|
Post by alex78 on Jun 26, 2020 20:56:40 GMT 2
δεν εχω στειλει τιποτα .....τωρα δεν προλαβαινω να φαω email θα στειλω ... Έλα ντέ, αυτό να μου πείς...
|
|
|
Post by czt on Jun 26, 2020 21:31:09 GMT 2
ασ ξεκινησπυμε ενα πολ με το ποτε θα βγει χωρισ τσιτ μοουντ ομως ετσι για χαβαλε ! Πιστευω σεπτεμβριο ο νικητης κερναει μπυρες χαχαχα
|
|
|
Post by alex78 on Jun 26, 2020 21:36:25 GMT 2
Εγώ πάλι πιστεύω έχει βγεί καιρό τώρα και μας το κρύβουν τα νεφελίμ....
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 26, 2020 22:24:45 GMT 2
Αν δεν απατώμαι είτε ως Revell είτε ως Italeri, πρόκειται για επανέκδοση του πρό 40ετίας καλουπιού της Esci. Ψιλοσιγουρο αυτο Αλεξη.Παντως ειναι μια ευχαριστη κατασκευη και δεν θα δισταζα να το ξαναπαρω με το Marlboro livery,αλλωστε ειναι ισως το αγαπημενο οχημα της συλλογης μου ως τωρα
|
|
|
Post by czt on Jun 26, 2020 23:16:18 GMT 2
Αν δεν απατώμαι είτε ως Revell είτε ως Italeri, πρόκειται για επανέκδοση του πρό 40ετίας καλουπιού της Esci. Ψιλοσιγουρο αυτο Αλεξη.Παντως ειναι μια ευχαριστη κατασκευη και δεν θα δισταζα να το ξαναπαρω με το Marlboro livery,αλλωστε ειναι ισως το αγαπημενο οχημα της συλλογης μου ως τωρα θα με κανεις να το αγορασω αν και δεν μου κανει καθολου κλικ σαν αυτοκινητω για εταιρεια δεν το συζηταω καν
|
|
|
Post by alex78 on Jun 26, 2020 23:32:48 GMT 2
Κωστή δεν τον γλυτώνουμε τον τσακωμό νυχτιάτικα , άκους εκεί αντιμπεμβεδάκιας....
Σπύρο κομπλέ αλλά τα M@rllboro σε βλέπω για after market πάντως, η Italeri γιοκ....
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 26, 2020 23:47:51 GMT 2
Κωνσταντινε το M1 ειναι αρρωστια..Αλεξ ναι προφανως after market,λογικα κατι θα βγει στην κυκλοφορια.Το μονο κιτ που εχω παρει ως τωρα με tobacco decals included ειναι το xjr-8 της hasegawa
|
|
|
Post by alex78 on Jun 27, 2020 0:10:17 GMT 2
Το μονο κιτ που εχω παρει ως τωρα με tobacco decals included ειναι το xjr-8 της hasegawa
Σε παλιές κυκλοφορίες υπάρχει περίπτωση, σε επανεκδόσεις αποκλείεται.
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 27, 2020 0:52:21 GMT 2
Το μονο κιτ που εχω παρει ως τωρα με tobacco decals included ειναι το xjr-8 της hasegawa
Κι ομως Αλεξ επανεκδοση ειναι,αγορασμενη πριν απο 2 μηνες απο Πολωνικο καταστημα
|
|
|
Post by mikys2019 on Jun 27, 2020 3:59:06 GMT 2
δεν εχω στειλει τιποτα .....τωρα δεν προλαβαινω να φαω email θα στειλω ... Έλα ντέ, αυτό να μου πείς... αλεξ μου αυτο τι σημαινει ?
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 27, 2020 8:34:12 GMT 2
Κι ομως Αλεξ επανεκδοση ειναι,αγορασμενη πριν απο 2 μηνες απο Πολωνικο καταστημα Η Ιταλέρι τώρα τελευταία, μπορεί στο κουτί να μην δείχνει τίποτα, αλλά μέσα βάζει χαλκομανίες για τσιγαράδες. Στην 956 και στην 179 αυτό έκαναν. Οπότε ελπίζουμε το ίδιο να συμβεί με τη Μ1.
|
|
|
Post by alex78 on Jun 27, 2020 9:45:13 GMT 2
Η Ιταλέρι τώρα τελευταία, μπορεί στο κουτί να μην δείχνει τίποτα, αλλά μέσα βάζει χαλκομανίες για τσιγαράδες. Στην 956 και στην 179 αυτό έκαναν. Οπότε ελπίζουμε το ίδιο να συμβεί με τη Μ1. Αυτό δεν το γνώριζα Γιώργο, ωστόσο εννοείτε καλοδεχούμενο, δεν είναι καιρός για άσκοπα έξοδα. Έλα ντέ, αυτό να μου πείς... αλεξ μου αυτο τι σημαινει ?
Τι να σημαίνει Μιχάλη μου, ότι όλοι πλέον είμαστε πολυάσχολοι και δεν προλαβαίνουμε να ανασάνουμε.... Ωστόσο επειδή βλέπω ότι ''είσαι στα κάγκελα'' και επιθυμείς διακαώς εδώ και καιρό την Delta και μετά την συμβουλή που πρότεινε ο Admin ίσως ενδιαφερόσουν να μάθεις νέα από επίσημα χείλη.
Για να διευκολυνθεί λοιπόν όποιος φίλος ενδιαφέρεται (ξανα)ποστάρω την φόρμα της Italeri που την βρίσκει οποιοσδήποτε πανεύκολα στην επίσημη σελίδα της αλλά και έχει ανέβει πρόσφατα κιόλας στο παρόν thrad στην 18η σελίδα.
|
|
|
Post by mikys2019 on Jun 27, 2020 10:43:13 GMT 2
Αλεξ σε ευχαριστω ....αλλα η τυχη δεν μου χαμογελαει αυτον τον καιρο απο τις πανελληνιες τωρα τρεχω με θεμα υγειας του αδελφου μου ....(και ειναι απιστευτος φοβιτσιαρης με τους γιατρους κ κανω τον μεσαζων ) Με την πρωτη ευκαιρια θα στειλω email και θα σας πω .
|
|
|
Post by czt on Jun 27, 2020 22:05:13 GMT 2
Κωστή δεν τον γλυτώνουμε τον τσακωμό νυχτιάτικα , άκους εκεί αντιμπεμβεδάκιας....
Σπύρο κομπλέ αλλά τα M@rllboro σε βλέπω για after market πάντως, η Italeri γιοκ.... μαλωνεις ε μαλωνεις ? εγω δεν μαλωνω χαχα
Δε με αρεσουν Αλεξ λιγα ειναι τα καλα για εμενα ενα ειναι το ζ8 παντως.
|
|
|
Post by mikys2019 on Jun 29, 2020 22:49:23 GMT 2
Αναγράφει τους αντιπροσώπους της Ιταλέρι, στην Ιαπωνία. Λογικά θα έχουν κάποια συμφωνία, διευκόλυνσης. Αλλά δεν πουλάει κιτ italeri, το site της tamiya. tamiyashop.jp/shop/c/c1080/ στην αρχικη σελιδα στα scale εχει κ ιταλερι Γιωργο προλαβες να το δεις αυτο ?
|
|
|
Post by alex78 on Jul 4, 2020 13:19:40 GMT 2
Η Ιταλέρι τώρα τελευταία, μπορεί στο κουτί να μην δείχνει τίποτα, αλλά μέσα βάζει χαλκομανίες για τσιγαράδες. Στην 956 και στην 179 αυτό έκαναν. Οπότε ελπίζουμε το ίδιο να συμβεί με τη Μ1. Δεν μένει λοιπόν όποιος πλέον το αγοράσει να μας πεί....
|
|