Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Jan 7, 2012 10:38:02 GMT 2
Αγαπητοί φίλοι, μετά τη σφαγή του τσοπερ και αφού καθαρίστηκαν τα λάδια από το χειρουργείο σειρά έχει... Ένα χορταστικό κιτ με πάρα πάρα πολύ φιλμ παντού κακές εφαρμογές και ότι προκήψει στη συνέχεια. Όσον αφορά τις οδηγίες... βγάλτε συμπεράσματα μόνη σας ENCINE: 2-cylinder, 4-stroke Bore & Stroke: 83x70 (mm) Displacement: 757 cc. Max. Horsepower: cv 60 at 6500 rpm TIRE: 4.00-18 (Front & Real) WEITH: 228 kg. TRANSMISSION: 1st. 62km/h 2nd. 104km/h 3rd. 145km/h 4th. 185km/h Σπύρος
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 7, 2012 11:10:41 GMT 2
Moto Guzzi στο φόρουμ μας... Όνειρο ζω... δεν το πιστεύω... Τρομερό θέμα φίλε μου... Καλή επιτυχία... Πως θα την βάψεις?
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Jan 7, 2012 11:23:03 GMT 2
Αυτό είναι ακόμα άγνωστο. Αλλά σκέφτομαι σκούρο κόκκινο σκελετό και λευκη πέρλα (καπάκια, ντεπόζιτο κ.λ.π.
Δέχομαι προτάσεις..
Σπύρος
|
|
|
Post by alex78 on Jan 7, 2012 12:19:01 GMT 2
Σπύρο καλημέρα Αντιπροσωπεύεις και ''καλλιεργείς'' επάξια την ''μοτοσυκλετιστική ιδέα'' στο forrum...πραγματικά ασταμάτητος και ακούραστος...ΕΥΓΕ Όσον αφορά την χρωματική επιλογή μείνε ''πιστός'' σε αυτήν που σκέφτεσαι...αξίζει... Εύχομαι καλή αρχή και απροβλημάτιστη συνέχεια
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jan 7, 2012 15:08:11 GMT 2
Καλησπέρα Σπύρο, Θεματάρα διάλεξες και ελπίζω να την τελειώσεις γρήγορα να τη χαζέψουμε.... Καλή κατασκευή σου εύχομαι. Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Jan 8, 2012 20:05:56 GMT 2
Σπυρο καλη αρχη και απο μενα. Κουκλα η Guzzi ,βαψε την ακριβως οπως το σκεφτηκες μια χαρα θα της πηγαινει...Αντε να δω πως θα βγαλεις ακρη με τα καλωδια χιχιχιχι (ειμαι παθων αλλα οχι μαθων αφου εχω φτιαξει 3 μοτελα της protar στην 1/9)
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Jan 8, 2012 20:44:12 GMT 2
Johny.B. , έχεις δίκιο, μάλλον με τα καλώδια θα έχουμε κλάματα. Οι οδηγίες είναι από τις χειρότερες. Δεν υπάρχει κομμάτι που να μη θέλει καθάρισμα, παντού σημάδια από το καλούπι σε σημεία που δεν ξέρω άν είναι από το καούπι ή όχι . Τέλος πάντων θα το παλέψω όσο καλήτερα μπορώ.
Σπύρος
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Jan 8, 2012 20:53:33 GMT 2
Οταν την βαλεις στη βιτρινα σου θα τα ξεχασεις ολα αυτα...ειναι αλλη φαση η 1/9 , απο ολα τα μοντελα που εχω ολοι κολανε στις μηχανες...Παμε γερα λοιπον!!!
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jan 8, 2012 20:55:38 GMT 2
Σπυρο η μηχανη ειναι πολυ ομορφη οπως επισης κ ο χρωματικος συνδυασμος που εχεις σκεφτει!! Καλη αρχη να εχεις, καλο κουραγιο με το καθαρισμα αλλα κ τα καλωδια!!
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Jan 8, 2012 23:07:40 GMT 2
Σπύρο τα είπαμε και απο κοντά! Τρομερό το κομμάτι και μόλις μπει μέσα στην βιτρίνα θα ξεχάσεις τις όποιες δυσκολίες! Καλή αρχή φίλε
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Jan 9, 2012 20:50:45 GMT 2
Σας ευχαριστώ όλους για τα ενθαρυντικά σας λόγια.
Σπύρος
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Jan 9, 2012 22:06:42 GMT 2
Φιλε Σπυρο καλη αρχη και απο μενα : : : :
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Jan 14, 2012 23:47:50 GMT 2
Kαι καθώς, λοιπόν τρίβω με τις ώρες, : : μου έρχεται συνέχεια όλο και πιό συχνά η εξής ιδέα : Έχεις κάποιον "οχτρό " και θέλεις να τον εκδικηθείς.... κάντου ένα ΔΩΡΟ... ;D ;D Χάρισέ του ένα μοντέλο της PROTAR ..... Αφού προσπάθησα να κάνω dry fit (συναρμολόγηση χωρίς κόλα), παρατήρησα με δέος ότι τίποτα δεν εφαρμόζει σωστά και τα σημάδια από το καλούπι είναι παντού, ΠΑΝΤΟΥ όμως ΠΑΝΤΟΥ... : : : : : : : : Στη φωτό, μέρη του κινητήρα ασταρωμένα και στοκαρισμένα για να ξανά τριφτούν όπου χρειάζεται. Αυτό το κιτ , πραγματικά μου θυμίζει την παιδική μου ηλικία ... Περιμένω μνμ συμπαράστασεις και αλληλεγγύης γιατί πιθανόν δεν θα δείτε το μοντέλο τελειωμένο. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρω Σπύρος
|
|
|
Post by Sakis on Jan 15, 2012 3:07:25 GMT 2
Και μόνο που είναι Moto Guzzi οφείλεις να το κάνεις!!Μην ξεχνάς ότι εσύ στηρίζεις αυτή τη θεματική γωνιά οπότε όλοι περιμένουμε από σένα! Αγχώθηκες;Καλά κάνεις! ;D ;D ;D Δε σε φοβάμαι Σπύρο,βάλε τα δυνατά σου και καλή επιτυχία σου εύχομαι!
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 15, 2012 11:43:14 GMT 2
Έχεις κάποιον "οχτρό " και θέλεις να τον εκδικηθείς.... κάντου ένα ΔΩΡΟ... Σπύρο σε καταλαβαίνω απόλυτα... Καλό κουράγιο φίλε μου... Πριν 10-12 χρόνια ένας νέος έπιασε δουλεία σε μια πολύ απαιτητική σε ωράρια εργασίας εταιρία. Ο νεαρός της ιστορίας μας είχε πάθος με τα μοντέλα και κυρίως με 1/12 Ferrari... Στο πρώτο του επαγγελματικό ταξίδι "τσίμπησε" μια 312Τ της PROTAR σε 1/12... Tα 500+ κομμάτια του κιτ αποτελούσαν από μόνα τους, πρόκληση και έτσι η 312Τ εγκαταστάθηκε γρήγορα στο πάγκο εργασίας. Ο αρχικός ενθουσιασμός μετατράπηκε σε κούραση και στη συνέχεια σε αηδία... Η κατασκευή του κιτ δεν μπορούσε να γίνει στις λίγες ελεύθερες ώρες από τη δουλεία, δεν πρόσφερε το απαραίτητο "ξέδομα" και δεν μπορούσε να συνδυαστεί με τίποτα άλλο... Έτσι ο νέος της ιστορίας μας τα παράτησε... όχι μόνο τo protar, αλλά και τον μοντελισμό για πάνω από 7 χρόνια... Η 312Τ έκανε κάποιες guest εμφανίσεις στον πάγκο, ώσπου μια μέρα αποφάσισε να δαμάσει το θηρίο και η 312Τ ολοκληρώθηκε... Σήμερα ο νέος μας (δεν είναι και τόσο νέος δηλαδή ;D) από ότι ξέρω φτιάχνει αυτοκίνητα και που ξέρετε... μπορεί να παρακολουθεί και το φόρουμ μας... Καλή συνέχεια φίλε μου...
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Jan 15, 2012 12:46:29 GMT 2
κουραγιο Σπυρο αν αυτο σε παρηγορει να σου πω οτι το εχω παθει σε μοντελο της tamiya εδω και 3 μερες τρυβω,στοκαρω,σκρατσαρω.... !!!!!
|
|