Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Mar 15, 2012 19:51:17 GMT 2
Συναδελφοι καλησπερα. H συμμετοχη μου στο Group Build ειναι το Audi A4 DTM της ομαδας Abt στα χρωματα του e-post, γιατι οι γερμανοι 'ναι φιλοι μας και θελουν το καλο μας Το μοντελο θα φτιαχτει τελειως μα τελειως out-of-the-box καθως α) λογω της αποχης απο τους παγκους και απο τη λατρεμενη μας πατριδα εδω και μερικους μηνες εχω ξεχασει πως πιανουν τον κοφτη και τον αερογραφο και β) θα ειμαι ειλικρινης... δε μ'αρεσουν τα αυτοκινητα τουρισμου ;D ;D ;D Προς το παρον εχει γινει ασταρωμα, καποια κομματια εχουν βαφτει μαυρα και αυτο ειναι ολο, αλλωστε θα ειναι πολυ λοου προφαιλ κατασκευη, ετσι για να ξεσκουριασω. Το μονο που θα αλλαξει ειναι η μασκα που το πλαστικο θα αντικατασταθει με τουλι μπομπονιερας Ιδου και ενα μικρο φωτορεπορταζ Το πρασινο ειναι παγκος για κουζινα, πολυ βολικο και ταιριαζει με τις σφαγες που συντελουνται πανω του Σχολια, κριτικη παρατηρησεις οπως παντα ευπροσδεκτα. Καλη επιτυχια σε ολυς τους συμμετεχοντες! Δημητρης
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Mar 15, 2012 19:55:23 GMT 2
Καλή αρχή Δημήτρη και απροβλημάτιστη κατασκευή εύχομαι. Αγάπιος : :
|
|
|
Post by Sakis on Mar 15, 2012 21:26:32 GMT 2
Καλώς το Δημήτρη!Καλή αρχή να έχεις με το κιτ!Είναι ψιλομυστήριο αλλά δε θα σε ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα,απλά κάποια κομμάτια παίζει να είναι λίγο πιό χοντρά από όσο πρέπει.Κατά τα άλλα είναι ότι πρέπει για χαλαρή κατασκευή.
Απόλαυσέ το λοιπόν κι εμείς μαζί σου!
|
|
|
Post by nektarios on Mar 15, 2012 22:45:06 GMT 2
Δημήτρη, καλή αρχή και από μένα! Χαίρομαι που και κάποιος άλλος θα φτιάξει ΟΟΒ μοντέλο στο GB, για να μην είμαι ο μόνος και αισθάνομαι άβολα!
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Mar 16, 2012 11:00:06 GMT 2
Καλή αρχή και απο μένα!!!! Τι χρώματα θα το κάνεις? Κίτρινο?
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Mar 16, 2012 15:34:20 GMT 2
Δημητρη καλη αρχη!!! Ομορφο το Α4 αλλα σαν τη C-Class δεν ειναι ;D ;D Μου αρεσει παρα πολυ το livery της deutsche post που διαλεξες!! Θελω να κανω την αντιστοιχη Merc του Coulthard καποια στιγμη Αληθεια, ποιον κωδικο θα χρησιμοποιησεις για το κιτρινακι??
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 16, 2012 17:44:53 GMT 2
Δημήτρη καλή επιτυχία και από μένα... Ωραίο θέμα και θέλω να δω να το φτιάχνεις... Θα χρησιμοποιήσεις carbon decals, ή θα μπας σε πιο συμβατικές λύσεις? : : : :
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Mar 16, 2012 19:18:11 GMT 2
Καλησπερα σε ολους σας και σας ευχαριστω πολυ για τα σχολια σας! Λυπαμαι που θα σας απογοητευσω αλλα δεν προκειται να κανω τιποτα επιπλεον στο κιτ περα απο τη σιτα στη μασκα (ουτε καν ζωνες ασφαλειας ) Ο λογος ειναι οτι απλα θελω να το χρησιμοποιησω για να παρει λιγο μπρος το χερι μου μετα απο τοσο καιρο απραξιας πριν πιασω μια MP4/4, που η γενναιοδωρια της γυναικας της προσφερε απλοχερα 100 ευρω σε βελτιωτικο ;D Χρηστο/Γιωργο, για το κιτρινο ο συντροφος σαμουραι που τυπωσε τα σηματα προτεινει απλο κιτρινακι Γκουνζε, οποτε μαζι του. Γιωργο, CF μονο οτι δινει η Ρεβελ για την αεροτομη. Τα υπολοιπα μαυρα + ισως smoke. Η τεχνικη με τα τουλια/σιτες ειναι πολυ καλη, αλλα θελει 1250 εργατοωρες για να πετυχει και δεν με ειμαι σε καταλληλη ψυχολογικη κατασταση : : Νεκταριε, ποιο ΟΟΒ δεν γινεται ;D Και παλι σας ευχαριστω ολους. Δημητρης
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 5, 2012 23:23:57 GMT 2
Καλησπερα λεηντις εντ τζεντλεμεν! Αλλο ενα κατι-σαν-Wip πλησιαζει στο τελος του (ακομα δεν αρχισε) ;D Το μοντελο εχει βαφτει πρωτα με Zero brilliant white και στη συνεχεια με το αγαπημενο Zero Renault F1 Yellow (αφου βρηκαμε παπα θα θαψουμε 5-6) Το κιτρινο μαλλον δεν ειναι 100% ακριβες, αλλα αι γουιλ ληβ γουιδ δατ Στη συνεχεια ψεκασα 2Κ, και μετα θυμηθηκα οτι η οροφη ειναι ασημι Περασα την οροφη με Alclad Aluminium, το οποιο εκανε κατι μικρα λεκεδακια εκει που ειχε μεινει μονο ασταρι πισω απο την κεραια, αλλα εκατσε μια χαρα πανω στο 2Κ. Αβυσσος η ψυχη... Μπηκαν και τα σηματα της Schunko τα οποια ειναι απιθανα, λεπτοτατο φιλμ, και σχεδον καθολου βελτιωτικο. Ακολουθει μικρο φωτορεπορταζ. Αυτα για την ωρα, σχολια παρατηρησεις κριτικη οπως παντα ευπροσδεκτα! Δημητρης
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Apr 6, 2012 10:55:39 GMT 2
Κουκλι το Α4 Δημητρη!! Ειναι ευκολο να μου πεις τη διαδικασια που ακολουθεις στο βαψιμο του 2Κ?? Καλη συνεχεια : :
|
|
|
Post by nektarios on Apr 6, 2012 11:23:15 GMT 2
Δημήτρη, είναι πολύ όμορφο και με πολλή προσοχή στη λεπτομέρεια! : : Το ταμπλώ πώς σκοπεύεις να το βάψεις; Μασκάροντας όλο το υπόλοιπο, ή προβλέπεται κάτι άλλο;
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Apr 6, 2012 11:50:44 GMT 2
Πολύ όμορφο με ωραίο βάψιμο κ χρώμα...
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 7, 2012 9:43:28 GMT 2
Τρομερό βάψιμο Δημήτρη... Εκτός από τα μοντέλα σου (που δεν χρειάζονται πολλά-πολλά σχόλια), μου αρέσει και ο τρόπος που γράφεις... Φοβερή και ευχάριστη παρουσίαση... Τα εύσημα μου : : : :
|
|
|
Post by rawshooter on Apr 8, 2012 0:28:26 GMT 2
Πολύ ωραίο και στρωτό βάψιμο καθώς και τέλεια εφαρμογή των χαλκο/νων : : : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Apr 10, 2012 17:48:16 GMT 2
Δημήτηρη έκατσε πολύ όμορφα το χρώμα...και δη το κίτρινο που είναι αρκετά δύσκολο! Και οι χαλκομανίες...ομορφιά! Καλή συνέχεια : :
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 11, 2012 0:32:42 GMT 2
Καλησπερα συναδελφοι. Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους για τα σχολια σας! Και επειδη ειμαστε το δελτιο που τα λεμε και τα γραφουμε ολα, ξεκιναμε: Νεκταριε, το ταμπλω θα βαφτει τελευταιο αφου σφραγιστουν τα σηματα με 2Κ, τριφτει και γυαλιστει. Καποιο μαυρο σατινε, οτι υπαρχει στο στοκ. Χρησταρα, 2Κ βαφω οπως μου προτεινε ο μαστορας απο το χρωματοπωλειο που το αγορασα. 2 χερια "υγρα" ;D Το ενα πισω απο το αλλο. "wet-on-wet" που ελεγε και ο παππους μου στο Καλαποδι Λοκριδος οταν εβαφε την καροτσα απο το τρακτερ. Για να τρεξει θα πρεπει να το προσπαθησεις πααααρα πολυ. Αρχικα ψεκαζα με τον Iwata CR με μπεκ 0,5 αλλα ημουν οριακα στο μπουκωμα. Πηρα εναν παμφθηνο Badger 350 μονης λειτουργιας εξωτερικης μιξης με μπεκ μεγεθους σαν και αυτο που εχουν τα ποτιστικα και βρηκα την υγειά μου. Αν και απο τη μανα του το συγκεκριμενο 2Κ που πηρα δεν θελει αραιωμα, μου εδωσε ενα διαλυτικο ο μαστορας και μου ειπε να βαζω οσο θελω για να το αραιωσει να μπορει να το ψεκαζει ανετα ο αερογραφος (καθως τα πιστολια βαφης εχουν μπεκ απο 1,4mm και πανω και δεν ζοριζονται) Γενικα το αραιωνω με το ματι, χοντρικα 2 βερνικι-1 καταλυτης -1 διαλυτικο. Πιεση και παλι χοντρικα 20-25 psi αναλογα με τα κεφια του κομπρεσερ. Τελος ο καταλυτης που μου εδωσε απο οτι μου ειπε το βοηθα να μη στεγνωνει αμεσως (εχει διαφορων ειδων καταλυτες απο οτι καταλαβα) το οποιο δρα σαν retarder ενα πραγμα. Οτι αλλο θες feel free. Εντ φαϊναλυ Τζορτζ, τοσα χρονια Σεφερλη δεν πηγαν χαμενα ;D ;D Συντομα η συνεχεια, μετα απο ενα μικρο διαλειμμα για εξετασεις (μαθε γερο γραμματα που λενε) Δημητρης
|
|