|
Post by ViL27 on Oct 7, 2024 16:55:14 GMT 2
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα σχόλια και τα καλά λόγια! Χρήστο και Νάσο το 2k το χρησιμοποίησα για την ουδετερότητα του πάνω στις χαλκομανιες,ενώ το 513 από εμπειρίας μου είναι πιο εύκολο στο γυάλισμα και κατεβαίνει πιο εύκολα το πάχος του για καλύτερο αποτέλεσμα. Επειδή η λογική απορία είναι"ναι αλλά έχεις ήδη ρίξει 2κ άρα το βερνίκι είναι παχύ" η απάντηση είναι ότι για να κατεβάσω τις χαλκομανιες χρησιμοποιώ 2k grit(πολύ χοντρό για γυάλισμα,αλλά κατεβάζει το βερνίκι ),ενώ για να γυαλισω ξεκινάω από πολύ πιο ψιλό,στα 3600. Γιώργο εντάξει δεν είναι και τεράστια η διαφορά αλλά είναι μια λεπτομέρεια που βοηθάει στη ρεαλιστικότητα! Φανή Αλέξη και Νεκτάριε ευχαριστώ για τον ενθουσιώδη σχολιασμό!Ας ελπίσουμε το καλό φινίρισμα να παραμείνει και στο τελικό αποτέλεσμα γιατί αντιμετωπίζω διάφορες ατυχίες και δυσκολίες στο τελικό στάδιο της κατασκευής. Ξέρετε,είναι κάποιες φορές που όλα μας πάνε λάθος?Μου συμβαίνει τώρα αλλά πιστεύω θα την βρω την ακρη
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Oct 7, 2024 18:44:39 GMT 2
Εξαιρετικό αποτέλεσμα Σπύρο!!! Θα το έχω κατά νου μιας και φτιάχνω αποκλειστικά αγωνιστικά αυτοκίνητα. Καλή συνέχεια!
|
|