για τη IPMS, όπως και στα άλλα δύο GB, έχουν δρομολογηθεί καρτελάκια και μπανεράκια, οπότε θα συμπεριλάβουμε και αυτό μέσα.
ΥΓ2. Αυτή τη 39χρονη εκ Πανοράματος την ξέρουμε; ;D ;D ;D
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jun 24, 2012 9:41:59 GMT 2
Μμμμμμμ δεν ειν' κακο!!!! S2k
|
|
|
Post by rawshooter on Jun 24, 2012 18:27:28 GMT 2
Ωραία βλέπω ήδη είμαστε 3 Γιώργο εννοείται φίλε οτι πρέπει να υπάρχουν συμμετοχές αλλίμονο Πιστεύω οτι σαν γενική ιδέα θα είναι ολα τα cabrio, roadster, targa
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 24, 2012 18:43:32 GMT 2
Πιστεύω οτι σαν γενική ιδέα θα είναι ολα τα cabrio, roadster, targa +1000 : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jun 26, 2012 10:37:09 GMT 2
Εννοείτε πως και γώ μέσα!!!!!!!!!!!!
Να φτιάξω κανένα Mx5 λέω... ;D ;D
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jun 26, 2012 11:15:32 GMT 2
Εγώ γιατί να δουλεύω ετεροχρονισμένα ..?? Πάνω που τελειώνω ανοιχτό αμάξι, προτείνεται από τον Πάνο Cabrio GB... Και ήθελα να φτιάξω κλειστό για μετά γμτ... Χμμμ... Αν αλλάξω τα πλάνα μου περνάει όχημα με targa roof?? ;D ;D ;D
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jun 26, 2012 11:22:18 GMT 2
Αν το κάνεις ανοικτό... ;D
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jun 26, 2012 11:26:05 GMT 2
Ναι ξέχασα να γράψω τι όχημα είναι Άλλο είχα στο μυαλό μου... Είναι η ferrari 328 GTS του pininfarina... Οπότε νομίζω ο Αδμινιστράτορας θα με δεχτεί ;D ;D Αγάπιος
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jun 26, 2012 11:34:07 GMT 2
Kαι κλειστή να ήταν θα την βάφτιζε cabrio και θα την δεχόταν.... ;D ;D ;D ;D
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jun 26, 2012 12:07:41 GMT 2
Αν παιζουν μπαλα τα targa, τοτε το 500αρακι ειναι δεκτο??
|
|
|
Post by rawshooter on Jun 26, 2012 12:48:11 GMT 2
Εννοείται οτι τα Targa είναι "μέσα" Χρήστο, πιστεύω οτι αν εννοείς το 500ρακι με την δερμάτινη οροφή που ανοίγει μέχρι πίσω, ναι είναι "μέσα" και αυτό Δεν ξέρω αν συμφωνείτε να εξαιρεθούν αγωνιστικά αυτοκίνητα Υπάρχουν πολλών ειδών άλλα g.b. που μπορούμε να τα εντάξουμε, ας "μείνουμε" σε πολιτικές version edit. Βάζω και μια ψηφοφορία για ημερομηνία έναρξης
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jun 26, 2012 13:36:55 GMT 2
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jun 26, 2012 14:24:15 GMT 2
Αν πούμε μέχρι την IPMS ίσως να προλάβω κι εγώ να πάρω μέρος.... Θα δούμε...
Αγάπιος
|
|
|
Post by Sakis on Jun 26, 2012 14:46:23 GMT 2
Εγώ από αρχές Ιουλίου μέχρι αρχές Σεπτέμβρη θα απουσιάζω στη Χαλκιδική για δουλειά όποτε δεν παίζει να προλάβω να πάρω μέρος πόσο μάλλον να ετοιμάσω μοντέλο. Ίσα ίσα θα τελειώσω τη Mercedes για την ΙPMS οπότε εμένα ξεγράψτε με και αφήστε με στον πόνο μου... : : ;D
|
|
|
Post by rawshooter on Jun 26, 2012 14:54:01 GMT 2
Σαν "χρονικό όριο" προτείνω την έκθεση της ipms, είπαμε χαλλλλαρά Χρήστο το fiat πιστεύω οτι εντάσεται Θάνο φίλε δουλειά να υπάρχει και απο μοντέλα και g.b., ουουουουουουου "να φάνε και οι κότες" !!!!!!! Μακάρι φίλε να σου πάνε ολα καλά στην νέα σου δουλειά Χαλκιδική;;;; Για ρίξε συντεταγμένες να σου 'ρθουμε Κανόνισε όμως, αμα είναι καμμιά ταβέρνα ή κανα bar-ακι θα σου γίνουμε θαμμώνες ;D
|
|