|
Post by gtziaf on Oct 29, 2021 19:32:01 GMT 2
Mamma Mia!
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 29, 2021 19:32:55 GMT 2
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 29, 2021 20:12:50 GMT 2
Ενδιαφέρουσες κυκλοφορίες Γιώργο! Το full detail kit τι σημαίνει, έχουν και κινητήρα; Νόμιζα μόνο curbside έβγαζε ή Alfa model… Ερωτεύσιμη η Giulia αλλά την προτιμώ σε κόκκινο!
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 30, 2021 13:35:38 GMT 2
Ενδιαφέρουσες κυκλοφορίες Γιώργο! Το full detail kit τι σημαίνει, έχουν και κινητήρα; Νόμιζα μόνο curbside έβγαζε ή Alfa model… Ερωτεύσιμη η Giulia αλλά την προτιμώ σε κόκκινο! Βάψ' την κόκκινη, Φάνη. Λογικά με το full detail εννοούν full kit. Κι αφού έχουν πάρει μας έδειξαν και την Roma...
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 3, 2021 9:23:15 GMT 2
P1 και Αλφα...
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 15, 2021 9:06:46 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 4, 2022 9:41:35 GMT 2
Φερράρες, πολιτικές, με πολλά άλογατα από την Alpha!
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 3, 2022 10:04:34 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Mar 3, 2022 20:41:55 GMT 2
Πω πω μανάρι... !!! Προβλέπω τον Σάκη να σπάει πάλι κουμπαράδες....!!!
|
|
|
Post by kyriakos on Mar 4, 2022 21:01:05 GMT 2
Πολύ δυνατό κομμάτι...
|
|
|
Post by alex78 on Mar 18, 2022 16:18:58 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on May 30, 2022 19:09:17 GMT 2
|
|
|
Post by czt on May 31, 2022 10:00:25 GMT 2
Θα συμφωνησω Γιωργο. Πιστευω ηρθε κιολας η ''παρακμη'' ξανα στο χομπυ φυσικα συμβαλουν πολλοι παραγοντες αλλα ελπιζουμε!
|
|
|
Post by gtziaf on May 31, 2022 11:13:29 GMT 2
Θα συμφωνησω Γιωργο. Πιστευω ηρθε κιολας η ''παρακμη'' ξανα στο χομπυ φυσικα συμβαλουν πολλοι παραγοντες αλλα ελπιζουμε! Δεν μίλησα για καμιά παρακμή, Κωστή. Ίσα - ίσα παράγονται περισσότερα κιτ από ποτέ, υπάρχει πληθώρα υλικών - βελτιωτικών, τα χρώματα είναι όλα ποιοτικά και δεν χρειάζεται να είσαι ο Κούστοβ για να βάψεις σωστά, το διαδίκτυο είναι γεμάτο τεχνικές και απόψεις, τα 3D έχουν ανοίξει ένα νέο τεράστιο κεφάλαιο στο χόμπι, κι άλλα πολλά. Οι τιμές έχουν ανέβει, ΟΚ, αλλά πάλι υπάρχουν κιτ Tamiya με 20 - 25 €, υπάρχουν φουλ ντιτέιλ κιτ τα οποία μπορείς να τα βελτιώνεις μήνες με 30-40 €, εύκολα curbside για να βάζεις στη βιτρίνα με το τσουβάλι και ακόμη επανεκδόσεις σε 12άρια με ένα 100άρικο που μπορείς να τα δουλεύεις ένα χρόνο και να τα ευχαριστιέσαι. Κοινώς υπάρχει κάτι για τον καθένα, τόσο σε κιτ όσο και σε υλικά, ανάλογα με το πως βλέπουμε το χόμπι. Επι του θέματος τα κιτ ρητίνης πάντα ήταν ακριβά, πόσο μάλλον όταν είναι ποιοτικά, όπως αυτά της Αlpha. Το σχόλιο ήταν καθαρά προσωπικό και αφορούσε τις δικές μου προτεραιότητες. ΥΓ. Η μόνη παρακμή που βλέπω είναι η έλλειψη διάδοχης κατάστασης στις μικρές ηλικίες. Αλλά αυτά τα έχω ξαναγράψει στα σχετικά thread (π.χ. model factory juniors, Έκθεση Άρτας, κλπ) και δεν θέλω να βγω περαιτέρω εκτός τόπικ. Και μια και γράφω έκθεση ιδεών μια (ακόμη) συμβουλή έτσι για να θυμάστε ότι υπήρχε κάποτε ένας Τζιαφάς που έλεγε - έλεγε αλλά κανένας δεν άκουγε (ούτε εγώ με ακούω βέβαια οπότε νομοτελειακά πάει πρώτα σε μένα ). Να προσπαθούμε να χαιρόμαστε από αυτό που κάνουμε, ανεξαρτήτως "τιμής" κιτ και ποσότητας βελτιωτικών και υλικών. Απλά να μας εκφράζει και να ευχαριστιόμαστε επειδή έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε το χόμπι μας. Αλλά μια επισήμανση εδώ. Να μην το κάνουμε επειδή δεν έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε, αλλά επειδή θέλουμε να ασχοληθούμε με αυτό. Σόρρυ για το εκτενές του ποστ. Καλημέρα
|
|
|
Post by czt on May 31, 2022 12:35:54 GMT 2
Δεν ανεφερα οτι ειπες για παρακμη προσωπικη αποψη ειναι Ζορζ. Για να δικαιολογισω τον ορο τον οποιο ειπα αν και δεν ειναι ο χωρος που πρεπει να το αναλησω οσο πιο συντομα γινεται. Ολα αυτα που ανεφερες Γιωργο συμφωνω αλλα ενα χομπυ χρειαζεται πελατες που να εχουν δυνατοτητα αρα 1 πρεπει να εχει νεο αιμα οπως λες πολυ σωστα και δευτερον ενα χομπυ πρεπει να ειναι προσιτό σε μεγαλη ομαδα ανθρωπων. Βλεποντας αυτα τα 2 στοιχεια προβλεπω και ελπιζοντας λανθασμενα τη παρακμη του χομπυ. Φυσικα υπαρχουν και αλλοι παραγοντες που επιρεαζουν αλλα δεν θα τους αναφερω. Ως προς το να χαιρομαστε πολυ σωστη επισυμανση και αναφορα που προσωπικα την εχω αναφερει ουκ ολιγες φορες και την εχω σαν μοτο γιατι ετσι απολαμβανεις το χομπυ οπως θες και πιστευει ο καθενας. Πρεπει να προετοιμαστει η καλοκαιρινή συγκεντρωση με ατζεντα δυνατη απο τη παρακμη που αναλυσαμε και να τη συζητήσουμε με κοψιδι και οίνο και επιλυση αυτης μεσω του φορουμ περιμενω για μερος και ωρα
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 16, 2022 9:51:45 GMT 2
Κάτι που μοιάζει με Yaris WRC ανέβασε στη σελίδα της στο FB, η Alpha models... upload pictures url
|
|