|
Post by gtziaf on Jun 2, 2024 18:21:49 GMT 2
Ζόρικο μασκάρισμα, Σπύρο. Μπράβο
|
|
|
Post by kadettoulas on Jun 2, 2024 19:03:10 GMT 2
Μικρο progress στην συναρμολογηση του κινητηρα
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 2, 2024 19:13:57 GMT 2
Ευχαριστώ Γιώργο! Πάμε γερά Άλεξ το GT One είναι ένα όχημα που αξίζει να βρίσκεται σε κάθε βιτρίνα❤️
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 2, 2024 19:20:03 GMT 2
Μπράβο, Άλεξ. Το έχω κι εγώ το GΤ-one στα μελλοντικά σχέδια.
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Jun 2, 2024 19:58:06 GMT 2
Καλησπέρα στην παρέα. Όμορφες και ποιοτικές δημιουργίες παρατηρώ. Μπράβο σας. Έβαψα κι εγώ σήμερα την BMW κατά την διάρκεια της αναμονής επανέναρξης του αγώνα που τελικά ήταν φόλα! Παλι καλά που διέπρεψε ο Βασιλάκης, να τον χαίρεσαι Γιώργο. Ααααα, ξύρισα τελικά κ τον υαλοκαθαριστήρα μιας και βρέθηκε στο spare box σε photo etched. Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες, αύριο βράδυ θα κάνω απόπειρα τοποθέτησης των hand made decals, αφού πρώτα σταυρώσω δάκτυλα! 😅😅😅
|
|
|
Post by Sakis on Jun 3, 2024 10:50:21 GMT 2
Όμορφη πρόοδος από όλους Λεμανίτες μου! Στον απόηχο της συναυλιάρας των Rammstein στο ΟΑΚΑ πρόλαβα να κάνω τις βασικές εργασίες στο αμάξωμα και να μην δω καθόλου τον αγώνα στο Nurburgring. Η εφαρμογή του πίσω καλύμματος είναι συμπαθητική αν πρόκειται να μπαινοβγαίνει, όχι όμως αν πρόκειται να είναι μόνιμα σταθερό. Οπότε επιστρατεύτηκε ο εποξικός (τι πρωτότυπο...) ώστε να κλείσει καλά και να τριφτεί για να γίνει ένα με το υπόλοιπο αμάξωμα. Επίσης έκλεισε το κενό με το παρμπρίζ που για κάποιο λόγο στο παλιό λευκό κιτ είναι εμφανέστατο. Στοκαρίστηκε και η εισαγωγή αέρα στην κορυφή ώστε να γίνει και αυτή ένα με το αμάξωμα. Αφαιρέθηκαν όλα τα ανάγλυφα rivets και οι αρχικές τους θέσεις τρυπήθηκαν για να δεχθούν μεταλλικά στα τελευταία στάδια της κατασκευής. Κατά τα λοιπά σχεδόν όλο το αμάξωμα τρίφτηκε, κόλλησα τα κάθετα σταθερά σε αυτό και όχι στο πάτωμα για την καλύτερη δυνατή ευθυγράμμιση και έκλεισαν όλα τα pin marks με τον Light Curing Putty. Πρωτότυπο Le Mans σημαίνει αεροδυναμική ρευστότητα οπότε θεωρώ πως είμαστε σε καλό δρόμο. Απομένει η επαναχάραξη της ένωσης του καλύμματος (καλά να πάθεις, χάραζε τώρα σε καμπύλη) και μικρο-διορθώσεις στα στοκαρίσματα ώστε να πάμε για αστάρωμα και βάψιμο.
|
|
|
Post by thierry on Jun 3, 2024 22:40:54 GMT 2
the wheels are finished testing of the installation of the dashboard; macro definitely doesn't like 43°, advantage: I know where I have to file the imperfections...
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 4, 2024 8:49:29 GMT 2
Excellent, mates. Well done.
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 7, 2024 8:31:55 GMT 2
Λεμανίτες, καλημέρα. Το Σαββατοκύριακο μπαίνουμε σε ρυθμούς Le Mans με τον Τεχνικό Έλεγχο (Scrutineering) και τα πρώτα Practice Sessions της Κυριακής Το Σάββατο έχει και την παρέλαση στους δρόμους του Le Mans, όπου ελπίζουμε να δούμε όμορφες φωτογραφίες των αγωνιστικών. Αργότερα Τετάρτη και Πέμπτη ξεκινούν τα επίσημα δοκιμαστικά με την Hyperpοle να λαμβάνει χώρα στις 9 το βράδυ της Πέμπτης. Αναλυτικά το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων που θα οδηγήσουν στον αγώνα του επόμενου Σαββάτου μπορείτε να το βρείτε εδώ: www.24h-lemans.com/en/program
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 7, 2024 12:56:58 GMT 2
Και το σχετικό, live, βίντεο από τον τεχνικό έλεγχο...
|
|
|
Post by Japanezos on Jun 8, 2024 0:33:35 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 8, 2024 8:30:00 GMT 2
Μια χαρά, Βαγγέλη. Περαστικά στον άνθρωπο σου. Καλημέρα
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 8, 2024 17:10:33 GMT 2
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 10, 2024 9:34:57 GMT 2
Βαγγέλη και Γιώργο άψογα τα βερνίκια!Γιώργο 2k και εσύ? Θα επιστρέψω και εγώ στην 88c μου το Σάββατο με τον αγώνα! Καλή βδομαδα
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 10, 2024 9:39:49 GMT 2
Βαγγέλη και Γιώργο άψογα τα βερνίκια!Γιώργο 2k και εσύ? Θα επιστρέψω και εγώ στην 88c μου το Σάββατο με τον αγώνα! Καλή βδομαδα Επίσης, Σπύρο. Ναι 2Κ δεν μας παίρνει χρονικά κάτι άλλο.
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Jun 10, 2024 18:06:32 GMT 2
Μάγκες πολύ ωραίες οι κατασκευές! Καλή σας συνέχεια! Ελπίζω κάποια φορά να αξιωθώ πάρω κι εγώ μέρος!
|
|