|
Post by Japanezos on Apr 11, 2024 23:16:59 GMT 2
Καλησπέρα σε όλη την ομάδα! Και ναι...μόλις μπήκα και εγώ στο λόμπυ των αγωνιστικών αυτοκινήτων! Νissan Skyline GTR R33 Calsonic! Είναι το 3ο μου ολοκληρωμένο αυτοκίνητο και μάλιστα το 1ο με ντέκαλς! Ψέματα δεν θα πω, δυσκολεύτηκα αρκετά με όλο το εγχείρημα! Κάποια πινελιά out of the box δεν έκανα! Φυσικά έχει και τα λαθάκια του αλλά χαλάλι τους..πέρασα μαζί του 1 μήνα ζάααχαρη που λένε και οι παλιοζαχαροπλάστες! Στα διαδικαστικά το στοίχημα μου πέρα από τα ντέκαλς ήταν να πετύχω το χρώμα καθώς "πάντρεψα" 2 κωδικούς της Mr Hobby το οποίο νομίζω πως πήγε περίφημα και βερνίκι χρησιμοποίησα 2κ της Ammo! Δεκτές συμβουλές και σχόλια! Εις το επανιδείν!
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 12, 2024 8:49:29 GMT 2
Καλημέρα, Βαγγέλη. Άλλη μια όμορφη προσπάθεια. Μιας και συμπλήρωσες την πρώτη 3άδα μοντέλων σου και πλέον φαίνεται ότι κόλλησες το μικρόβιο, ξεκίνα με 3-4 βελτιώσεις στο επόμενο. Θα πρότεινα για αρχή ζώνες aftermarket, τρύπημα των εξατμίσεων για να αποκτήσουν βάθος, λέπτυνση κάποιων εξαρτημάτων (π.χ. το κόκκινο άγκιστρο στο εμπρός μέρος, τα end plates της αεροτομής) και την αντικατάσταση των ανάγλυφων hood pins με μεταλλικά ή 3d εκτυπωμένα.
|
|
|
Post by ViL27 on Apr 12, 2024 13:54:29 GMT 2
Άψογος Βαγγέλη,πολύ καθαρή δουλειά παρά την μικρή σου εμπειρία!Εξαιρετικό αποτέλεσμα! Με το καλό και στα επόμενα!Έχω μια αίσθηση ότι ετοιμάζεσαι για τίμιο κουβαδάκι των 90s😂
|
|
|
Post by Japanezos on Apr 12, 2024 19:49:00 GMT 2
Καλημέρα, Βαγγέλη. Άλλη μια όμορφη προσπάθεια. Μιας και συμπλήρωσες την πρώτη 3άδα μοντέλων σου και πλέον φαίνεται ότι κόλλησες το μικρόβιο, ξεκίνα με 3-4 βελτιώσεις στο επόμενο. Θα πρότεινα για αρχή ζώνες aftermarket, τρύπημα των εξατμίσεων για να αποκτήσουν βάθος, λέπτυνση κάποιων εξαρτημάτων (π.χ. το κόκκινο άγκιστρο στο εμπρός μέρος, τα end plates της αεροτομής) και την αντικατάσταση των ανάγλυφων hood pins με μεταλλικά ή 3d εκτυπωμένα. Καλησπέρα! Ευχαριστώ πολύ για τα καλα σου λόγια! Σκεφτόμουν στο επόμενο να έβαζα μεταλλικές πόρπες ζωνών και να επιχειρούσα flocking με δυο-τρεις λεπτομέρειες ακόμα(θα είναι πολιτικό). Πραγματικά τα hood pins σε ντέκαλς είναι άσχημα!
|
|
|
Post by Japanezos on Apr 12, 2024 19:51:31 GMT 2
Άψογος Βαγγέλη,πολύ καθαρή δουλειά παρά την μικρή σου εμπειρία!Εξαιρετικό αποτέλεσμα! Με το καλό και στα επόμενα!Έχω μια αίσθηση ότι ετοιμάζεσαι για τίμιο κουβαδάκι των 90s😂 Σε ευχαριστώ πολύ Σπύρο μου! Ετοιμάζομαι για κουβαδάκι ναι(χαχαχα), αλλά προς τα τέλη 80! Να επιχειρήσω και Hasegawa σιγά σιγά! Με πινελιές βεβαίως βεβαίως!
|
|
|
Post by kyriakos on Apr 12, 2024 21:25:15 GMT 2
Πολύ όμορφη και καθαρή δουλειά μπράβο σου
|
|
|
Post by alex78 on Apr 13, 2024 13:48:52 GMT 2
Αξιόλογη και πολλά υποσχόμενη δουλειά Βαγγέλη, πολλά συγχαρητήρια φίλε μου. Άν μου επιτρέπεις, στις βελτιώσεις του Γιώργου για τα επόμενα σου, θα πρόσθετα την αντιαισθητική ραφή που παρουσιάζεται στα ελαστικά και εξαλείφεται πανεύκολα με ότι έχεις εύκαιρο, (χαρτόλιμα / εφουγγαράκι / ντουκόχαρτο κλπ), τρίβοντας ελαφρά διαγώνια σε 45 μοίρες
Εντάξει σύμφωνοι, εδώ δεν πολυφαίνεται, εκτός αν το γυρίσεις ανάποδα, όμως φερειπείν σε μια φόρμουλα που οι τροχοί είναι εκτεθειμένοι το μάτι πέφτει κατευθείαν πάνω και δεν φαίνεται ωραίο.
Υ.Γ. Χασεγκάβα, τέλη '80s, κουβαδάκι....χμμ....να υποθέσω κάτι σε Toyota Starlet....?
|
|
|
Post by Japanezos on Apr 13, 2024 14:08:14 GMT 2
Πολύ όμορφη και καθαρή δουλειά μπράβο σου
|
|
|
Post by Japanezos on Apr 13, 2024 14:08:28 GMT 2
Καλησπέρα! Ευχαριστώ πάρα πολύ!
|
|
|
Post by Japanezos on Apr 13, 2024 14:08:43 GMT 2
Αξιόλογη και πολλά υποσχόμενη δουλειά Βαγγέλη, πολλά συγχαρητήρια φίλε μου. Άν μου επιτρέπεις, στις βελτιώσεις του Γιώργου για τα επόμενα σου, θα πρόσθετα την αντιαισθητική ραφή που παρουσιάζεται στα ελαστικά και εξαλείφεται πανεύκολα με ότι έχεις εύκαιρο, (χαρτόλιμα / εφουγγαράκι / ντουκόχαρτο κλπ), τρίβοντας ελαφρά διαγώνια σε 45 μοίρες
Εντάξει σύμφωνοι, εδώ δεν πολυφαίνεται, εκτός αν το γυρίσεις ανάποδα, όμως φερειπείν σε μια φόρμουλα που οι τροχοί είναι εκτεθειμένοι το μάτι πέφτει κατευθείαν πάνω και δεν φαίνεται ωραίο.
Υ.Γ. Χασεγκάβα, τέλη '80s, κουβαδάκι....χμμ....να υποθέσω κάτι σε Toyota Starlet....?
|
|
|
Post by Japanezos on Apr 13, 2024 14:10:22 GMT 2
Καλησπέρα! Ευχαριστώ πάρα πολύ! Θα συμφωνήσω απόλυτα με τις συμβουλές τόσο του Γιώργου όσο και με τις δικες σου! Δεν έχω παρά να το εφαρμόσω από το επόμενο....Starlet λοιπόν!
|
|
|
Post by nektarios on Apr 15, 2024 13:36:14 GMT 2
Πολύ όμορφη και αυτή η δουλειά σου, μπράβο φίλε! Εγώ στα όσα σωστά είπαν πι προηγούμενοι για βελτιώσεις στα επόμενα, θα πρόσθετα και κάτι που μπορείς να κάνεις πανετκολα και σε αυτό: βάψιμο με μαύρο ματ στο εσωτερικό των εξατμίσεων... 😉
|
|
|
Post by Japanezos on Apr 16, 2024 18:54:58 GMT 2
Πολύ όμορφη και αυτή η δουλειά σου, μπράβο φίλε! Εγώ στα όσα σωστά είπαν πι προηγούμενοι για βελτιώσεις στα επόμενα, θα πρόσθετα και κάτι που μπορείς να κάνεις πανετκολα και σε αυτό: βάψιμο με μαύρο ματ στο εσωτερικό των εξατμίσεων... 😉
|
|
|
Post by Japanezos on Apr 16, 2024 18:59:13 GMT 2
Καλησπέρα!Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Έχω λάβει υπ όψιν όλα όσα είπατε στα σχόλια και θα τα εφαρμόσω άμεσα!
|
|
celkay
Kart Driver
Χρήστος
|
Post by celkay on May 21, 2024 17:12:30 GMT 2
Αγαπημένη τζαπανιά, με γυάλισμα-καθρέπτη! Αναμένουμε και τα επόμενα από Ιαπωνία!
|
|
|
Post by Japanezos on Jun 2, 2024 13:24:54 GMT 2
Αγαπημένη τζαπανιά, με γυάλισμα-καθρέπτη! Αναμένουμε και τα επόμενα από Ιαπωνία!
|
|