|
Post by rous74 on Jun 12, 2012 14:27:47 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους, Το κίτ είναι της fujimi και το τελείωσα πρίν απο λίγες ημέρες. Το αμάξωμα βάφτηκε με το grigio ingrid (απο τη σειρά χρωμάτων της ferrari) της zero paints και γυαλίστηκε με βερνίκι της gunze (Β-513). Στο εσωτερικό τα καθίσματα αντικαταστάθηκαν με τα ρητινένια της ka models. Επίσης προσθέθηκαν ζώνες ασφαλείας, ο μεταλλικός λεβιές ταχυτήτων της hobby design, flocking και PE της ka models Τα μεταλλικά σήματα είναι metal stickers και τα πλαινά σήματα της ferrari όπως και αυτό στο εμπρός καπώ έιναι stickers της MFH. ΥΓ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γιώργο για το πολύτιμο wip της 550m που ανέβασε λίγες εβδομάδες πρίν και τις πολύτιμες πληροφορίες που συγκέντωσα για την ολοκλήρωση της κατασκευής μου.
|
|
|
Post by rous74 on Jun 12, 2012 14:39:25 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 12, 2012 16:14:20 GMT 2
Πανέμορφη Ανδρέα. Μου αρέσει πολύ!!! Και το χρώμα της πάει. Θα το προμηθευτώ κάποια στιγμή στα σίγουρα. Είδα ότι στα χειριστήρια του κλιματισμού πρόσθεσες κυκλικά κομμάτια (μπλε κόκκινο στο κύριο και ασημί στα μικρότερα). Πολύ ωραία ιδέα... Αλλά από τί είναι φτιαγμένα? Επίσης για τα πλαϊνά φλας, τι χρησιμοποιείς? Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γιώργο για το πολύτιμο wip της 550m που ανέβασε Δεν κάνει τίποτα φίλε μου. Αν σε βοήθησε έστω και λίγο, χαρά μου. : :
|
|
|
Post by rous74 on Jun 12, 2012 16:47:00 GMT 2
Καλησπέρα Γιώργο,
Σ' ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου. Το χρώμα πιστεύω και εγώ ότι είναι πολύ ιδιαίτερο και της πάει. Τα κυκλικά τμήματα που αναφέρεις είναι βαμένα με πολύ λεπτό πινέλο. Όσο για τα ασημί η διαδικασία είναι η εξής: Μετά το αστάρι στην κονσόλα πέρασα με white aluminium της alclad όπου υπήρχαν διακόπτες, και μετα απο πάνω tire black ακρυλικό. Σκούπισα με μπατονέτα βουτηγμένη σε υγρό καθαρισμού τζαμιών τους διακόπτες που εξείχαν και έτοιμοι οι ασημί διακόπτες. Για τα πλαινά φλάς έβαλα το μικρότερο απο τα δύο μεγέθη που δίνει η tamiya για τους εμπρός προβολείς στην aston martin dbs. Πιστεύω να σε κάλυψα, ότι άλλο χρειαστείς είμαι στη διάθεσή σου...
ΥΓ. Όσο για το wip βοήθησε και μάλιστα αρκετά!
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jun 12, 2012 17:40:57 GMT 2
Κούκλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Όλες σου οι κατασκευές είναι απίστευτα προσεγμένες και λεπτομερέστατες... : : : : Το χρώμα ταιριάξε super!! Αλλά μια μικρή ενσταση... Που είναι το CD? Ή το βιβλιαράκι στην εταζιέρα?
|
|
|
Post by volidas on Jun 12, 2012 18:49:10 GMT 2
Ανδρέα δώστη μου να πάω μια βόλτα!!!!!!!! Πανέμορφη!!! : : : : : :
|
|
|
Post by rous74 on Jun 12, 2012 20:28:40 GMT 2
Καλησπέρα Γιώργο,
Σ' ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου... Η υποδοχή του ηχοσυστήματος που έχω βάλει είναι για παλιομοδίτικο κασετόφωνο (αν και υπάρχει νομίζω και βελτιωτικό με κασέτες στο εξωτερικό) !!! Όσο για τα περιοδικά που αναφέρεις μάλλον εξαντλήθηκαν απ' ότι φαίνεται.......
|
|
|
Post by rous74 on Jun 12, 2012 20:38:23 GMT 2
Καλησπέρα Διονύση,
Πρός στιγμή νόμιζα ότι είχα κάνει λάθος και είχα μπεί στη κατηγορία των φορτηγών... Πραγματική έκπληξη το ότι έκανες reply σε αυτοκίνητο !!!!!!!!!!! Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να σου άρεσε αρκετά... Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε για το χρόνο σου και τα θετικά σου σχόλια !!!
|
|
renti
Kart Driver
|
Post by renti on Jun 13, 2012 9:43:51 GMT 2
Αν και το συγκεκριμενο μοντελο της ferrari δεν το πολυσυμπαθω (ζητω συγνωμη απ τον admin...),το αποτελεσμα ειναι υπερανω κριτικης! : : To βερνικι που χρησιμοποιησες ειναι σε σπρευ η για αερογραφο?
|
|
|
Post by rous74 on Jun 13, 2012 13:42:31 GMT 2
Καλησπέρα φίλε "renti",
Σ' ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο... Το βερνίκι είναι σμάλτου (Β-513) της gunze σε spray και το έχω κάνει μετάγγιση σε μπουκαλάκι για να ψεκάσω με τον αερογράφο...
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jun 13, 2012 14:09:06 GMT 2
Καλησπέρα Ανδρέα,
το χρώμα μου άρεσε πολύ.... Δεν μπορούσα να το φανταστώ σε τέτοιο χρώμα το συγκεκριμένο αυτοκίνητο...
Για τα περιοδικά, γιατί δεν τα τυπώνεις εσύ/?? δεν είναι δύσκολο και μπορείς να τυπώσεις περιοδικό όποιοας θεματολογίας θέλεις....
Φιλικά,
Αγάπιος
|
|
|
Post by rous74 on Jun 13, 2012 14:59:41 GMT 2
Καλησπέρα Αγάπιε,
Σ' ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο, χαίρομαι που σ' άρεσε το χρώμα... Πιστεύω ότι της πάει και ξεφεύγει απο τα συνηθισμένα...Για τα περιοδικά που αναφέρεις, την ξέρω την διαδικασία με σμύκρυνση σε 1/24 έγχρωμης φωτοτυπίας.. Έτσι τυπώνεις εύκολα και εφημερίδα αν θές... Απλά είχα ένα σετάκι με έτοιμες σμυκρύνσεις οι οποίες σιγά σιγά τελειώνουν και αναγκαστικά θα στραφώ στην άλλη λύση που είπαμε...
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Jun 13, 2012 17:49:25 GMT 2
Ανδρεα πολυ ομορφη!!
ειναι και αυτη πολυ προσεγμενη οπως ολα τα μοντελα σου!!!
|
|
renti
Kart Driver
|
Post by renti on Jun 13, 2012 19:23:24 GMT 2
Κωστας, εχει πολυ ωραιο αποτελεσμα παντως το gunze!Σ ευχαριστω πολυ!
|
|
|
Post by rous74 on Jun 13, 2012 20:15:17 GMT 2
Παναγιώτη σ' ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου και το σχόλιο σου...
|
|
|
Post by rous74 on Jun 13, 2012 20:18:37 GMT 2
Κώστα, όντως το gunze είναι μια αρκετά καλή λύση, λίγο ακριβούτσικη βέβαια...
|
|