|
Post by gtziaf on Aug 11, 2018 10:42:32 GMT 2
Τέλος, η γνωστή E30 θα κυκλοφορήσει σε δυο νέα livery (FINA και Jagermeister) που θα περιέχονται σε ένα κουτί (B24019). Η Ε30 σε 1/20 να προσθέσω... Σε 1/24 είναι Ηλία. Το γνωστό κιτ με άλλες χαλκομανίες. www.spotmodel.com/product_info.php?products_id=51898 Αν εννοείς της Brabham BMW, τότε όντως πρόκειται να κυκλοφορήσουν την έκδοση Β, της BT52 (1983) που ήδη κυκλοφορεί, φυσικά σε 1/20 αφού είναι F1.
|
|
|
Post by iliasbass on Aug 11, 2018 23:21:42 GMT 2
? Νομίζω στην φώτο γράφει 1/20 BMW M3 FINA & JAGERMEISTYER 2 in 1 Edit : Σωστά στην περιγραφή λέει "Manufactured by Beemax Model Kits in 1/24 scale with reference B24019"
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 16, 2018 9:01:54 GMT 2
? Νομίζω στην φώτο γράφει 1/20 BMW M3 FINA & JAGERMEISTYER 2 in 1 Edit : Σωστά στην περιγραφή λέει "Manufactured by Beemax Model Kits in 1/24 scale with reference B24019" Ναι, μάλλον τυπογραφικό λάθος του Spot, Ηλία. Παρεμπίπτοντος, το spot αφαίρεσε τις BMW και την Gr.5 , από τα preorders του. Πιθανόν ασυνεννοησία με τη Beemax ή απλά τρόπος για να σφυγμομετρήσουν αντιδράσεις. Πάντως η Κ3 έμεινε κανονικά και μάλλον από εκεί θα ξεκινήσουν οι επόμενες κυκλοφορίες. Για τα υπόλοιπα, ο καιρός γαρ εγγύς
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 23, 2018 17:13:53 GMT 2
Με τα θέματα rally, να αποτελούν μεγάλο μέρος των νέων κιτ, ήρθε η ώρα οι εταιρείες να ανταγωνιστούν μεταξύ τους... Αυτό, δεν έχει καλά αποτελέσματα συνήθως, για μας τους μοντελιστές, αλλά είναι λογικό ως ένα σημείο. Έτσι λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της Belikits, η Beemax δημοσίευσε με τη σειρά της το δικό της MG Metro. Για να σας θυμίσω, παλιότερα η Ηasegawa είχε κυκλοφορήσει την lotus 79. Λίγες μέρες αργότερα την κυκλοφόρησε και η Τamiya. Σαν συνέπεια, το hase πήγε άπατο αν και είναι καλύτερο κιτ και η εταιρία παράτησε τις φόρμουλες στην 1/20. Ουσιαστικά, ο πιο δυνατός (Tamiya) εξόντωσε τον πιο αδύναμο. Νομίζω αυτό κάνει τώρα η Βeemax στην Beli...
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 24, 2018 11:55:23 GMT 2
H Beemax είναι ασυγκράτητη... Μόλις ανακοινώθηκε: Λογικά πρόκειται για την Porsche SC/RS Rally Car. Πιθανόν με το πολύ όμορφο ρόθμανς λίβερι...
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 28, 2018 13:04:12 GMT 2
Η S4 είναι πλέον διαθέσιμη για προ-παραγγελίες, αλλά η επίσημη κυκλοφορία μετατέθηκε για Δεκέμβριο. Μέχρι τότε οι τελευταίες φώτο, που ανέβασε το Hobbysearch είναι αποκαλυπτικές, για το τι πρέπει να περιμένουμε... περισσότερα: www.1999.co.jp/eng/image/10556605
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 28, 2018 13:09:52 GMT 2
Η Aoshima τώρα επιστρέφει μετά από καιρό στις lambo, με την τελευταία έκδοση της Huracan, την Performante... Η κυκλοφορία της, επίσης προορίζεται για τον Δεκέμβριο... Επίσης, ανακοινώθηκε η επανακυκλοφορία δύο Mg-B (εκδόσεις '68 & '74)...
|
|
|
Post by Φάνης on Aug 28, 2018 16:29:09 GMT 2
Μπράβο Aoshima!
|
|
|
Post by alex78 on Sept 14, 2018 15:50:04 GMT 2
|
|
|
Post by Φάνης on Sept 18, 2018 17:22:53 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 25, 2018 13:25:05 GMT 2
Οι ανακοινώσεις της beemax για την επερχόμενη έκθεση στην Ιαπωνία, θα αφορούν τα Datsun 1200, Peugeot 306 Maxi, Porsche 911 SC/RS, BMW 320i E46 Super 2000
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 29, 2018 18:28:34 GMT 2
|
|
|
Post by Φάνης on Sept 29, 2018 18:40:00 GMT 2
Εντυπωσιακό πράγματι Γιώργο! Τελικά, υπήρξε διαχωρισμός της Beemax με την Aoshima?
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 29, 2018 19:30:31 GMT 2
Εντυπωσιακό πράγματι Γιώργο! Τελικά, υπήρξε διαχωρισμός της Beemax με την Aoshima? Υποθέτω πως η χρήση του μπράντ της Beemax, από την Aoshima, έγινε για λόγους φορολογικούς και αδειών. Ήταν και είναι, δύο συνεργαζόμενες εταιρείες με την Beemax να είναι εξειδικευμένη στον τομέα των καλουπιών (από ότι έχω καταλάβει). Προφανώς η Aoshima εκμεταλλεύεται την χώρα εγκατάστασης της Beemax (στο Μacau) για να μην πληρώνει άδειες (δεν θα γράφει π.χ. official lancia product) και πιθανόν γλυτώνει και φόρους (όπως κάναν οι Ελληνικές εταιρείες και όχι μόνο, με το υποκατάστημα στην Κύπρο - βλ. ltd κλπ, παλιότερα). Έτσι κάποια μοντέλα τα βγάζει η Aoshima, κάποια η Beemax και κάποια μαζί (όπως βλέπω στην S4). Βέβαια αυτά είναι υποθέσεις και προσωπικές εκτιμήσεις. Πόσο κοντά είναι στην πραγματικότητα, δεν ξέρω...
|
|
|
Post by Φάνης on Sept 29, 2018 19:36:04 GMT 2
Εντυπωσιακό πράγματι Γιώργο! Τελικά, υπήρξε διαχωρισμός της Beemax με την Aoshima? Υποθέτω πως η χρήση του μπράντ της Beemax, από την Aoshima, έγινε για λόγους φορολογικούς και αδειών. Ήταν και είναι, δύο συνεργαζόμενες εταιρείες με την Beemax να είναι εξειδικευμένη στον τομέα των καλουπιών (από ότι έχω καταλάβει). Προφανώς η Aoshima εκμεταλλεύεται την χώρα εγκατάστασης της Beemax (στο Μacau) για να μην πληρώνει άδειες (δεν θα γράφει π.χ. official lancia product) και πιθανόν γλυτώνει και φόρους (όπως κάναν οι Ελληνικές εταιρείες και όχι μόνο, με το υποκατάστημα στην Κύπρο - βλ. ltd κλπ, παλιότερα). Έτσι κάποια μοντέλα τα βγάζει η Aoshima, κάποια η Beemax και κάποια μαζί (όπως βλέπω στην S4). Βέβαια αυτά είναι υποθέσεις και προσωπικές εκτιμήσεις. Πόσο κοντά είναι στην πραγματικότητα, δεν ξέρω... Ευχαριστώ πολύ Γιώργο! Πάντως η συνεργασία τους έχει οδηγήσει σε κάποια πολύ όμορφα μοντέλα οπότε καλά νέα για εμάς
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 30, 2018 21:56:31 GMT 2
Η Performante της Aoshima...
|
|