|
Post by Chris Fragkoulis on Jan 26, 2012 15:01:47 GMT 2
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jan 26, 2012 16:33:13 GMT 2
Μπραβο ρε Χρησταρα! Πολυ ωραιο το εργαλειο! Και το 2Κ κανει τη διαφορα. Καλη συνεχεια με το επομενο σου μοντελο!
Δημητρης
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jan 26, 2012 18:18:57 GMT 2
Πανέμορφο...Μπράβο!!!!!
|
|
|
Post by nektarios on Jan 26, 2012 18:40:45 GMT 2
Χρήστο, πραγματικά εξαιρετική κατασκευή! : : : : Ποιό είπαμε οτι είναι το μοντέλο του "αρχάριου" και ποιό του "φτασμένου" Και εις ανώτερα!
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 26, 2012 19:05:36 GMT 2
Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο! Χρηστάρα, όταν κερδίσεις το AFMoty κάποια στιγμή, μην ξεχάσεις στις ευχαριστίες το ScaleWheels... ΥΓ. Μακάρι ο αδικοχαμένος Κόλιν, να το χάρηκε όπως και εμείς...
|
|
|
Post by Sakis on Jan 26, 2012 23:38:47 GMT 2
Χρήστο το αποτέλεσμα δείχνει ότι το απόλαυσες ακόμα περισσότερο από εμάς και αυτό αποτυπώνεται.Τα θερμά μου συγχαρητήρια και να ξέρεις ότι κανένα μετάλλιο ή διάκριση εντός κι εκτός δεν αντικαθιστά τη χαρά του να το κρατάς στα χέρια σου. Από εμένα είσαι άξιος θαυμασμού όχι μόνο για τη δουλειά σου αλλά και για το γεγονός ότι δεν έχεις αλλοτροιωθεί... Μπράβο σου! : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jan 27, 2012 14:22:54 GMT 2
Μπραβο ρε Χρησταρα! Πολυ ωραιο το εργαλειο! Και το 2Κ κανει τη διαφορα. Καλη συνεχεια με το επομενο σου μοντελο! Δημητρης Δημητρη σ'ευχαριστω πολυ!! Οντως το 2Κ οταν τσιμεντωσει, τριβεται αφοβα κ οσο θες!! Γιωργο σ'ευχαριστω!! Χρήστο, πραγματικά εξαιρετική κατασκευή! Ποιό είπαμε οτι είναι το μοντέλο του "αρχάριου" και ποιό του "φτασμένου" Και εις ανώτερα! Νεκταριε σ'ευχαριστω πολυ!! Ελα που δεν τα ξεχωριζεις ;D ;D Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο! Χρηστάρα, όταν κερδίσεις το AFMoty κάποια στιγμή, μην ξεχάσεις στις ευχαριστίες το ScaleWheels... ΥΓ. Μακάρι ο αδικοχαμένος Κόλιν, να το χάρηκε όπως και εμείς... Γιωργο ειναι οτι καλυτερο εχω ακουσει!!!! Σε υπερευχαριστω Νομιζω πως ειχα ενα αρκετα ισχυρο κινητρο για να το κανω οσο καλυτερο μπορουσα Χρήστο το αποτέλεσμα δείχνει ότι το απόλαυσες ακόμα περισσότερο από εμάς και αυτό αποτυπώνεται.Τα θερμά μου συγχαρητήρια και να ξέρεις ότι κανένα μετάλλιο ή διάκριση εντός κι εκτός δεν αντικαθιστά τη χαρά του να το κρατάς στα χέρια σου. Θανο σ'ευχαριστω πολυ!! Μην ξεχναμε πως τα μοντελα μας ειναι χειροποιητα κ συλλεκτικα για τον καθενα μας κ τα μεταλλια οπωσδηποτε δεν τα αντικαθιστουν, απλα σου προσφερουν μια ηθικη ικανοποιηση!! Θυμαμαι χαρακτηριστικα στην IPMS οπου ενα παιδι ρωτησε τον Σταυρο αν πουλαμε τα μοντελα μας, ο Σταυρος απαντησε "Τα παιδια σου δεν τα δινεις!" Από εμένα είσαι άξιος θαυμασμού όχι μόνο για τη δουλειά σου αλλά και για το γεγονός ότι δεν έχεις αλλοτροιωθεί... Μπράβο σου! Οπως εχεις διαπιστωσει απο την παρεα που κανουμε, ετσι ειναι ο χαρακτηρας μου Αυτο δεν εχει αλλαξει σε καποιον τομεα της ζωης μου, δεν θα το κανω τωρα σε ενα χωρο που τοσο αγαπαω
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Jan 27, 2012 18:43:51 GMT 2
Χρησταρα εξαιρετικη δουλεια φιλε!! : : : : : : Συγχαρητηρια! : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jan 27, 2012 18:53:34 GMT 2