georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jan 24, 2012 14:03:06 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 24, 2012 16:47:04 GMT 2
Συνονόματε, ωραία η συλλογή τόσο των στατικών όσο και των diecast... Περιμένουμε και wip... Αλήθεια, τι φτιάχνεις τώρα? ΥΓ. Η βιτρίνα σου πολύ ενδιαφέρουσα... Την αγόρασες από κάπου ή είναι custom? Δώσε περισσότερες λεπτομέρειες... : : : :
|
|
|
Post by Sakis on Jan 25, 2012 1:33:34 GMT 2
Καλώς μας ήρθες! Μιά χαρά σε βλέπω και με καλό γούστο στις επιλογές των κιτ σου! Η βιτρίνα σου επίσης πολύ δυνατή,συγχαρητήρια! Ελπίζω να υπάρχει και συνέχεια!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jan 25, 2012 10:16:39 GMT 2
Καλώς ήρθες φίλε μου και έκανες και ωραία είσοδο ;D Καλές κατασκευές να έχεις... Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jan 25, 2012 12:08:52 GMT 2
Σας ευχαριστώ πολύ!!!!!! Η βιτρίνα είναι custom απο γυψοσανίδα... Για την κατασκευη της πλήρωσα μόνο τα υλικά, γιατι την εφτιαξα μαζι με τον κολλητό μου που κάνει αυτη την δουλεια. Και γενικά τζάμια, οδηγούς, βαψίματα τα πλήρωσα σε τιμές σχεδόν χονδρικής... Απ' όσο το έιχα υπολογίσει με βάψιμο όλο το δωμάτιο, πήγε γύρω στα 600... Εννοείτε πως η τρέλλα δεν τελειώνει ποτε!!!!!!!!!!!! Οπότε υπάρχει συνέχεια... Και το τελευταίο απόκτημα που περιμένω να ερθει είναι αυτό εδώ...
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jan 25, 2012 13:38:14 GMT 2
Γιωργο καλως μας ηλθες!! Υπεροχη η συλλογη σου φιλε μου, μπραβο για τι κουραγιο σου να μαζεψεις ολα αυτα τα μοντελα!! Με το καλο να σου 'ρθει η Γιαπωνεζα κ μολις την τελειωσεις θα τη βαλουμε κοντρα σε 400αρι με το Scooby μου ;D ;D Καλημερα : :
|
|