|
Post by AlexAmarandos on Apr 10, 2012 17:54:44 GMT 2
Αντώνη καλώς ήρθες στην παρέα μας φίλε!
Πολύ όμορφη η επιλογή σου, αλλά και η πρόοδος της κατασκευής σου φίλε!
Καλή συνέχεια σου εύχομαι!
|
|
|
Post by alex78 on Apr 10, 2012 19:39:09 GMT 2
Αντώνη όλα μια χαρά φίλε... Πλάκα-πλάκα τα τρίποδα είναι ''σκράτσιά'' ή ''έτοιμα''?? : :
|
|
tony V
Kart Driver
live to built/built to live
|
Post by tony V on Apr 10, 2012 22:11:41 GMT 2
|
|
tony V
Kart Driver
|
Post by tony V on Apr 13, 2012 16:11:26 GMT 2
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Apr 13, 2012 16:28:46 GMT 2
Πολύ ωραία βαψίματα!!!! Η μοκέτα πίσω, ίσως ήθελε λίγο παραπάνω πάτημα...αλλα και πάλι έδειξε μια χαρά. : : Καλό Πάσχα και σε σένα!!!!!
|
|
|
Post by alex78 on Apr 14, 2012 5:45:15 GMT 2
Αντώνη τα βαψίματα σου υποδειγματικά όπως πάντα!! Ευχαριστώ και για την ανάλυση της σκρατσιάς.... : :
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 14, 2012 18:40:28 GMT 2
Όμορφο βάψιμο και ωραίες λεπτομέρειες... Μου αρέσει... Αλήθεια, το μπλε τι είναι? Για τη μοκέτα, (μπορείς να βρεις την τεχνική στα tips του φόρουμ), εγώ αφού στεγνώσει για 5-10 λεπτά, τη φυσάω με το σεσουάρ (σε χαμηλή ταχύτητα)... Επίσης γα κάποιες λεπτομέρειες, κάνε ένα wash με μαύρο στους αεραγωγούς και με ένα πινελάκι, πέρασε τα όργανα με βερνίκι, για να αναπαραστήσεις το τζάμι τους. Τα τριποδάκια είναι κορυφή!!! Καλά τελειώματα : :
|
|
tony V
Kart Driver
|
Post by tony V on Apr 15, 2012 14:15:51 GMT 2
καλησπερα! σας ευχαριστω ολους! φιλε george η μοκετα οντως βγηκε καπως αγρια .... φιλε alex χαρα μου η αναλυση της σκρατσιας φιλε tziaf το χρωμα ειναι το Η15 bright blue της gunze ακρυλικο.η ιδιεα σου με το πιστολακι ειναι σωστη.εγω ο κανιβαλος εδιωχνα τα τα παραπανισια με πινελακι... σιγουρα θα τσεκαρω την τεχνικη στο φορουμ. αυτο που λες για τα οργανα(σωστοοοοος : : ) θα το κανω σιγουρα στο ποντιακ που ξεκιναω τωρα....
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Apr 19, 2012 10:27:32 GMT 2
Πολυ καλη δουλεια φιλε μου, ολα καθαρα κ οργανωμενα!! Καλά τελειωματα!!
|
|
tony V
Kart Driver
|
Post by tony V on Apr 26, 2012 20:23:46 GMT 2
καλησπερα σε ολους ! φιλε χρηστο σε ευχαριστω... μετα απο ενα μικρο ατυχημα κατα την αφαιρεση του τζαμιου : : : : και ολη την διαδικασια των αλοιφων...(ευτυχως τα αποτελεσματα θαυματουργα!) ;D ;D (αραγε αυτες οι αλοιφες δουλευουν στη ζελατινα του κρανους?) ....νομιζω οτι μαλλον σημερα η 944 φτανει στο τελος της.(με ολες τις μικρες ατελειες) ;D (θα τολμησω να το ανεβασω σαν κομπλιτ! σας ευχαριστω ολους για τα λογια υποστηριξης! : :
|
|