|
Post by AlexAmarandos on Jun 1, 2012 21:01:38 GMT 2
Καλησπέρα φίλοι μου! Είπα να ξαναδοκιμάσω να πιάσω το κοπίδι, μπας και ξεφύγω λίγο από την δύσκολη καθημερινότητα μου - τελευταία δεν μου πάνε καλά τα πράγματα γενικώς...- Διάλεξα το γνωστό κιτ της Tamiya μιας και επειδή είναι crub πιστεύω θα βγει εύκολα και χωρίς πολλούς τεμενάδες. Οι χαλκομανίες όπως ήταν αναμενόμενο, είναι σπασμένες, οπότε αναγκάστηκα να πάρω άλλες. Έτσι λοιπόν πήρα τις παρακάτω της Shunko οι οποίες ήταν πρωτότυπες σε σχέση με τα υπόλοιπα liveries. Έχω 2 θέματα να αντιμετωπίσω για την ώρα... 1. Δεν μπορώ να βρώ πουθενά πληροφορίες και εικόνες από το συγκεκριμένο αυτοκίνητο...όποιος έχει κάτι κυρίως από εσωτερικό...το μοιράζεται! 2. Οι οδηγίες της Shunko, δίνουν για κόκκινο το Fluorescent Red της Mr. Color. Εγώ έλεγα να χρησιμοποιήσω το αντίστοιχο της Zero...τι λέτε? Πάντως μου κάνει εντύπωση που δίνει τέτοιο κόκκινο...προσωπικά θυμάμαι όλα τα αυτοκίνητα της Marloboro ήταν κόκκινο βαθύ...όχι Fluorescent... Και φωτό του κιτ: Αυτά για την ώρα, περιμένω την βοήθεια σας και ελπίζω σε σύντομο update
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jun 1, 2012 21:28:33 GMT 2
Καλησπέρα Άλεξ, μια χαρά σε βρίσκω...Κοίτα να το ευχαρηστηθείς και να ξεφύγεις όπως λές.... Αν και δεν είμαι των αγωνιστικών και πολύ βλέπω κάποια ενδιαφέροντα μασκαρίσματα και θέλω να δώ πως θα βγεί από τα χεράκια σου... Καλή και απροβλημάτιστη κατασκευή να έχεις Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
|
Post by thanosmav on Jun 1, 2012 21:53:09 GMT 2
καλή αρχή φίλε καλό μοντελάρισμα το θέμα σου είναι πολύ πολύ καλό
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jun 2, 2012 3:11:34 GMT 2
Αλεξανδρε πολυ ομορφο θεμα!! Καλη αρχη!!
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Jun 2, 2012 12:52:21 GMT 2
Καλά, πειράζει που έχω χάσει τη μπάλα μ' εσένα? Ποιό project σου είναι το πιο επίκαιρο αδυνατώ να παρακολουθήσω. Καλή αρχή ΑΛέξανδρε. Λίγα πράγματα στο διαδίκτυο και το πιο σοβαρό αυτό: www.petersmodelpage.com/toysar.htmlΣταύρος
|
|
|
Post by Sakis on Jun 2, 2012 17:16:16 GMT 2
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 2, 2012 17:46:43 GMT 2
Καλησπερα Αλεξ και καλη αρχη! Δεν εχω ιδεα για το τι χρωμα ηταν βαμμενο το συγκεκριμενο αυτοκινητο, τα Μαλμπόρια Φ1, Group C και CART παντως ειναι βαμμενα με ενα φωσφοριζε πορτοκαλοκοκκινο. Καπου μαλιστα ειχα διαβασει οτι τα βαφανε ετσι για να μη φαινεται κοκκινο σκουρο το χρωμα στην TV. Απο εκει και μετα αναλογα με το φως φαινοταν και διαφορετικο. Το Ζερο και το TS36 Tamiya ειναι οτι πιο κοντινο υπαρχoυν. Δημητρης : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 2, 2012 18:00:21 GMT 2
Αλεξ, καλή αρχή και από μένα... Σου πρόσθεσα μερικές φώτο και wip's στις σχετικές κατηγορίες του φόρουμ. αλλά η Alfa Romeo τί απέγινε; +1 : : : :
|
|
|
Post by nektarios on Jun 2, 2012 20:33:47 GMT 2
Αλέξανδρε, καλή αρχή και από μένα! Η Supra είναι πανέμορφη και από τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα!
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Jun 3, 2012 0:05:30 GMT 2
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα ενθαρρυντικά σχόλια! Ελπίζω να το τελειώσω το μοντέλο και να πάω στο επόμενο... Δημήτρη σε ευχαριστώ πολύ για τις χρωματικές πληροφορίες! Η Alfa έμεινε στην άκρη μέχρι η ψυχική μου υγεία να επανέλθει
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Sept 6, 2012 23:38:47 GMT 2
Καλησπέρα φίλοι μου! Long time no see που λέμε και στην Ελλάδα!!! Τόσο πολύ μάλιστα που κόντεψα να ξεχάσω που ξεκίνησα το θέμα!!! Λοιπόν στο δια ταύτα... Αν και περιστασιακά η Supra δουλευόταν, αλλά όταν δεν είσαι καλά ψυχολογικά κάνεις πολλά λάθη, παραβλέπεις άλλα κλπ κλπ...με αποτέλεσμα να φαίνονται όλα στο τέλος... Το αμάξωμα ασταρώθηκε, περάστηκε 3 χέρια άσπρο gunze και αφού μασκαρίστηκε, περάστηκε άλλα 3 χέρια fluorescent red από την marabu. Πιθανώς λόγο βιασύνης και απροσεξίας, το Marabu μου τα θαλάσσωσε μιας και έβγαλε "χνούδι" το χρώμα....και κλασσικά το παράτησα... Μετά το νέο ξεκίνημα όμως τα πράγματα άλλαξαν...το σουπρίδι έλαβε πολύ προσοχή και προδέρμ και ξεκίνησε η ολική επαναφορά! Μπάνιο σε Fornet γερό και πλήρες ξέβαμα, τρίψιμο παντού και επαναχάραξη σε όλο το μοντέλο! Εδώ να πω πως για πρώτη φορά χρησιμοποίησα τον λευκό στόκο της Vallejo με την μύτη! Φοβερός στην εφαρμογή και στην χρηστικότητα, και καθαρίζεις το περίσευμα με μια βρεγμένη μπατονέτα! Μόλις τρίψιμο θα δώσω περισσότερες λεπτομέρειες. Τέλος με έπιασε μια μανία...και έτριψα όλα τα πιρτσίνια στα φουσκώματα και τα τρύπισα όλα! 80 τον αριθμό περίπου με τρυπανάκι 0,4mm...χρονοβόρα διαδικασία, αλλά μόλις μπουν τα μεταλλικά πιστεύω πως θα δείξουν πολύ καλύτερα! Κλείστικε η τρύπα του ανεφοδιασμού μιας και θα μπει μια από p.e. όπου δείχνει μόνο την πρόσοψη... Και τέλος μια συνολική με τα εργαλεία της δουλειάς... Αυτά για την ώρα, ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και ελπίζω σε σύντομο update
|
|
|
Post by rous74 on Sept 7, 2012 12:42:46 GMT 2
Αλέξανδρε καλησπέρα,
Πολύ όμορφες οι επεμβάσεις σου, απ' ότι φαίνεται το έχεις πάρει πολύ ζεστά το θέμα και μπράβο σου γι' αυτό...
Καλό κουράγιο και καλή συνέχεια φίλε !!!
|
|
|
Post by nektarios on Sept 7, 2012 12:54:23 GMT 2
Κυριολεκτική ολική επαναφορά! ;D Είμαι βέβαιος οτι ο χρόνος και ο κόπος που αφιέρωσες για τις 80 τρύπες δεν θα πάνε χαμένοι! Καλή συνέχεια! : :
|
|
|
Post by alex78 on Sept 7, 2012 14:16:54 GMT 2
Αλέξανδρε ασχολείσαι με θεματάρα φίλε!! Δυναμικό ξεκίνημα με ήδη ποιοτικές επεμβάσεις, είμαι σίγουρος οτι η συνέχεια θα είναι ανάλογη...... Κοίτα να το ευχαριστηθείς και η επιτυχία θα είναι δεδομένη! Το στόκο της Vallejo τον βρίσκεις στο ''τρίγωνο''? Καλή συνέχεια...... Αλέξης
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 7, 2012 17:29:44 GMT 2
Καλή επάνοδο, μοντελιστική αυτή τη φορά... Πολύ μεθοδική η δουλειά σου μέχρι στιγμής. Για τις τρύπες με βρίσκεις σύμφωνο 100%. Θα ανεβάσουν επίπεδο δείξει το τελειωμένο μοντέλο. Καλή συνέχεια... : :
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Sept 7, 2012 17:41:43 GMT 2
Αλεξη γυρισες φουριοζος!!
δειχνει πολυ ενδιαφερον καλη συνεχεια
|
|