|
Post by stathis on May 19, 2012 20:22:55 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους. Μόλις ξεκίνησα ένα πολύ αγαπημένο θέμα για μένα, το οποίο περίμενε στην ντουλάπα μου εδώ και αρκετό καιρό. Το κίτ της Fujimi φαίνετε να έχει αρκετά καλή λεπτομέρεια αλλά δυστυχώς δεν συμπεριλαμβάνει την μηχανή. Πρώτο βήμα είναι μπάνιο με χλωρίνη για τις ζάντες Το πάτωμα βάφτηκε με Solid Black της Zero. Η Εξάτμιση θα βαφτεί παρέα με τις ζάντες με Alclad. Οι αναρτήσεις βάφτηκαν με λεπτό πινέλο κίτρινο γιαλυστερό της Humbrol Αυτά για τώρα, επόμενη ενημέρωση πολύ σύντομα...
|
|
|
Post by gtziaf on May 20, 2012 9:39:58 GMT 2
Στάθη, καλώς ήρθες στο φόρουμ μας... Ελπίζω να σου αρέσει και να το βρεις χρήσιμο... Καλή συνέχεια με το golfακι... Αλήθεια, τι χρώμα θα το φτιάξεις? : : : :
|
|
tony V
Kart Driver
live to built/built to live
|
Post by tony V on May 20, 2012 9:51:14 GMT 2
φιλε σταθη σε καλωσοριζω κ γω! καλες κατασκευες! : : : : καλα αποτελεσματα κ στο γκολφ! : :
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on May 20, 2012 11:25:20 GMT 2
Kαλως ηρθες κι απο μενα φιλε Σταθη και καλη συνεχεια με το golf!!! : : Πανα μου αρεσαν τα λευκα golf, εσενα;
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on May 20, 2012 12:13:01 GMT 2
Καλημέρα Στάθη, Καλή κατασκευή με το Golf. Είναι πολύ όμορφο θέμα, αν και προσωπικά έχω "κολλήσει" στα Golf πρώτης και δεύτερης γενιάς. Απόστολος : :
|
|
|
Post by alex78 on May 20, 2012 14:25:41 GMT 2
Καλησπέρα Στάθη! Καταρχάς να σε καλωσορίσω στήν παρέα μας και ελπίζω να τη βρείς χρήσιμη και εποικοδομητική.... Επίσης, να σου ευχηθώ καλή αρχή με το Golf, προσωπικά θα επέλεγα κατακόκκινο με μαγνησίου ζάντες.....τούμπανο!! Τέλος επείδή σκέφτομαι να το αποκτήσω (στήν 1/24 βεβαίως.... ;D) θα ήθελα την γνώμη σου εάν αξίζει συνολικά.... Αλέξης
|
|
|
Post by stathis on May 20, 2012 16:44:36 GMT 2
Σας ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα! Αλέξη μέχρι στιγμής το kit της Fujimi φαίνετε να είναι απροβλημάτιστο και ποιοτικό. Απόστολε το GTI πρώτης γενιάς είναι στο δρόμο για το σπίτι μου και μάλλον θα είναι η επόμενη κατασκευή μου. Σχετικά με το χρώμα σκέφτομε να το κάνω γκρι μεταλλικό όπως στις παρακάτω εικόνες με ταμπά καθίσματα Οι ζάντες και οι εξάτμιση βάφτηκαν με Chrome της Alclad. Τέλος το αμάξωμα τρίφτηκε και πλύθηκε με σαπούνι για πιάτα, κολλήθηκαν πρόχειρα οι προφυλαχτήρες και οι μασπιέδες και είναι έτοιμο για αστάρωμα.
|
|
|
Post by rous74 on May 20, 2012 17:12:18 GMT 2
Στάθη σε καλωσορίζω και εγώ με τη σειρά μου στο φόρουμ και σου εύχομαι καλές κατασκευές! Πολύ ωραία επιλογή το γκολφάκι, καλή συνέχεια να έχεις στην κατασκευή σου...
Φιλικά
Ανδρέας
|
|
|
Post by stathis on Jun 2, 2012 22:17:23 GMT 2
Τελικά το αμάξωμα βάφτηκε με πορτοκαλί της Zero.
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 2, 2012 22:49:54 GMT 2
Όμορφο βάψιμο Στάθη. Αλήθεια, το χρώμα τον καθισμάτων πιο είναι? Πολύ καλά! Καλή συνέχεια : :
|
|
|
Post by alex78 on Jun 3, 2012 12:06:40 GMT 2
Στάθη τα Alclad σου είναι ''μούρλια'' όπως επίσης και η χρωματική επιλογή του εσωτερικού που επέλεξες, αλλά στα δικά μου μάτια τουλάχιστον με το πορτοκαλί του αμαξώματος δεν θα είναι και πολύ ταιριαστό σύνολο..... Αλέξης : :
|
|
|
Post by stathis on Jun 3, 2012 19:17:50 GMT 2
Γιώργο τα καθίσματα βάφτηκαν με μία μίξη μαύρου με κόκκινο.
Αλέξη και εγώ δεν είμαι σίγουρος για τις χρωματικές επιλογές, ελπίζω μετά το βερνίκι να δείξει καλύτερο.
|
|
|
Post by stathis on Jun 3, 2012 21:59:17 GMT 2
Το εσωτερικό του Golf είναι σχεδόν έτοιμο. Τι μαύρο χρώμα στο ταμπλό ίσως βγείκε λίγο πιο γιαλυστερό από ότι έπρεπε αλλά λέω να το αφήσω έτσι. Να και μία φώτο με τα μασπιέ στο χρώμα του αυτοκινήτου. Το Golfaki θε βγει πολύ καγκουρέ
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jun 4, 2012 9:13:38 GMT 2
Γειά σου Στάθη!!!!!!! Καλή συνέχεια με το Golf σου...Πολύ ωραία απόχρωση στα καθίσματα... : :
|
|
renti
Kart Driver
|
Post by renti on Jun 7, 2012 10:57:44 GMT 2
Πολυ ωραιο το γκολφακι σου,το εσωτερικο τουλαχιστον ειναι ολα τα λεφτα!!! Για να δεσει με το πορτοκαλι ομως του αμαξωματος - αποψη μου παντα ετσι - πιστευω οτι οι ζαντες θα ηταν πιο ομορφες στο χρωμα του μαγνησιου οπως ειπε κ ο alex!καλη συνεχεια!
|
|
|
Post by stathis on Jun 7, 2012 23:02:58 GMT 2
Σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια σας. Να και μία φώτο - η αιτία για το πορτοκαλί χρώμα του αμαξώματος
|
|